Snel zoeken

Onze medewerkers

     Dennis Treur

Dennis Treur

RM Register Makelaar RT Register Taxateur
Ik ben Dennis Treur en ik woon in Harmelen. Als 15-jarige jongen startte ik in de grond- weg- en waterbouw bij een Harmelens bedrijf. Vanaf 2008 werkte ik als zzp’er in de bouw en agrarische wereld. Via zelfstudie heb ik mijn makelaars- en taxateursdiploma gehaald en sinds 2015 ben ik fulltime makelaar in ons familiebedrijf. Ik help kopers en verkopers met het aan- of verkopen van hun woning. Ik geniet vooral van de verschillende werkzaamheden en de diversiteit van kopers/verkopers die allemaal op een ander manier naar een woning kijken.

Voor mij als NVM-makelaar maakt het niet uit of ik een woonboerderij, tussenwoning of appartement verkoop of aankoop. Het gaat mij om het verbinden van de koper en verkoper en hen tevredenstellen. Daarnaast vind ik het een mooie uitdaging om mensen met een moeilijk verkoopbaar object te helpen, bijvoorbeeld met bestemmingswijziging of splitsing (verkoop in meerdere eenheden).  

Ik ben een sociaal gezelligheidsmens en houd van een feestje. In mijn vrije tijd fiets ik graag. In 2020 ben ik begonnen om de Noordzee in etappes rond te fietsen. Daarnaast verbouw ik samen met mijn vriendin Anne onze woning tot een droompaleis, waar we met onze zoon Guus wonen.. 

“Zonder te delen, kan je niet vermenigvuldigen” 

0348 444146
    Rosita Koolen- Treur

Rosita Koolen- Treur

A-RMT Assistent Register Makelaar Taxateur

Ik ben Rosita, een van de zussen van Dennis. Voordat ik in de makelaardij ging werken, volgde ik een opleiding voor toerisme.  In 2006 maakte ik de overstap van toerisme naar de makelaardij en heb mijn diploma voor assistent-makelaar gehaald. 

Ik werk graag in de binnendienst en neem achter de schermen een hoop werk uit handen van Dennis. Mijn werkzaamheden zijn heel divers: het aannemen van de telefoon, agendabeheer, maken van brochures, het online plaatsen van objecten online, facturering, assisteren bij de uitwerking van taxaties en contracten etc. 

Ik ben getrouwd met Simon en samen hebben we 4 prachtige kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel met de kinderen bezig, maar ik hou ook van lekker bakken of koken en uit eten gaan. Daarnaast sport ik graag en houd ik van hardlopen, wandelen en skiën. 

“goed, beter best”

0348 444146 0348444146
   Corry Treur

Corry Treur

Marketingspecialiste

Ik ben Corry Treur, geboren en getogen in Woerden. Ik ben de partner van Rien, trotse moeder van vijf prachtige kinderen. De eerste jaren heb ik samen met Rien een paar kaaswinkels gerund, inmiddels vanaf 1996 actief in de makelaardij bij Rien Treur Makelaardij.

Ik ben creatief, daarom houd ik me voornamelijk bezig met de marketing/communicatie, website, social media en met de algemene presentatie van ons makelaarskantoor. 

Naast het afwisselende werk bij Rien Treur Makelaardij ben ik regelmatig aan het beeldhouwen, fotograferen of maak ik graag een mooie wandel of fietstocht. Daarnaast kan ik enorm genieten van de schoonheid van de natuur en van onze kinderen en veertien kleinkinderen.

“leef vandaag”


0348 444146 0348444146
  Rien Treur

Rien Treur

Vastgoed adviseur

Ik ben Rien Treur, geboren als bakkerszoon in Oudewater, nu woonachtig in Woerden. Als 19-jarige kocht ik mijn eerste kaaswinkel in Rotterdam. Nadat ik ca. 15 jaar als zelfstandig ondernemer in de detailhandel heb gewerkt, haalde ik in 1996 mijn makelaarsdiploma en stapte ik over naar de makelaardij.

Als NVM makelaar/taxateur Wonen en BOG voel ik me als een vis in het water. 
Mijn passie ligt in het verkopen en aankopen van vrijstaande woningen, voormalige boerderijen en bedrijfsmatig vastgoed. Ik heb mij gespecialiseerd in de ruimte voor ruimte- compensatie- en belvedère regeling. Dit betekent dat we veel mogelijk maken voor voormalige agrarische- karakteristieke- cultuurhistorisch- en monumentale gebouwen. Naast de makelaarsopleiding heb ik een opleiding tot mediator gevolgd. Dit geeft mij veel mogelijkheden om verkopers te adviseren die in een conflictsituatie zijn beland voordat zij een advocaat inschakelen. 

In mijn vrije tijd fiets ik graag een rondje in Nederland of Europa. Ik tuinier, ga graag uit eten en kan dan genieten van een goed glas wijn. Ook bezoek ik met mijn vrouw regelmatig een mooie stad in Europa. 

“Kansen creëren en ontzorgen daar geniet ik van!”

0348 444146
Telefoniste

Telefoniste

Heb ik u al een keer aan de telefoon gehad? Het kan zijn dat alle telefoonlijnen bezet zijn, dat Rien, Dennis, Rosita en Corry in bespreking zijn of dat wij allen buiten de deur zijn. In dat geval neemt onze telefoniste de telefoon aan. Ik maak zo nodig een terugbelverzoek en zet deze bij de desbetreffende medewerker in de takenlijst. In een heel enkele uitzondering ben ook ik bezet. Spreek dan een boodschap in! 

 “leuk om u aan de lijn te hebben”

0348 444146