Een familiebedrijf met passie voor de makelaardij!

Rien Treur is een deskundige en ervaren RMT en RT makelaar/taxateur die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen zijn werkterrein in het Groene Hart met als basis gemeente Woerden en Utrecht – West. Rien en Dennis zijn beiden beëdigd als NVM makelaar/taxateur, ingeschreven in het register van het VastgoedCert. Daarnaast is Rien mediator met veel ervaring m.b.t. onroerendgoed conflicten. Er worden regelmatig opleidingen en nascholingscursussen gevolgd, om u zo volgens de laatste ontwikkelingen en regelgeving bij te kunnen staan. 

Rien Treur Makelaardij voor de verkoop van uw woning of de aankoop van een woning, maar wij hebben ook alle kennis en ervaring in huis als bedrijfsmakelaar in Woerden en omstreken. Kortom: een familiebedrijf met passie voor het vak.

Persoonlijke benadering

Bij ons staat de persoonlijke benadering en een optimale klantvriendelijke begeleiding gedurende het hele aan- en/of verkooptraject hoog in het vaandel. Binnen ons kantoor werken makelaar Rien Treur RMT en RT, Rosita Koolen-Treur A-RMT, Dennis Treur RMT en marketing specialist Corry Treur, allen met een ruime ervaring in de makelaardij. 

 

"We steken graag de handen uit de mouwen om uw woning te verkopen!"