Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden Foto - Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden
34 foto's beschikbaar

Verkocht: Van Loonstraat 3, 3441 AL Woerden

Type object Eengezinswoning, woonhuis, tussenwoning
Perceeloppervlakte 110 m²
Woonoppervlakte 178 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 375.000,- k.k.
€ 2.106,74/m2
Verkocht

Algemeen

Voormalig woon-winkelpand dat geheel verbouwd mag worden naar wonen op unieke locatie nabij het centrum.

In het pand krijgt u op de begane grond de beschikking over een aantal werk- en winkelruimten, mogelijk te gebruiken als winkel en/of woonruimte. Op de eerste verdieping krijgt u de beschikking over een ruimte dat thans is ingericht als woning met woonkamer, open keuken, eenvoudige badka... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Eengezinswoning, woonhuis, tussenwoning
Bouwjaar 1920
Status Verkocht
Aangeboden sinds Maandag 26 februari 2024

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 26 februari 2024
Laatste wijziging Vrijdag 24 mei 2024
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1920
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 110 m²
Woonoppervlakte 178 m²
Woonkameroppervlakte 90 m²
Inhoud 795 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 21 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging In centrum
Energieverbruik
Energielabel E
Energie-index 1,5
CV ketel
CV ketel Nefit
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2018
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Woerden C 2811
Perceeloppervlakte 110 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Voormalig woon-winkelpand dat geheel verbouwd mag worden naar wonen op unieke locatie nabij het centrum.

In het pand krijgt u op de begane grond de beschikking over een aantal werk- en winkelruimten, mogelijk te gebruiken als winkel en/of woonruimte. Op de eerste verdieping krijgt u de beschikking over een ruimte dat thans is ingericht als woning met woonkamer, open keuken, eenvoudige badkamer met toilet en twee slaapkamers. (De slaapkamers hebben een hoogte van ca. 1.90 tot 2.05 m., deze ruimten zijn niet meegenomen in de woonoppervlakte.)

De Van Loonstraat is een oude verbindingsroute naar en van het historisch centrum van Woerden. Werkelijk een unieke plek om te wonen en te werken.

Dit pand ligt op redelijke korte afstand van basisscholen, middelbare scholen, sportvelden, speeltuinen, het historisch centrum met alle voorzieningen en het nabijgelegen NS-station. Het station is op ca. 1.000 meter gelegen vanaf het pand. In een half uur staat u vanaf dit station in hartje Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden of Rotterdam. Het bruisende stadscentrum van Woerden is ook goed bereikbaar. Tevens heeft u een snelle verbinding naar de op- en afrit van de A12 richting Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Entree
U parkeert uw auto in de straat of omgeving voor het pand (betaald parkeren) en komt via de voordeur in de winkelruimte. Met tegen de wand aan de meterkast en de aansluiting voor het gas.

Begane grond
Aan de voorzijde van het pand komt u direct de winkelruimte in. De winkel is momenteel verdeeld in drie ruimten, aan de voorzijde de winkelruimte met daarachter een tussenruimte die thans gebruikt wordt als dagverblijf en daarachter een werkruimte met keuken, toilet en toegang tot de naastgelegen brandgang. Vanuit de winkelruimte heeft u toegang tot de hal, waar zich de trap met toegang tot de eerste verdieping bevindt.

De begane grond zou ook geschikt gemaakt kunnen worden als woonruimte.

Woonkamer & keuken
Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping, vanwaar u direct binnenkomt in de open keuken met woonkamer.
De woonkamer is aan de voorzijde van het pand gelegen en heeft uitzicht over de straat door de grote raampartij in de voorgevel. Er is voldoende ruimte om een riante zithoek te plaatsen.

De open keuken is aangrenzend aan de woonkamer gelegen en biedt voldoende mogelijkheid om een eettafel te plaatsen.

Badkamer & slaapkamers
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Vervolgens loopt u naar de overloop, vanwaar u toegang heeft tot een tweetal slaapkamers, waarvan een voorzien van een vaste kast.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan “Woerden Binnenstad” onherroepelijk vastgesteld op 06 juli 2009. Het object heeft de bestemming Wonen met de nadere functieaanduiding detailhandel, Bestemd voor detailhandel op de begane grond en wonen in het gehele pand.

Algemene informatie
Parkeren op eigen grond is niet mogelijk maar wel in de omgeving.
De woning wordt verwarmd door middel van een gasgestookte cv-ketel (Nefit ca. 2018). De ramen en kozijnen op de begane grond en de verdieping zijn van hout en voorzien van enkele en dubbele beglazing. Één pui in de werkruimte is van kunststof en voorzien van dubbele beglazing.

Constructie
Het object is volgens de BAG (basis administratie gebouwen) omstreeks 1920 gebouwd en is op staal gefundeerd, opgetrokken in metselwerk, betonnen begane grond vloer en houten verdiepingsvloer, Het dak is deels een zadeldak met pannen en deels een plat dak dat bitumineus is gedekt.
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd opgeleverd in huidige staat.
Bijzonderheden
• Ca. 110 m2 eigen grond
• Gebruiksoppervlakte hoger dan 2 meter ca. 178 m2 totale oppervlakte ca. 221 m2
• Winkel- praktijk- werkruimte begane grond ca. 100 m2
• Eigen gas, water en elektra aansluiting
• Gelegen nabij het centrum van Woerden
• Erfdienstbaarheid van overpad door de brandgang
• Bedingen met boete o.a. over het niet mogen gebruiken als: dansgelegenheid, theehuis, bar, hotel, café,
restaurant, patates/frites zaak, Indisch- of Chinees restaurant, lunchroom of enig bedrijf behorende tot de sector
vermaak en/of horeca. Zie eigendomsakte.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken