paginas van helvoortlaan woerden-6 klein vogelperspectief paginas van helvoortlaan woerden oostgevelkopie paginas van helvoortlaan woerden-2 zuidgevel paginas van helvoortlaan woerden-3 westgevel paginas van helvoortlaan woerden-4 westgevel zonder serre paginas van helvoortlaan woerden-8 beg. gr plattegrond van helvoortlaan woerden-7 1ste verd
7 foto's beschikbaar

Verkocht: Van Helvoortlaan 27, 3443 AP Woerden

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 2.424 m²
€ 750.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Bouwkavel/op te knappen villa.

Deze bouwkavel of op te knappen villa vindt u op een prachtige zichtlocatie nabij de Parijse Brug aan de rand van de gewilde wijk Vogelbuurt. De royale bouwkavel van ca. 2.400 m2 eigen grond ligt net buiten de grachtengordel op de hoek Van Helvoortlaan/Kievitstraat. Hier kunt u vrijstaand wonen in een groene omgeving, waar het historische stadshart van Woerden, N... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht
Aangeboden sinds Dinsdag 3 januari 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05794
Prijs € 750.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 3 januari 2017
Laatste wijziging Zaterdag 15 september 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Dakbedekking Riet
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Breedte 45 m.
Lengte 50 m.
Perceeloppervlakte 2.424 m²

Omschrijving

Bouwkavel/op te knappen villa.

Deze bouwkavel of op te knappen villa vindt u op een prachtige zichtlocatie nabij de Parijse Brug aan de rand van de gewilde wijk Vogelbuurt. De royale bouwkavel van ca. 2.400 m2 eigen grond ligt net buiten de grachtengordel op de hoek Van Helvoortlaan/Kievitstraat. Hier kunt u vrijstaand wonen in een groene omgeving, waar het historische stadshart van Woerden, NS-station, het zwembad, het Brediusbos en scholen toch op loopafstand te vinden zijn.
De huidige villa die op de kavel staat, is gebouwd in 1962 en achterstallig onderhouden, maar nog goed op te knappen.

De kavel biedt u de gelegenheid om uw droomhuis te bouwen.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden, vindt u op bijgevoegde tekeningen en afbeeldingen de artist impressions van de mogelijkheden als u de woning wenst op te knappen. U bent natuurlijk vrij om voor een eigen ontwerp te kiezen.

We nodigen u van harte uit om samen met ons uw wensen en de bouwvoorwaarden te bespreken.

Indeling

Vrij nader in te vullen.

Bijzonderheden

Gemeentelijke informatie over Woerden
Woerden is een stad met een rijke historie en ligt centraal in het Groene Hart. De gemeente Woerden bestaat ook uit de dorpskernen Kamerik, Harmelen, en Zegveld. Woerden heeft een echte regiofunctie.

Het is aangenaam wonen en werken in Woerden. Woerden is een echte stad met een gezellig stadscentrum. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. In het centrum van Woerden is ruim voldoende gelegenheid voor parkeren. Ook beschikt het centrum over een ruime parkeergarage. Binnen de gracht en gordel is het betaald parkeren.

Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A-12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn prima verbindingen per bus.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Recent bekeken