Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik Foto - Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik
18 foto's beschikbaar

Te huur: Teckop 18b, 3471 HH Kamerik

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 2.858 m²
Totale VVO 400 m²
In units vanaf 400 m²
Aanvaarding In overleg
€ 27.500,- /jr

Algemeen

Te Huur

Bedrijfsruimte met buitenterrein aan de Teckop 18b te Kamerik.

Het betreft hier een representatieve bedrijfsruimte met buitenterrein welke deel uitmaakt van een groter geheel dat deels is verhuurd. Het object bestaat uit een opslag/bedrijfsgebouw van ca. 400 m2 een buitenterrein van ca. 500 m2. De entreezijde heeft 5 elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Teckop is een weids en... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1980
Aangeboden sinds Maandag 1 mei 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06368
Huurprijs € 27.500,- per jaar
Borg € 6.875,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 1 mei 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1980
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.858 m²
VVO 400 m²
In units vanaf 400 m²
Vrije hoogte 6 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Afgelegen
Buiten bebouwde kom
Vrij uitzicht
Lokale voorzieningen Bank op 5000 meter of meer
Geldautomaat op 2000 meter tot 3000 meter
Recreatie binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel op 3000 meter tot 4000 meter
Supermarkt op 3000 meter tot 4000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Treinstation op 5000 meter of meer
Afrit van de snelweg op 5000 meter of meer
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 10
Kadastrale gegevens
kamerik K 256 kamerik K 256
Perceeloppervlakte 517 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Kamerik K 195 Kamerik K 195
Perceeloppervlakte 2.341 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te Huur

Bedrijfsruimte met buitenterrein aan de Teckop 18b te Kamerik.

Het betreft hier een representatieve bedrijfsruimte met buitenterrein welke deel uitmaakt van een groter geheel dat deels is verhuurd. Het object bestaat uit een opslag/bedrijfsgebouw van ca. 400 m2 een buitenterrein van ca. 500 m2. De entreezijde heeft 5 elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Teckop is een weids en ruim opgezette straat met voornamelijk lintbebouwing. Langs de Teckop vindt u vooral (woon)boerderijen en vrijstaande woningen. Vanaf de bedrijfshal heeft u een snelle verbinding naar het dorpshart van Kockengen en/of Kamerik. Op een kleine 50 meter van de bedrijfsruimte is er een bushalte met verbindingen naar het treinstation Breukelen en/of Woerden. Vanaf de bedrijfshal bent u met de auto binnen ca. 10 minuten op zowel de A2 als de A12 en rijdt u binnen ca. 30 minuten naar Amsterdam of Utrecht.

Bijzonderheden

Parkeren
Parkeren bij de opslag/bedrijfsruimte is ruimschoots mogelijk.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld en heeft de bestemming “Bedrijf” met de nadere bestemming “Loonbedrijf” en als ondergeschikt nevenactiviteit:
• Hobbymatige agrarische activiteiten
• Bewerking en opslag van agrarische producten
• Verkoop van zelfgemaakte, - bewerkte,- gekweekte,- of -geteelde producten tot een oppervlakte van ca. 50 m2
• Paardenhouderij
• Hoveniersbedrijf
• Natuur- en landschapsbeheer
• Opslag en stalling van niet-milieugevaarlijke, niet agrarische goederen die geen risico’s voor de omgeving opleveren

Voorzieningen
De ruimte bestaat uit een bedrijfsgebouw met een betonnen begane grond vloer, opgaande wanden en een golfplaten dak. De ruimte heeft 5 elektrisch bedienbare overheaddeuren en 8 loopdeuren waardoor het gebruik zeer effectief is. De ruimte is voorzien van elektra en water welke wordt verrekend door middel van tussenmeters.

Het buitenterrein is ca. 500 m2 groot en is verhard met gebroken puin.

Bijzonderheden
• Huurbetalingen: per maand vooruit
• Huurtermijn: bespreekbaar
• Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn
• Aanvangshuurprijs €. 27.500,00 per jaar te vermeerderen met een nader te bepalen voorschot voor elektra en water.

Huurprijsaanpassingen
• Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling
• Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W.

Huurcontract
• Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting
• Uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Kamerik en Kockengen
Teckop is gelegen tussen de dorpen Kamerik en Kockengen.
De ligging van Kamerik is ideaal, midden in het Groene Hart, maar met grote steden als Amsterdam en Utrecht op ca. 30 minuten met de auto. Alle voorzieningen zijn in het dorp aanwezig zoals; basisscholen, sportvelden, sporthal, medische voorzieningen, diverse horeca en winkels. Bij winkels moet u denken aan een supermarkt, warme bakker, ambachtelijke slager, kapper, cafetaria en een restaurant. Ook op het gebied van sport en recreatie is het hier aangenaam wonen en werken.

Kockengen valt onder de Gemeente Stichtse Vecht en ligt op 15 respectievelijk 25 autominuten afstand van de steden Utrecht en Amsterdam (A2), midden in het Groene Hart. Dit pittoreske dorp biedt naast basisonderwijs, ook veel sportfaciliteiten in en rondom het zwem- en recreatiepark de Koet. Ook winkels en supermarkt(en) zijn in Kockengen en in de nabije omgeving te vinden.

Vanuit Kockengen bent u in ca. 6 km in het gezellig Breukelen en vanaf Kamerik bent u in ca. 7 km in het gezellig Woerden. Voor voortgezet onderwijs zijn er tal van mogelijkheden in het nabijgelegen Breukelen, Maarssen, Woerden en Utrecht.

Het NS-station in Woerden en Breukelen zijn beide op fietsafstand gelegen vanaf de bedrijfsruimte. (respectievelijk ca. 7,2 km en 7,4 km).

Bereikbaarheid
Het object ligt aan de Teckop 18b in het buitengebied van de gemeente Woerden dichtbij de provinciale weg de Enschedeweg (N212) met goede verbinding naar de A2. Goed bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleden.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken