Een familiebedrijf met passie voor de makelaardij!

Laatste nieuws!

 

Geschiedenis

Rien Treur Makelaardij is in 1996 opgericht door Rien en Corry Treur en uitgebouwd tot een makelaardij die in de beginjaren vooral gespecialiseerd was in bijzonder onroerend goed en onroeren goed met uitdagingen . Momenteel richt de makelaardij zich op de gehele woningmarkt. De makelaardij is een echt familiebedrijf. In 2006 is een van de dochters Rosita bij de makelaardij komen werken als binnendienst medewerker/assistent makelaar en sinds 2015 is zoon Dennis werkzaam in het bedrijf als makelaar.

Sinds 2015 zijn we ons ook gaan richten op de aan- en verkoop van alle soorten woningen zoals twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande- hoek- eind-  tussenwoningen, en appartementen.Hierdoor zijn we van alle markten thuis en kunnen we iedereen die iets zoekt of iets wilt verkopen begeleiden in dit leuke, moeilijke, soms emotionel of spannende proces. Voor iedereen is het een ander proces en daarom hopen we voor iedereen op welke manier dan ook de juiste begeleiding te bieden. Woningen van zowel hoge als lage prijsklasse, woningen met uitdagingen, advies of een luisterend oor. We staan klaar om er voor iedereen te zijn en om een gepaste manier van werken te vinden.

Dennis is naast makelaar ook beedigd taxateur in de kamer wonen.

Na het opnemen van de taxatie, streven we ernaar om de taxatie binnen 5 werkdagen af te ronden.

Een familiebedrijf met passie voor de makelaardij 

Dennis Treur is een deskundige en ervaren RM en RT makelaar/taxateur die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen zijn werkterrein in het Groene Hart met als basis gemeente Woerden en Utrecht – West. Dennis is beëdigd als NVM makelaar/taxateur, ingeschreven in het register van het VastgoedCert. Daarnaast hebben wij in ons kantoor veel ervaring met betrekking tot onroerendgoed conflicten. Er worden regelmatig opleidingen en nascholingscursussen gevolgd, om u zo volgens de laatste ontwikkelingen en regelgeving bij te kunnen staan. 

Rien Treur Makelaardij kunt u inschakelen voor een taxatie, de ver- en/of aankoop van een woning. Daarnaast hebben wij ook alle kennis en ervaring in huis als bedrijfsmakelaar in Woerden en omstreken. Kortom: een familiebedrijf met passie voor het vak.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat de persoonlijke benadering en een optimale klantvriendelijke begeleiding gedurende het hele aan- en/of verkooptraject hoog in het vaandel. Binnen ons kantoor werken makelaar Dennis Treur RM en RT, Rosita Koolen-Treur A-RMT, Corinne Vergeer binnendienstmedewerkster en marketing specialist Corry Treur, allen met een ruime ervaring in de makelaardij. 

 

"We steken graag de handen uit de mouwen om uw woning te verkopen!"