Een familiebedrijf met passie voor de makelaardij!

Rien Treur is een deskundige en ervaren RMT en RT makelaar/taxateur die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen zijn werkterrein in de regio Woerden, en Utrecht – West. Er worden regelmatig opleidingen en nascholingscursussen gevolgd, om u zo volgens de laatste ontwikkelingen en regelgeving bij te kunnen staan. Rien Treur is mediator en gecertificeerd als Register Makelaar Taxateur wonen en bedrijven, ingeschreven in het register van het VastgoedCert onder nummer RMT 07.101.182 en B1601.514 .

 

Rien Treur Makelaardij voor de verkoop van uw woning of de aankoop van een woning, maar wij hebben alle kennis en ervaring in huis als bedrijfsmakelaar in Woerden en omstreken. Kortom: een familiebedrijf met passie voor het vak

Persoonlijke benadering

Bij ons staat de persoonlijke benadering en een optimale klantvriendelijke begeleiding gedurende het hele aan- en/of verkooptraject hoog in het vaandel. Binnen ons kantoor werken makelaar Rien Treur RMT en RT, Rosita Koolen-Treur A-RMT, Dennis Treur K-RMT en commercieel medewerkster Corry Treur, allen met een ruime ervaring in de makelaardij.

 

 

  We steken graag de handen uit de mouwen om uw woning te verkopen!