Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen Foto - Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen
27 foto's beschikbaar

Te huur: Uitweg 9A, 3481 BB Harmelen

Type object Maatschappelijk vastgoed
Bruto vloeroppervlakte 66 m²
Totale VVO 66 m²
Aanvaarding In overleg
€ 2,27/m2/m²/jr

Algemeen

Bent u op zoek naar een kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Harmelen? Dan hebben wij wellicht de ideale ruimte voor u!

Op een unieke locatie op loopafstand van het centrum van Harmelen bieden wij vier kantoor-/praktijkruimten gelegen in een kleinschalig verzamelgebouw te huur aan. Twee ruimten zijn op de begane grond gesitueerd en twee op de verdieping.

De locatie is goed bereikba... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Maatschappelijk vastgoed
Bouwjaar 1964
Aangeboden sinds Maandag 5 februari 2024

Kenmerken

Overdracht
Prijs Prijs op aanvraag
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 5 februari 2024
Laatste wijziging Woensdag 1 mei 2024
Bouw
Type object Maatschappelijk vastgoed
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1964
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 66 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Lokale voorzieningen Bank op 5000 meter of meer
Recreatie binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Treinstation op 3000 meter tot 4000 meter
Afrit van de snelweg op 1500 meter tot 2000 meter
Energieverbruik
Energielabel G
Energie-index 2,85

Beschrijving

Bent u op zoek naar een kantoor-/praktijkruimte in het centrum van Harmelen? Dan hebben wij wellicht de ideale ruimte voor u!

Op een unieke locatie op loopafstand van het centrum van Harmelen bieden wij vier kantoor-/praktijkruimten gelegen in een kleinschalig verzamelgebouw te huur aan. Twee ruimten zijn op de begane grond gesitueerd en twee op de verdieping.

De locatie is goed bereikbaar en parkeren in de omgeving is goed mogelijk. In het verzamelgebouw zijn ook de GGD en Careyn gevestigd. De huurovereenkomsten worden aangegaan voor een termijn van 6 maanden en in overleg te verlengen.

Entree
U parkeert uw auto aan de openbare weg of uw fiets op de oprit voor het gebouw. Via de voordeur komt u binnen in de centrale hal, vanwaar u via een gang toegang heeft tot twee ruimten op de begane grond.

Aan de rechterzijkant van het gebouw is een tweede entree, vanwaar u middels de vaste trap toegang heeft tot de verdieping.

Begane grond
Aan de voorzijde van het gebouw is de eerste ruimte gelegen. Deze ruimte is circa 18 m2 groot en voorzien van vloerbedekking, een systeemplafon met verlichting, lamellen voor de ramen en enkele meubels.

Aan de achterzijde van het gebouw is een tweede ruimte gelegen. Deze ruimte is circa 22 m2 groot, voorzien van een laminaat vloer, plafond met verlichting, kabelgoot, vaste kasten, waarvan in een kast de cv-ketel is geïnstalleerd.

Verdieping
Op de verdieping komt u in een hal met toegang tot twee ruimten van ieder circa 13 m2 groot. Deze ruimten zijn voorzien van lamellen, vloerbedekking, plafonds met verlichting en een airco unit.

Bestemming:
Het object ligt in het bestemmingsplan Kern Harmelen vastgesteld op 15 oktober 2009 en heeft de bestemming “Maatschappelijke doeleinden”
De voor "Maatschappelijk" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- overheids-, medische, onderwijs-, sociaal-culturele, levensbeschouwelijke, en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen, alsmede voorzieningen, ten behoeve van kinderdagverblijven en kinderopvang.

Bijzonderheden:
• Zowel op de begane grond als op de verdieping deelt u het gebruik van de toiletten
• Korte huurperiode(n), ideaal voor starter
• Complete ruimten, waar u zo in kunt
• Energie wordt verrekend naar aanleiding van het aantal te gebruiken m2
• Parkeren in de omgeving is goed mogelijk en vrij van kosten
• Nabij centrum van het dorp Harmelen

Aanvaarding in overleg

Huurbetalingen: per maand vooruit

Huurtermijn: steeds voor zes maanden.

Opzegtermijn: uiterlijk 3 maanden voor het aflopen van een huurtermijn

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W.

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W.-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken