Verkoopbegeleiding - Wonen & BOG

Bent u op zoek naar een woning- en/of bedrijfsmakelaar in Woerden of directe omgeving?

Wonen

Een woning kopen of verkopen is voor de meeste woningzoekers geen dagelijkse bezigheid, maar voor het team van Rien Treur Makelaardij wel. Binnen ons kantoor is veel ervaring, betrokkenheid en deskundigheid aanwezig. Wij zijn niet emotioneel bij de woning betrokken, waardoor we objectief kunnen optreden.

Bedrijven 

Bedrijfsmakelaar met passie voor het vastgoed

Rien Treur is al meer dan 20 jaar actief als woning- en bedrijfsmakelaar. Rien is register makelaar taxateur o.g. en lid van de sectie NVM Business, ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), de Stichting VastgoedCert wonen en BOG en aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Als specialist in ons vakgebied, onderscheiden wij ons op grond van kwaliteit, advies, deskundigheid, marktkennis en dienstverlening op maat. 

De verkoop van uw bedrijfspand begint met gedegen advies.  

Rien Treur Makelaardij is deskundig als taxateur en heeft een ruime kennis en ervaring in aan-, en verkoop of aan-, en verhuur van winkelruimte, kantoor-, en bedrijfsobjecten. 

Veel factoren spelen een rol bij het verkopen/verhuren van een bedrijfspand

Bestemmingsplannen, vergunningen, uitbreidingsmogelijkheden en bedrijfsovername zijn maar enkele van de vele onderdelen waar rekening mee gehouden dient te woerden. 

Ons werkgebied is gemeente Woerden en Utrecht-West. Als lokale bedrijfsmakelaar beschikken wij over een breed netwerk, waardoor wij goed weten wat er speelt op onroerend goed markt.

Ontdek de waarde van marktinzicht en ideeënkracht!

Waarom Rien Treur Makelaardij?

 • Register Makelaar Taxateur
 • woningmakelaar
 • bedrijfsmakelaar
 • een eigenzinnig, creatief en inventieve makelaar
 • goede kennis van het werkgebied
 • gecertificeerd als makelaar/taxateur voor wonen en bedrijven, ingeschreven in het VastgoedCert
 • snelle afhandeling van woningtaxaties, ook volgens de NWWI-norm
 • bedrijfstaxaties o.a. volgens de TMI-norm, hoe complexer hoe uitdagender 
 • al het woningaanbod op o.a. www.rientreur.nl, Funda, Huislijn en marktplaats
 • persoonlijke en klantvriendelijke benadering
 • kennis m.b.t. Ruimte voor Ruimte, Bouwrechten, Belvedère boerderijen, Kangoeroe wonen etc. 
 • breed netwerk
 • aan- en verkoop, verhuur, taxaties, advies m.b.t. onroerend goed

 

Advies, fotografie, inmeten en brochure

Wij werken met professionele fotografen m.b.t. de woningfotografie, film en 360 graden foto’s. Wij zetten deskundigen in om de woning volgens de Nen2580-norm in te laten meten. Na het inmeten wordt er een plattegrond uitgewerkt. Uiteindelijk wordt met betrokkenheid de verkoopbrochure (digitaal en glossy) bij ons op kantoor samengesteld.
Om ervoor te zorgen dat de fotograaf optimaal uw woning kan presenteren, kunnen wij u advies geven voor het ‘foto’ klaar maken van de woning.

Het lastige aan de termen ‘opruimen’ en ‘overbodige spullen’ is dat dit vrij relatief en persoonlijk is; sommige zaken valt de verkoper helemaal niet op. Sterker nog; de verkoper ervaart bepaalde spullen juist als sfeervol terwijl deze op beeld erg storend kunnen zijn. Daarom komt er altijd iemand van ons kantoor mee tijdens de fotosessie.     

Denken in oplossingen

Of het nu gaat om aan-, of verhuur, aan-, of verkoop, het taxeren van panden of het beleggen in vastgoed: wij denken in oplossingen.

Woerden is een geweldige stad om te wonen- en/of werken!

 
Krijg een indruk van Woerden, bekijk deze film van de gemeente Woerden.