Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden Foto - Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden
37 foto's beschikbaar

Verkocht: Utrechtsestraatweg 69, 3445 AN Woerden

Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 135 m²
Bruto vloeroppervlakte 91 m²
Totale VVO 91 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 495.000,- k.k.
€ 5.439,56/m2
Verkocht

Algemeen

Te koop woon-/ winkel-/praktijkpand op unieke locatie aan de Utrechtsestraatweg 69a in Woerden.

In het pand krijgt u op de begane grond de beschikking over een aantal werkkamers, mogelijk te gebruiken als winkel, praktijk en/of kantoorruimte en toegang tot een kelderruimte. Op de eerste en tweede verdieping krijgt u de beschikking over een woning met woonkamer, keuken, badkamer, drie slaapk... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Winkelruimte
Bouwjaar 1927
Status Verkocht
Aangeboden sinds Dinsdag 18 juli 2023

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 18 juli 2023
Laatste wijziging Woensdag 27 december 2023
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1927
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 135 m²
Bruto vloeroppervlakte 91 m²
Locatie
Lokale voorzieningen Bank op 1500 meter tot 2000 meter
Recreatie op 1500 meter tot 2000 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Busknooppunt op 500 meter tot 1000 meter
Treinstation op 500 meter tot 1000 meter
Afrit van de snelweg op 2000 meter tot 3000 meter
Energieverbruik
Energielabel D
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Woerden A 2245
Perceeloppervlakte 135 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te koop woon-/ winkel-/praktijkpand op unieke locatie aan de Utrechtsestraatweg 69a in Woerden.

In het pand krijgt u op de begane grond de beschikking over een aantal werkkamers, mogelijk te gebruiken als winkel, praktijk en/of kantoorruimte en toegang tot een kelderruimte. Op de eerste en tweede verdieping krijgt u de beschikking over een woning met woonkamer, keuken, badkamer, drie slaapkamers en een dakterras.

De Utrechtsestraatweg is een oude verbindingsroute naar en van het historisch centrum van Woerden. Het te koop aangeboden pand ligt tussen de Utrechtsestraatweg en de rivier ‘de oude Rijn’ met jaagpad in. Werkelijk een unieke plek om te wonen en te werken.

Dit pand ligt op loop- en fietsafstand van basisscholen, middelbare scholen, sportvelden, speeltuinen, het historisch centrum met alle voorzieningen en het nabijgelegen NS-station. Het station is op ca. 400 meter gelegen vanaf het pand. In een half uur staat u vanaf dit station in hartje Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden of Rotterdam. Het bruisende stadscentrum van Woerden is ook goed bereikbaar. Tevens heeft u een snelle verbinding naar de op- en afrit van de A12 richting Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Entree
U parkeert uw auto op de oprit voor het pand en komt via de voordeur in de centrale hal van het pand. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, een afgesloten deur die toegang geeft tot de verdiepingen, toegang tot de kantoor-/ praktijkruimte en een tussenruimte met toilet, toegang tot de kelderruimte en toegang tot diverse werkkamers.

Begane grond
Aan de voorzijde van het pand is een ruimte gesitueerd, die gebruikt kan worden als winkel-, kantoor- en/of praktijkruimte. Vanuit de tussenhal loopt u een ruimte binnen die gebruikt kan worden als werkkamer en die toegang biedt tot een tweetal werkkamers. Alle ruimtes zouden ook in gebruik genomen kunnen worden als praktijk-, opslag- en/of kantoorruimtes. Vanuit de achterste ruimte heeft u toegang tot het Jaagpad dat langs rivier ‘de Oude Rijn’ loopt.

Eerste verdieping
Via de vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping, vanwaar u toegang heeft tot het toilet, de woonkamer, keuken en een slaapkamer.

De woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen. Aan de voorzijde van de woonkamer is erker gesitueerd met een glas-in-loodraam. De woning is tevens voorzien van een gashaard, wat voor een gezellige sfeer in het geheel zorgt. Verder is de woonkamer voorzien van een vaste kast, tevens met authentieke details en via een doorgang komt u in het achterste gedeelte van de woonkamer met openslaande deuren naar het dakterras. Er is voldoende ruimte om bijvoorbeeld aan de voorzijde van de woonkamer de zithoek te creëren aan de achterzijde een eetkamer.

De gesloten keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en biedt via een deur toegang tot het dakterras. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een inductie kookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, koel-/vrieskast en oven/magnetron).

De slaapkamer op deze verdieping is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping met toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, een vaste kast en de wasruimte.

Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is een slaapkamer gesitueerd met beide bergruimte onder de schuine kap. In de slaapkamer aan de voorzijde is, in een van de vaste kasten, de cv-ketel geplaatst.

De badkamer is voorzien van een dakraam, een douche, ligbad, dubbele wastafel en een toilet.

Dakterras
Het dakterras is bereikbaar vanuit de keuken via een deur en vanuit de woonkamer via openslaande deuren. Het dakterras is ca. 37 m2 groot en gelegen op het westen. U kunt hier heerlijk buiten zitten met uitzicht over rivier ‘de Oude Rijn’.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan “Staatsliedenkwartier” onherroepelijk vastgesteld op 26 oktober 2010. Het object heeft de bestemming detailhandel, dubbelbestemming waarde – archeologie. Bestemd voor detailhandel en dienstverlening, bedrijfswoning, ondergeschikte: kantoorfunctie en horeca in categorie 3.

Parkeren
Parkeren op eigen grond en in de omgeving is goed mogelijk.
De woning wordt verwarmd door middel van een gasgestookte cv-ketel Rehema Tzerra 39c CV5 uit 2021. De ramen en kozijnen op de begane grond zijn van hout en voorzien van enkele beglazing, de ramen en kozijnen op de verdiepingen zijn grotendeels van kunststof en deels van hout voorzien van dubbele beglazing.

Constructie
Het object is omstreeks 1927 gebouwd en is op staal gefundeerd, opgetrokken in metselwerk, betonnen begane grond vloer, de uitbouw heeft een met tegels bestrate vloer op zand, de verdiepingsvloeren zijn van hout het afgeknotte zadeldak is deels gedekt met pannen en deels bitumineus gedekt.

Bijzonderheden
• Parkeren deels op eigen terrein aan de voorzijde en/of langs de openbare weg
• Ca. 135 m2 eigen grond
• Woonoppervlakte ca. 108 m2
• Winkel- praktijk- werkruimte ca. 91 m2
• Eigen gas, water en elektra aansluiting
• Gelegen nabij het NS-station Woerden en het centrum van Woerden

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken