Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen
19 foto's beschikbaar

Verkocht: Breudijk 17, 3481 LM Harmelen

Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Perceeloppervlakte 330 m²
Woonoppervlakte 78 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 395.000,- k.k.
€ 5.064,10/m2
Verkocht

Algemeen

Gezocht: een handige- doe-het-zelver of -klusser die van deze hoekwoning zijn/haar droomwoning wenst te maken.

In het buitengebied van Harmelen met vrij uitzicht over de weilanden bieden wij u de kans om van deze woning uw droomwoning te maken! De woning dient gemoderniseerd te worden en is daardoor naar eigen wensen en smaak in te delen, in te richten en aan te passen. Deze woning is geleg... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Bouwjaar 1905
Status Verkocht
Aangeboden sinds Maandag 22 april 2024

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 22 april 2024
Laatste wijziging Dinsdag 2 juli 2024
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1905
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Mansardedak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 330 m²
Woonoppervlakte 78 m²
Woonkameroppervlakte 20 m²
Inhoud 285 m³
Oppervlakte externe bergruimte 21 m²
Tuinoppervlakte 253 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Tuin 3 - Type Voortuin
Tuin 3 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Tuin 4 - Type Zijtuin
Tuin 4 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
CV ketel Vaillant
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2005
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Harmelen L 1560
Perceeloppervlakte 245 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Kadastrale aanduiding Harmelen L 2379
Perceeloppervlakte 85 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Gezocht: een handige- doe-het-zelver of -klusser die van deze hoekwoning zijn/haar droomwoning wenst te maken.

In het buitengebied van Harmelen met vrij uitzicht over de weilanden bieden wij u de kans om van deze woning uw droomwoning te maken! De woning dient gemoderniseerd te worden en is daardoor naar eigen wensen en smaak in te delen, in te richten en aan te passen. Deze woning is gelegen op een perceel van circa 330 m2 groot en voorzien van een vrijstaande atelier, eenvoudige badkamer, een woonkamer, een gesloten keuken en twee slaapkamers.

De woning is op een zeer bijzondere locatie gelegen aan de rand van het bedrijventerrein de Putkop in Harmelen.
U wordt mede-eigenaar van het mandelig terrein. Via dit mandelig terrein wordt het komen en gaan naar en van de woningen gelegen op nr. 13, 15 en 17 en de mogelijkheid tot parkeren bij deze woningen geregeld.
Op korte fiets- en loopafstand van de woning ligt het gezellige dorp Harmelen, waar zich diverse winkels, horecagelegenheden, basisscholen, sportfaciliteiten en het Koningspark bevinden. Vanuit Harmelen kunt u met de bus richting Woerden en Utrecht. Wanneer u met de auto op pad gaat, bent u in vijf minuten bij een op-/afrit van de A12, vanwaar u richting Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en/of Den Haag kunt rijden.

Entree
Vanaf de Breudijk rijdt u de oprit op aan de zijkant van de woning en parkeert u uw auto achter de garage op het mandelig terrein. Vanaf de oprit loopt u naar de zijkant van het woonhuis, waar u via de voordeur binnenkomt in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de keuken, een badkamer en de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft via het grote raam uitzicht op de Breudijk.

Keuken & badkamer
De gesloten eenvoudige keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en voorzien van diverse apparatuur. Vanuit het keukenraam heeft u uitzicht op de achtertuin.

In de uitbouw treft u de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, wasmachine aansluiting en de opstelling van de cv-ketel.

Eerste verdieping
Deze woning is momenteel één geheel met de naastgelegen woning op nummer 15. Het geheel wordt gesplitst in twee woningen, waardoor er geen trap van de begane grond naar de eerste verdieping aanwezig is in de hoekwoning gelegen op nummer 17. Deze moet nog gerealiseerd worden.

Als de trap gerealiseerd is, komt u op de overloop van de eerste verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een tweetal slaapkamers. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van vaste kasten. De tweede slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een wastafel. Alle twee de slaapkamers zijn voorzien van een raam in de kopgevel.

Tuin
De keurig ingericht voortuin is gelegen op het zuiden. Op de erfgrens tussen het perceel en de openbare weg is een haag gelegen. De voortuin is verder voorzien van diverse planten. Aan de achterzijde van de woning krijgt u een ruime tuin van ca. 160 m2, die u naar eigen inzicht mag en kan inrichten.

Hier moet u denken aan een gesloten tuin of een open tuin met vrij uitzicht over de weilanden. Er is eigenlijk van alles mogelijk.

Bijgebouw
Achter in de tuin staat een vrijstaand bijgebouw ingericht als atelier van circa 21 m2. In het bijgebouw zijn ramen, water en een verwarming gerealiseerd. Het is mogelijk om het bijgebouw om te bouwen tot een ‘tijdelijke’ mantelzorgwoning.

Bijzonderheden
- Woning dient gemoderniseerd te worden
- U dient uw eigen nutsaansluitingen voor elektra en gas aan te vragen en een meterkast te realiseren
- U dient zelf een trap van de begane grond naar de verdieping te realiseren
- Woning met mogelijkheden
- ‘Tijdelijke’ mantelzorgwoning mogelijk in het bijgebouw
- U wordt voor 1/3 aandeel mede-eigenaar van het mandelig terrein
- Oplevering per 1 juli 2024
- Notaris van overdracht Westdam Netwerk Notarissen
- Energielabel E

Foto's binnen
Vanwege privacy overwegingen zijn er geen foto's van binnen getoond. Wel hebben we van diverse ruimtes een artist impression gemaakt, zodat u een beeld kunt krijgen van de ruimte en mogelijkheden. De artist impressions zijn gebaseerd op de werkelijke ruimtes.
Clausules van toepassing bij verkoop Breudijk 17 te Harmelen

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het verkochte meer dan 115 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. Verkoper staat niet in voor de fundering, vloeren, muren, daken, de
leidingen van elektriciteit en water, de riolering en de afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het verkochte.

Asbestclausule
Verkoper verklaart dat gedurende de periode dat hij eigenaar/gebruiker was op of in de onroerende zaak geen asbesthoudende stoffen zijn aangebracht. Verkoper sluit echter niet uit dat er in de onroerende zaak asbesthoudende stof aanwezig kan zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Verkoper heeft niet in Registergoed gewoond
Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van koper.
Nadere afspraken die contractueel vastgelegd worden:

Bestaande erfdienstbaarheden
Verkoper en koper zijn overeengekomen dat koper mee zal werken om op de dag van de overdracht de bestaande erfdienstbaarheden tussen nr. 13 en 17 door te halen. Op hetzelfde moment zal er een erfdienstbaarheid van voetpad ten gunste van nr. 13 en 15 en ten lasten van nr. 17 en 15 gevestigd worden om vanaf het mandelig terrein te komen en gaan naar de achtertuin van nr. 13 en 15 over een strook van 1.20 meter breed ter hoogte van de bestaande garage & het atelier. De eigenaar en bezoekers van nr 13 en 15 mogen komen en gaan wandelend, met een fiets aan de hand, kinderwagen, kruiwagen en ander klein vervoer, nader uit te werken door de notaris in de akte van levering. Tevens wordt gevestigd over en weer het recht op het hebben en onderhouden van leidingen, riolering, van afvoer van regenwater en regendrup, het recht om ramen en deuren te hebben binnen twee meter van de erfgrens en over en weer het recht van inankering en in balking. Dit alles op de voor partijen minst bezwarende wijze.

Afspraken scheidingsmuur
Koper en verkoper zijn overeengekomen dat in de openingen tussen het pand nr 15 en 17 een woning scheidende muur wordt geplaatst volgens de eisen van de vergunning van de gemeente Woerden. De kosten van deze muur is voor beide partijen 50% en koper zal in overleg treden met de koper van Breudijk 15 te Harmelen om dit te bewerkstelligen.

Nutsaansluitingen, elektra en gas
Koper en verkoper zijn overeengekomen dat de bestaande nutsaansluitingen elektra en gas behoren bij huisnummer 15, aangezien huisnummer 17 geen eigen aansluitingen heeft mag hij/zij middels tussenmeters elektra en gas krijgen van huisnummer 15 totdat hij/zij via de nutsbedrijven zijn eigen aansluitingen heeft geregeld. Wel dient de koper/eigenaar van Breudijk 17 per 1 juli 2024 direct een aansluiting aan te vragen via mijn.aansluitingen.nl en koper van nr 15 op de hoogte te houden van de procedure. Doet hij/zij dit niet dan mag de koper van Breudijk 15 per 1 juli 2025 de nutsafsluitingen loskoppelen. De kosten voor dit gebruik worden tussen de eigenaren verrekend voor het vastrecht, belastingen en andere kosten 50% en daarnaast de gebruikte KWH en kuub prijzen die de nutsbedrijven bij Breudijk 15 in rekening brengt. De wateraansluiting zit in Breudijk 17 en daarom dient Breudijk 15 zijn eigen watermeter aan te vragen. Totdat dit geregeld is krijgt nr. 15 een tussenmeter via nummer 17 waarbij de koper van nr. 15 verplicht is direct na overdracht een eigen watermeter aan te vragen. Ook de gebruikte kuub wordt tussen kopers verrekend naar 50% vastrecht, belastingen en andere kosten en de kuub op basis van het werkelijk verbruik.
Partijen dienen zelf de benodigde tussenmeters te plaatsen. De kosten voor de tussenmeter voor het water door de eigenaar van nummer 15 en de kosten voor de tussenmeter voor de levering van elektra en gas voor rekening van nummer 17 dienen ook zelf en gezamenlijk geregeld te worden.

Opening schuur aan achterzijde
Verkoper en koper zijn overeengekomen dat de eigenaren van de Breudijk 13, 15 en 17 alle drie een loopdeur/overheaddeur of kanteldeur mogen plaatsen aan de achterzijde van de schuur met direct toegang tot het mandelige terrein. De kosten voor het plaatsen van een deur zijn voor de kopers van nummer 13, 15 en 17 ieder voor haar en/of zijn eigen deel. De parkeerplaats die direct achter de garage van het betreffende huisnummer is gelegen, is alleen te gebruiken voor dat betreffende woonhuis.

Mandelig terrein
Nummer 13, 15 en 17 worden ieder voor 1/3 aandeel van het mandelig terrein. Het mandelig terrein mag gebruikt worden als toegangsweg van en naar de openbare weg en de garages en de woningen zoals ter plaatse blijkt. Tevens mag op het mandelig terrein worden geparkeerd door de eigenaren zelf en haar en/of zijn bezoekers. Op die wijze dat de doorgang naar en van de garages en de openbare weg niet mag worden belemmerd. Het is verboden het mandelig terrein te gebruiken voor opslag, anders dan vervoersmiddelen voor eigen gebruik of bezoekers.

De mandelige zaak wordt op kosten van de deelgenoten voor 1/3 aandeel onderhouden, hersteld en gereinigd.

Kadastrale uitmeting
De verkoper zal op kosten van verkoper opdracht geven om de kadastrale grenzen te bepalen zoals aangegeven op bijgaande tekening. Indien de oppervlakte van het perceel meer dan minder is dan respectievelijk 330 m2 en voor het mandelig terrein respectievelijk 475 m2 en 55 m2 zullen verkoper en koper geen verrekening verlangen.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken