Waardebepaling

Wat is mijn huis waard?

Ja, ik maak graag, geheel vrijblijvend en kosteloos, een afspraak om de verwachte opbrengst van mijn woning te vernemen. Klik op de button.

U kunt ook een afspraak aanvragen via e-mailWhatsApp of telefoon

Opbrengstverwachting

Het zijn bijzonder goede tijden voor woningbezitters, de prijzen van woningen stijgen, de rente daalt en de economie draait op volle toeren. Uw woning met succes verkopen begint met een kennismakingsgesprek en een inschatting van de opbrengst van uw woning. Rien Treur Makelaardij is uw NVM-makelaar in Woerden, Harmelen, Linschoten, Oudewater, Kamerik, Zegveld. Kortom een groot gedeelte van het Groene Hart. 

Uw huis verkopen is specialistenwerk. Rien Treur Makelaardij helpt u daar graag bij. 

Wat is een opbrengstverwachting?
Als u overweegt uw woning te verkopen of een nieuwe woning te kopen is het fijn te weten wat uw huidige woning op kan brengen bij een mogelijke verkoop. Onze makelaars Rien en Dennis kijken naar diverse factoren zoals locatie, omgeving, woon- en perceeloppervlakte, bouwjaar, staat van afwerking, eigen grond of erfpacht, vergelijkbare woningen etc. om tot een opbrengstverwachting van uw woning te komen.

Hoe gaat een opbrengstverwachting in zijn werk?
Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak komt één van onze makelaars Rien Treur of Dennis Treur persoonlijk bij u op bezoek voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek zal de makelaar uw woning bekijken, zodat hij een goed beeld krijgt van de woning. De makelaar zal toelichten wat de opbrengstverwachting van de woning is en hij zal uitleggen hoe het verkoopproces werkt. Tijdens dit gesprek krijgt u gelijk de kans uw vragen te stellen. 

Wat kost een opbrengstverwachting?
Een opbrengstverwachting van uw woning kost u één kopje koffie (zonder suiker en melk). Verder berekenen wij de opbrengstverwachting van uw woning geheel vrijblijvend en kosteloos. Dit doen we om op deze manier met u in contact te komen en om tijdens deze ontmoeting onze eigen diensten als verkoopmakelaar aan u toe te lichten.