Snel zoeken

Onze medewerkers

    Dennis Treur

Dennis Treur

RM Register Makelaar Taxateur

Ik ben Dennis Treur en ik woon in Harmelen bij ons kantoor. Als 15-jarige jongen startte ik in de grond- weg- en waterbouw bij een Harmelens bedrijf. Vanaf 2008 werkte ik als zzp’er in de bouw en agrarische wereld. Via zelfstudie heb ik mijn makelaars- en taxateursdiploma gehaald en sinds 2014 ben ik fulltime makelaar in ons familiebedrijf. Ik help kopers en verkopers met het aan- of verkopen van hun woning. Ik geniet vooral van de verschillende werkzaamheden en de diversiteit van kopers/verkopers die allemaal op een ander manier naar een woning kijken.

 

Voor mij als NVM-makelaar maakt het niet uit of ik een woonboerderij, tussenwoning of appartement verkoop of aankoop. Het gaat mij om het verbinden van de koper en verkoper en hen tevredenstellen. Daarnaast vind ik het een mooie uitdaging om mensen met een moeilijk verkoopbaar object te helpen. Bijvoorbeeld met bestemmingswijziging of splitsing (verkoop in meerdere eenheden). 

 

Ik ben een sociaal gezelligheidsmens en houd van een feestje. In mijn vrije tijd fiets ik graag. In 2020 ben ik begonnen met het in etappes de Noordzee rond te fietsen. Daarnaast verbouw ik samen met mijn vriendin Anne onze woning tot een droompaleis.  

“Zonder te delen, kan je niet vermenigvuldigen” 

031348444146 0652306955
    Rosita Koolen

Rosita Koolen

A-RMT Assistent Register Makelaar Taxateur

Ik ben Rosita, de oudste dochter van Rien en Corry. Voordat ik in de makelaardij ging werken, volgde ik een opleiding voor toerisme. Zo’n 15 jaar geleden maakte ik de overstap van toerisme naar de makelaardij. Ik heb mijn diploma voor assistent-makelaar gehaald. 

Ik werk graag in de binnendienst en neem achter de schermen een hoop werk uit handen van Rien en Dennis. Mijn werkzaamheden zijn heel divers: het aannemen van de telefoon, agendabeheer, maken van brochures, het online plaatsen van objecten online, facturering, assisteren bij de uitwerking van taxaties en contracten etc. 

 

Ik ben getrouwd met Simon en samen hebben we 4 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel met de kinderen bezig, maar ik hou ook van lekker bakken of koken en uit eten gaan. Daarnaast sport ik graag en houd ik van hardlopen, wandelen en skiën. 

“goed, beter best”

031348444146 031348444146
   Corinne Vergeer

Corinne Vergeer

Binnendienstmedewerkster

Ik ben Corinne, sinds kort werkzaam bij Rien Treur makelaardij. Hiervoor heb ik al ruim 15 jaar in de makelaardij gewerkt in de omgeving van Gouda.

Als binnendienst medewerker is geen dag hetzelfde en juist de diversiteit spreekt mij zo aan.

Ik ben samen met Rosita het eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en bied administratieve ondersteuning in de aan-en verkopen en verhuur van woningen en/of bedrijfspanden. 

Ik help graag waar ik kan, als de klant achteraf met een goed gevoel terug kan kijken op dit proces is voor mij het doel bereikt.

Ik woon samen met Ron en onze kinderen aan de Reijerscop in De Meern. In mijn vrije tijd ben ik graag bij de kinderen maar lees ook graag een boek of ga gezellig uit eten met vriendinnen. 

031348444146 031348444146
  Rien Treur

Rien Treur

Vastgoed adviseur bij wonen en bedrijfsmatig vastgoed

Ik ben Rien Treur, geboren als bakkerszoon in Oudewater, nu woonachtig in Woerden. Als 19-jarige kocht ik mijn eerste kaaswinkel in Rotterdam. Nadat ik ca. 15 jaar als zelfstandig ondernemer in de detailhandel heb gewerkt, haalde ik in 1996 mijn makelaarsdiploma en stapte ik over naar de makelaardij.

 

Als vastgoedadviseur voel ik me als een vis in het water. 

Mijn passie ligt in het verkopen en aankopen van vrijstaande woningen, voormalige boerderijen en bedrijfsmatig vastgoed. Ik heb mij gespecialiseerd in de ruimte voor ruimte- compensatie- en belvedère regeling. Dit betekent dat we veel mogelijk maken voor voormalige agrarische- karakteristieke- cultuurhistorisch- en monumentale gebouwen. Naast de makelaarsopleiding heb ik een opleiding tot mediator gevolgd. Dit geeft mij veel mogelijkheden om verkopers te adviseren die in een conflictsituatie zijn beland voordat zij een advocaat inschakelen. 

 

In mijn vrije tijd fiets ik graag een rondje in Nederland of Europa. Ik tuinier, ga graag uit eten en kan dan genieten van een goed glas wijn. Ook bezoek ik met mijn vrouw regelmatig een mooie stad in Europa. 

“Kansen creëren en ontzorgen daar geniet ik van!”

0348 444146 0653791039
 Corry Treur

Corry Treur

Marketingmedewerkster

Ik ben Corry Treur, geboren en getogen in Woerden. Ik ben de partner van Rien. De eerste jaren samen met Rien een paar kaaswinkels gerund, inmiddels vanaf 1996 actief in de makelaardij.

Ik ben creatief, daarom houd ik me voornamelijk bezig met de marketing/communicatie, website, sociale media en met de algemene presentatie van ons makelaarskantoor. 

Naast het afwisselende werk bij Rien Treur Makelaardij ben ik regelmatig aan het beeldhouwen, tuinieren of maak ik graag een mooie fietstocht. Daarnaast kan ik enorm genieten van uit eten gaan en van onze veertien kleinkinderen.

“leef vandaag”

0348 444146
Telefoniste

Telefoniste

Telefoniste

Heb ik u al een keer aan de telefoon gehad? Het kan zijn dat alle telefoonlijnen bezet zijn, dat Rien, Dennis, Rosita en Corry in bespreking zijn of dat wij allen buiten de deur zijn. In dat geval neemt onze telefoniste de telefoon aan. Ik maak zo nodig een terugbelverzoek en zet deze bij de desbetreffende medewerker in de takenlijst. In een heel enkele uitzondering ben ook ik bezet. Spreek dan een boodschap in! 

 “leuk om u aan de lijn te hebben”

0348 444146