Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen Foto - Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen
19 foto's beschikbaar

Verkocht: Breudijk 15, 3481 LM Harmelen

Type object Eengezinswoning, woonhuis, tussenwoning
Perceeloppervlakte 197 m²
Woonoppervlakte 78 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 350.000,- k.k.
€ 4.487,18/m2
Verkocht

Algemeen

Gezocht: een handige- doe-het-zelver of -klusser die van deze tussenwoning zijn/haar droomwoning wenst te maken.

In het buitengebied van Harmelen met vrij uitzicht over de weilanden bieden wij u de kans om van deze woning uw droomwoning te maken! De woning dient gemoderniseerd te worden en is daardoor naar eigen wensen en smaak in te delen, in te richten en aan te passen. Deze woning is ge... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Eengezinswoning, woonhuis, tussenwoning
Bouwjaar 1905
Status Verkocht
Aangeboden sinds Dinsdag 2 april 2024

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 2 april 2024
Laatste wijziging Dinsdag 2 juli 2024
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1905
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Mansardedak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 197 m²
Woonoppervlakte 78 m²
Woonkameroppervlakte 22 m²
Inhoud 285 m³
Oppervlakte externe bergruimte 22 m²
Tuinoppervlakte 124 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Tuin 3 - Type Voortuin
Tuin 3 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel E
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Harmelen L 2379
Perceeloppervlakte 197 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Gezocht: een handige- doe-het-zelver of -klusser die van deze tussenwoning zijn/haar droomwoning wenst te maken.

In het buitengebied van Harmelen met vrij uitzicht over de weilanden bieden wij u de kans om van deze woning uw droomwoning te maken! De woning dient gemoderniseerd te worden en is daardoor naar eigen wensen en smaak in te delen, in te richten en aan te passen. Deze woning is gelegen op een perceel van ca. 197 m2 groot en voorzien van een garage.

Momenteel vormt de tussenwoning één woning met de naastgelegen hoekwoning gelegen op nummer 17. Deze woningen worden door de verkoper kadastraal gesplitst, zodat er twee woningen ontstaan. Wij bieden de tussenwoning van circa 75 m2 woonoppervlak (verdeeld over twee bouwlagen) te koop aan.

De woning is op een zeer bijzondere locatie gelegen aan de rand van het bedrijventerrein de Putkop in Harmelen.

U wordt mede-eigenaar van het mandelig terrein. Via dit mandelig terrein wordt het komen en gaan naar en van de woningen gelegen op nr. 13, 15 en 17 en de mogelijkheid tot parkeren bij deze woningen geregeld.
Op korte fiets- en loopafstand van de woning ligt het gezellige dorp Harmelen, waar zich diverse winkels, horecagelegenheden, basisscholen, sportfaciliteiten en het Koningspark bevinden. Vanuit Harmelen kunt u met de bus richting Woerden en Utrecht. Wanneer u met de auto op pad gaat, bent u in vijf minuten bij een op-/afrit van de A12, vanwaar u richting Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en/of Den Haag kunt rijden.

Entree
Vanaf de Breudijk rijdt u de oprit op aan de zijkant van de naastgelegen woning en parkeert u uw auto achter de garage op het mandelig terrein. Vanaf de oprit loopt u naar de achterzijde van het woonhuis, waar u binnenkomt in de hal. Via de hal heeft u toegang tot de badkamer met douche en wastafel en loopt u door naar een kamer. Deze kamer zou u om kunnen bouwen tot een keuken.

Woonkamer
De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft via het grote raam uitzicht op de Breudijk. In de woonkamer heeft u toegang tot de meterkast en via een tussenhal treft u de trapopgang met toegang tot de eerste verdieping.

Momenteel is de woonkamer door middel van een dichte wand gesplitst van de toekomstige keuken. Het is mogelijk deze wand open te breken, zodat er een ruimte ontstaat van ca. 40 m2. Hierdoor kunt u een ruime woonkamer met open keuken creëren.

Eerste verdieping
Via de trap komt u op de ruime overloop van de eerste verdieping, vanwaar u toegang heeft tot een tweetal slaapkamers en een hobbyruimte. In de huidige situatie is dit de doorgang naar de naastgelegen hoekwoning. Als deze afgesloten wordt, is het mogelijk hier een badkamer te creëren.

Tuin
De keurig ingericht voortuin is gelegen op het zuiden. Op de erfgrens tussen het perceel en de openbare weg is een haag gelegen. De voortuin is verder voorzien van diverse planten en bomen. Aan de achterzijde van de woning krijgt u een ruime tuin van ca. 86 m2, die u naar eigen inzicht mag inrichten.

Garage
Achter in de tuin staat een garage van circa 22,5 m2. Het is mogelijk om de kanteldeur naar de achterzijde te plaatsen, zodat u met de auto vanaf de parkeerplaats toegang heeft tot de garage.

Bijzonderheden
- Woning dient gemoderniseerd te worden
- Woning met mogelijkheden
- U wordt voor 1/3 aandeel mede-eigenaar van het mandelig terrein
- Oplevering per 1 juli 2024
- Notaris van overdracht Westdam Netwerk Notarissen
- Energielabel E
- Koper dient samen met koper van nr. 17, na overdracht de scheidingsmuren dicht te maken zoals omschreven in de vergunning

Erfdienstbaarheden
Op het moment van de overdracht zullen de bestaande erfdienstbaarheden tussen nr. 13, 15 en 17 doorgehaald worden. Wel zal er een erfdienstbaarheid van voetpad ten gunste van nr. 13 en 15 en ten lasten van nr. 15 en 17 gevestigd worden om vanaf het mandelig terrein te komen en gaan naar de achtertuin van nr. 13 en 15 over een strook van 1.20 meter breed ter hoogte van de bestaande garage & het atelier. De eigenaar en bezoekers van nr 13 en 15 mogen komen en gaan wandelend, met een fiets aan de hand, kinderwagen, kruiwagen en ander klein vervoer.

Clausules van toepassing bij verkoop Breudijk 15 te Harmelen

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het verkochte meer dan 115 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. Verkoper staat niet in voor de fundering, vloeren, muren, daken, de leidingen van elektriciteit en water, de riolering en de afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het verkochte.

artikel 20.2 asbestclausule
Verkoper verklaart dat gedurende de periode dat hij eigenaar/gebruiker was op of in de onroerende zaak geen asbesthoudende stoffen zijn aangebracht. Verkoper sluit echter niet uit dat er in de onroerende zaak asbesthoudende stof aanwezig kan zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Verkoper heeft niet in Registergoed gewoond
Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van koper.

Mandelig terrein
U wordt voor 33% eigenaar van het mandelig terrein. Dit mandelig terrein zal gebruikt worden als erf behorende bij de woningen van nr 13, 15 en 17. Achter de garage wordt een parkeergelegenheid gecreëerd voor de drie woningen.
De verkoper zal er voor zorgdragen dat het mandelig terrein uiterlijk binnen een maand na overdracht zal worden aangelegd, zoals omschreven in de bijlage ‘mandelig terrein’.

Bijlage: Mandelig terrein

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken