Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen Foto - Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen
48 foto's beschikbaar

Te koop: Spengen 41, 3628 EW Kockengen

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 1.385 m²
Bruto vloeroppervlakte 138 m²
Totale VVO 138 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.075.000,- k.k.
€ 7.789,86/m2

Algemeen

Op zoek naar een rustige, landelijke gelegen plek waar u werk en wonen kunt combineren? Dan is deze bedrijfswoning met bedrijfsruimte wellicht iets voor u!

Deze VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING met BEDRIJFSRUIMTE en prachtig aangelegde tuin met overkapping is gelegen aan een landelijke weg aan de Spengen 41 te Kockengen. Als u buiten zit, geniet u van de ruimte en rust om u heen. Aan de voorzijde,... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwjaar 1998
Aangeboden sinds Dinsdag 18 juli 2023

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 1.075.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 18 juli 2023
Laatste wijziging Vrijdag 29 maart 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1998
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.385 m²
Bruto vloeroppervlakte 138 m²
Locatie
Ligging Platteland
Energieverbruik
Energielabel B
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Kockengen D 597
Perceeloppervlakte 843 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Kadastrale aanduiding Kockengen D 351
Perceeloppervlakte 500 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Kadastrale aanduiding Kockengen D 598
Perceeloppervlakte 42 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Op zoek naar een rustige, landelijke gelegen plek waar u werk en wonen kunt combineren? Dan is deze bedrijfswoning met bedrijfsruimte wellicht iets voor u!

Deze VRIJSTAANDE BEDRIJFSWONING met BEDRIJFSRUIMTE en prachtig aangelegde tuin met overkapping is gelegen aan een landelijke weg aan de Spengen 41 te Kockengen. Als u buiten zit, geniet u van de ruimte en rust om u heen. Aan de voorzijde, vanuit uw woonkamer of de voortuin, heeft u prachtig uitzicht over het polderlandschap en vanuit de achtertuin stapt u zo in uw bootje, waar u heerlijk een tochtje kunt maken en kunt genieten van de prachtige natuur. Daarnaast bent u ook in ca. 15 minuten in een van de grote steden Amsterdam of Utrecht.

In de woning krijgt u de beschikking over vijf slaapkamers, een badkamer, een ruime woonkamer en keuken met bijkeuken en een prachtig groen aangelegde tuin. Daarnaast loopt u vanuit de tuin de bedrijfsruimte in. Ideaal als u een eigen bedrijf heeft en graag uw werk en woonsituatie combineert.

De woning is gelegen in Hoek van Spengen, het verlengde van het buurtschap Spengen en ligt in het buitengebied tussen Kockengen en de gemeente De Ronde Venen. Het buurtschap behoort tot de gemeente De Stichtse Vecht. In Kockengen vindt u scholen en voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Kockengen is een sfeervol dorp met de grote steden op korte afstand en omringd door fraai polderlandschap waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen. De woning is centraal gelegen en heeft een goede bereikbaarheid naar diverse steden en dorpen zoals Kockengen, Amsterdam, Utrecht, Breukelen en Woerden.

Entree
U rijdt via een landelijk gelegen weg de oprit van de woning op, waar u uw auto voor de woning op de oprit kunt parkeren. Vervolgens loopt u via de rechterzijde van de woning naar de voordeur, vanwaar u de woning betreedt via de ruime hal. De hal is voorzien van een toilet met fontein, een meterkast, de trapopgang naar de verdieping en biedt toegang tot de woon-/ eetkamer.

Woonkamer & keuken
De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen. Hierdoor heeft u vanuit de woonkamer ook uitzicht op de prachtig aangelegde voortuin. De woonkamer is voorzien van een houtkachel, wat bij koud weer voor warmte en gezelligheid zorgt. In de zijgevel vanuit de woonkamer komt u via de schuifpui in de tuin. De ruime woonkamer biedt de mogelijkheid om een ruime zithoek en een ruime eettafel te plaatsen.

Vanuit de woonkamer loopt u naar de keuken, die aan de achterzijde van de woning is gelegen. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, vierpits gaskookplaat, een combimagnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u uitzicht op de achtertuin.

Naast de keuken is de bijkeuken gelegen met de wasmachine- en drogeraansluiting, een wasbak, kastruimte en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal komt u op de overloop van de eerste verdieping met toegang tot vier slaapkamers en een badkamer.

De masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen en is voorzien van een vaste kastenwand. Vanuit deze kamer heeft u uitzicht over het achtergelegen water en over de dijk.

Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en de laatste slaapkamer is aan de linkerzijde gelegen. Deze slaapkamer is voorzien van een dakkapel.

De badkamer is aan de rechterzijde van de woning gelegen en voorzien van een toilet, ligbad, douchehoek en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Via de vaste trap op de overloop komt u op de voorzolder met cv aansluiting en toegang tot een vijfde slaapkamer met Velux dakraam.

Veranda
Via de bijkeuken of de schuifpui in de woonkamer heeft u toegang tot een riante veranda die tussen de woning en de bedrijfsruimte is gebouwd.

Tuin
De woning is voorzien van een prachtig aangelegde voortuin. In de voortuin is een visvijver aangelegd met daaromheen een bloementuin en een groot gazon, waar u bij warm weer heerlijk in de schaduw kunt zitten.

Tussen de woning en de bedrijfsruimte in kunt u heerlijk buiten zitten in de gezellig ingerichte veranda. Aan de achterzijde van de veranda loopt u via een doorgang naar de achtertuin, die grenst aan de dijk en het water.
In de achtertuin is een terras aangelegd aan het water en de dijk. U heeft hier de mogelijkheid om een boot aan te leggen.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte heeft een eigen oprit en is via deze oprit of via de veranda te bereiken.

Via de veranda loopt u via een loopdeur naar binnen en komt u in een praktijk-/ kantoorruimte met pantry, doucheruimte en toilet.

Via de tweede deur komt u in de werkplaats met bergzolder en elektrische dubbele voordeuren van ca. 4 bij 4 meter naar de volledig onderheide voorplaats. Vanaf het voorterrein heeft u nog toegang tot een overkapping aan de linkerzijde van het bijgebouw.

Bestemming
Het geheel ligt in bestemmingsplan Landelijk gebied West en heeft de bestemming Bedrijf tot ten hoogste categorie 1 en 2 waarbij verwezen wordt naar de staat van bedrijfsactiviteiten. Deze lijst is op te vragen bij ons kantoor. Daarnaast mag per bouwvlak 1 bedrijfswoning aanwezig zijn.
Bijzonderheden
• Bedrijfswoning geheel geïsoleerd naar bouwbesluit 1998
• Bedrijfsbestemming categorie 1 en 2
• Bedrijfswoning
• Bedrijfsgebouw voorzien van onderheide vloer, houten wanden en pannen dak
• Gelegen midden in de prachtige natuur met uitzicht over het polderlandschap en het dijkje aan rivier ‘de Geer’ met
doorgaand vaarwater
• Centraal gelegen nabij Kockengen en diverse grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Breukelen en Woerden
• Dak is gedekt met riet

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken