Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen
24 foto's beschikbaar

Te koop: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen

Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Perceeloppervlakte 450 m²
Woonoppervlakte 156 m²
Aanvaarding In overleg
€ 675.000,- k.k.
€ 4.326,92/m2

Algemeen

Gezocht: een handige- doe-het-zelver of -klusser die van deze hoekwoning zijn/haar droomwoning wenst te maken.

In het buitengebied van Harmelen met vrij uitzicht over de weilanden bieden wij u de kans om van deze woning uw droomwoning te maken! De woning dient gemoderniseerd te worden en is daardoor naar eigen wensen en smaak in te delen, in te richten en aan te passen. Deze woning is geleg... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Bouwjaar 1905
Aangeboden sinds Maandag 4 maart 2024

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 4 maart 2024
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1905
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Mansardedak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 450 m²
Woonoppervlakte 156 m²
Woonkameroppervlakte 20 m²
Inhoud 566 m³
Oppervlakte externe bergruimte 45 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 4 m²
Tuinoppervlakte 300 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord west
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Staat Normaal
Tuin 3 - Type Voortuin
Tuin 3 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
CV ketel Vaillant
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2005
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche
Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche
Wastafel
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Harmelen L 1560 Harmelen L 1560
Perceeloppervlakte 245 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Harmelen L 2379 Harmelen L 2379
Perceeloppervlakte 205 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Gezocht: een handige- doe-het-zelver of -klusser die van deze hoekwoning zijn/haar droomwoning wenst te maken.

In het buitengebied van Harmelen met vrij uitzicht over de weilanden bieden wij u de kans om van deze woning uw droomwoning te maken! De woning dient gemoderniseerd te worden en is daardoor naar eigen wensen en smaak in te delen, in te richten en aan te passen. Deze woning is gelegen op een perceel van ca. 450 m2 groot en voorzien van een vrijstaande garage, atelier, twee eenvoudige badkamers, een woon-/eetkamer, werkkamer, een gesloten keuken en vier slaapkamers.

Deze hoekwoning bestond tot begin jaren 90 uit twee woningen, die daarna door de huidige eigenaren is samengevoegd tot één woning. Hierdoor is er een ruime woning ontstaan van circa 156 m2 woonoppervlakte verdeeld over twee bouwlagen.

De woning is op een zeer bijzondere locatie gelegen aan de rand van het bedrijventerrein de Putkop in Harmelen.

U wordt mede-eigenaar van het mandelig terrein. Via dit mandelig terrein wordt het komen en gaan naar en van de woningen gelegen op nr. 13 en 17 en de mogelijkheid tot parkeren bij deze woningen geregeld.

Op korte fiets- en loopafstand van de woning ligt het gezellige dorp Harmelen, waar zich diverse winkels, horecagelegenheden, basisscholen, sportfaciliteiten en het Koningspark bevinden. Vanuit Harmelen kunt u met de bus richting Woerden en Utrecht. Wanneer u met de auto op pad gaat, bent u in vijf minuten bij een op-/afrit van de A12, vanwaar u richting Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en/of Den Haag kunt rijden.

Entree
Vanaf de Breudijk rijdt u de oprit op aan de zijkant van de woning en parkeert uw auto achter de garage op het mandelig terrein. Vanaf de oprit loopt u naar de zijkant van het woonhuis, waar u via de voordeur binnenkomt in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de keuken, een badkamer en de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft via het grote raam uitzicht op de Breudijk. U komt eerst binnen in de zitkamer en via een doorloop komt u in de eetkamer. In de eetkamer heeft u toegang tot de meterkast en via een tussenhal treft u de trapopgang met toegang tot de eerste verdieping.

Momenteel is de eetkamer door middel van een dichte wand gesplitst van de werkkamer. Het is mogelijk deze wand open te breken, zodat er een zeer ruime kamer ontstaat van ca. 40 m2. Hierdoor kunt u een ruime woon-/eetkamer creëren.

Werkkamer
De werkkamer is achter de eetkamer gelegen. In de huidige situatie moet u buitenom lopen om via de achterdeur toegang te krijgen tot de werkkamer.
Via de achterdeur komt u eerst in de hal met toegang tot de tweede badkamer voorzien van een douche en een wastafel en tot de werkkamer. De hal en de badkamer zijn in de uitbouw gesitueerd. De werkkamer is voorzien van een kastenwand.

Keuken & badkamer
De gesloten eenvoudige keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en voorzien van diverse apparatuur. Vanuit het keukenraam heeft u uitzicht op de achtertuin.

In de uitbouw treft u de eerste badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, wasmachine aansluiting en de opstelling van de cv-ketel.

Eerste verdieping
Via de trap komt u op de ruime overloop van de eerste verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een viertal slaapkamers. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen, waarvan één voorzien van vaste kasten en twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gelegen, waarvan één voorzien van een wastafel. Alle vier de slaapkamers zijn voorzien van een raam in de kopgevel.

Tuin
De keurig ingericht voortuin is gelegen op het zuiden. Op de erfgrens tussen het perceel en de openbare weg is een haag gelegen. De voortuin is verder voorzien van diverse planten en bomen. Aan de achterzijde van de woning krijgt u een ruime tuin van ca. 180 m2, die u naar eigen inzicht mag inrichten.

Hier moet u denken aan een open tuin met vrij uitzicht over weiland of een gesloten tuin. Er is eigenlijk van alles mogelijk.

Garage & atelier
Achter in de tuin staat een vrijstaande garage van circa 22,5 m2 met een aangebouwd atelier. In het atelier zijn ramen, water en een verwarming gerealiseerd. Het is mogelijk om de garage en het atelier om te bouwen tot een ‘tijdelijke’ mantelzorgwoning.

Bijzonderheden
- Woning dient gemoderniseerd te worden
- Woning met mogelijkheden
- ‘Tijdelijke’ mantelzorgwoning mogelijk in het bijgebouw
- U wordt voor ½ aandeel mede-eigenaar van het mandelig terrein
- Oplevering per 1 juli 2024
- Notaris van overdracht Westdam Netwerk Notarissen
- Energielabel E

Foto's binnen
Vanwege privacy overwegingen zijn er geen foto's van binnen getoond. Wel hebben we van diverse ruimtes een artist impression gemaakt, zodat u een beeld kunt krijgen van de ruimte en mogelijkheden. De artist impressions zijn gebaseerd op de werkelijke ruimtes.

Erfdienstbaarheden
Op het moment van de overdracht zullen de bestaande erfdienstbaarheden tussen nr. 13 en 17 doorgehaald worden. Wel zal er een erfdienstbaarheid van voetpad ten gunste van nr. 13 en ten lasten van nr. 17 gevestigd worden om vanaf het mandelig terrein te komen en gaan naar de achtertuin van nr. 13. over een strook van 1.20 meter breed ter hoogte van de bestaande garage & het atelier. De eigenaar en bezoekers van nr 13 mogen komen en gaan wandelend, met een fiets aan de hand, kinderwagen, kruiwagen en ander klein vervoer.

Clausules van toepassing bij verkoop Breudijk 17 te Harmelen

Ouderdomsclausule

Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het verkochte meer dan 115 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. Verkoper staat niet in voor de fundering, vloeren, muren, daken, de
leidingen van elektriciteit en water, de riolering en de afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het verkochte.

artikel 20.2 asbestclausule
Verkoper verklaart dat gedurende de periode dat hij eigenaar/gebruiker was op of in de onroerende zaak geen asbesthoudende stoffen zijn aangebracht. Verkoper sluit echter niet uit dat er in de onroerende zaak asbesthoudende stof aanwezig kan zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Verkoper heeft niet in Registergoed gewoond

Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van koper.

Mandelig terrein
U wordt voor 50% eigenaar van het mandelig terrein. Dit mandelig terrein zal gebruikt worden als erf behorende bij de woningen van nr 13 en 17. Achter de garage wordt een parkeergelegenheid gecreëerd voor beide woningen. De verkoper zal er voor zorgdragen dat het mandelig terrein uiterlijk binnen een maand na overdracht zal worden aangelegd, zoals omschreven in de bijlage ‘mandelig terrein’.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken