29 foto's beschikbaar

Te koop: Kromwijkerdijk 24, 3448 HW Woerden

Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 560 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 129 m²
Aanvaarding In overleg
€ 435.000,- k.k.

Algemeen

Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit uw kans! Op de hoek van de Kromwijkerdijk en de Burgemeester van Zwietenweg bieden wij een vrijstaand woonhuis met vier riante slaapkamers, vrijstaande garage en achtertuin op het zuidwesten te koop aan.

De huidige eigenaar heeft de woning aan de oostzijde voorzien van extra isolatie tegen geluidsoverlast, maar verder dient u de woning naar eigen sm... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Bouwperiode 1971
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 11 december 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05974
Vraagprijs € 435.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 11 december 2018
Laatste wijziging Maandag 11 maart 2019
Bouw
Type object Woonhuis, bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1971
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 560 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 129 m²
Woonkameroppervlakte 31,76 m²
Keukenoppervlakte 12 m²
Inhoud 505 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 8 m²
Oppervlakte externe bergruimte 20 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 2 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Noord-oost
Tuin 2 - Staat Dient nog te worden aangelegd.
Energieverbruik
Energielabel D
CV ketel
CV ketel Remeha Tzerra M 39c CW5
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2017
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Aantal overdekte parkeerplaatsen 1
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Bad
Douche
Toilet
Wastafel
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigendom belast met beklemrecht
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigendom belast met beklemrecht
Eigendom Eigendom belast met beklemrecht

Omschrijving

Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit uw kans! Op de hoek van de Kromwijkerdijk en de Burgemeester van Zwietenweg bieden wij een vrijstaand woonhuis met vier riante slaapkamers, vrijstaande garage en achtertuin op het zuidwesten te koop aan.

De huidige eigenaar heeft de woning aan de oostzijde voorzien van extra isolatie tegen geluidsoverlast, maar verder dient u de woning naar eigen smaak te moderniseren. Vanaf de woning bent u met de fiets binnen vijf minuten in het centrum van Woerden en/of op het treinstation van Woerden.

Tevens heeft u op nog geen 300 meter afstand een bioscoop en zijn de sportvelden op enkele minuten loopafstand bereikbaar. Vanaf de Burgemeester van Zwietenweg bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag.

Indeling

U betreedt de woning via de voordeur waar u binnenkomt in de hal met trapopgang, meterkast en toilet met fontein. Daarnaast heeft u vanuit de hal toegang tot de L-vormige woonkamer met aan de voorzijde een zitkuil, waar een ruime tv-hoek is gecreëerd.

Aan de achterzijde van de woonkamer heeft u toegang tot de afgesloten ruime eet-/woonkeuken met een L-vormige opstelling die voorzien is van diverse apparatuur. Vanuit deze keuken kunt u middels een loopdeur naar de zonnige achtertuin of naar de verassend ruime bijkeuken. In de bijkeuken is de wasmachine opstelling gesitueerd en een aparte CV-kast.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop vanwaar u toegang heeft tot een viertal slaapkamers en een badkamer. De badkamer is in het midden van de woning gesitueerd en voorzien van een toilet, een wastafel, een ligbad en een douchecabine. De vier slaapkamers zijn ongeveer even groot en drie van de vier hebben een eigen wastafel op de kamer.

Vanaf de overloop heeft u middels een schuiftrap toegang tot een ruime bergzolder.

Tuin

Aan de linkerzijde van de woning is de oprit gesitueerd met direct daarachter de vrijstaande stenen garage met voldoende ruimte om een auto te parkeren.

Aan de andere drie zijdes van de woning heeft u beschikking over de tuin, die deels voorzien is van bestrating en deels nog aangelegd dient te worden. De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en hier kunt u dan ook de gehele middag heerlijk genieten van de zon.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
• Remeha Tzerra M39C CW5 (CV-ketel) uit 2017
• Oostgevel is extra geïsoleerd tegen het geluid van de Burgemeester van Zwietenweg
• Snelle oplevering mogelijk
• De 2 straatkolken en bijbehorende buizen in de op-/uitrit mogen niet verwijderd of afgesloten worden en dienen door de eigenaar onderhouden te worden
• Gedeeltelijk belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5 lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht t.b.v. Stedin Netten B.V.
• Publiekrechtelijke beperking (Besluit op grond van artikel 110 I Wet geluidhinder)
• Op of in het object liggen of kunnen liggen, openbare voorzieningen ten behoeve van sloot- en regenwater, (riool)water-, elektriciteit-, gas- en telecommunicatie netwerken zijn zoals kabels, leidingen, putten/kolken, schakelkasten, en markeringspalen
• Het trafo huisje achter de garage behoort niet bij het te koop aangeboden object en is eigendom van Stedin Netten B.V. Het trafo huis heeft een eigen ontsluiting naar de openbare weg
• Voorlopig energie label C

In de overeenkomst zullen de onderstaande Clausules opgenomen worden:

Ouderdomsclausule
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het verkochte meer dan 47 jaar oud is, wat inhoudt dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwere objecten. Verkoper staat niet in voor de fundering, vloeren, muren, daken, de leidingen van elektriciteit en water, de riolering en de afwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht. Bouwkundige gebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het verkochte. Met ingang van de datum van eigendomsoverdracht vrijwaart koper de verkoper voor bekende en onbekende zichtbare en onzichtbare gebreken.

Asbestclausule
Koper is ermee bekend dat ten tijde van de bouw en/of renovatie van het registergoed het normaal was asbest(cement)houdende materialen in de bouw te verwerken. Het is verkoper niet bekend dat in het registergoed meer asbest(cement)houdende materialen zijn verwerkt dan algemeen gebruikelijk ten tijde van de bouw en/of renovatie van het registergoed. Koper is ermee bekend dat bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen dienen te worden genomen. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die kan voortvloeien uit de aanwezigheid van enig asbest in het registergoed.

Verkoper heeft niet in Registergoed gewoond
Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van koper.

De meetinstructie
De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten tot te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; "wat u ziet is wat u koopt" en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
Bouwregelgeving
Verkoper is niet bekend met afwijkingen van bouwregelgeving. Mocht later blijken dat er toch afwijkingen van bouwregelgeving zijn, dan zijn deze expliciet voor rekening van koper.

Gemeentelijke informatie over Woerden
Het is aangenaam wonen en werken in Woerden. Woerden is een stad met een gezellig stadscentrum dat in de afgelopen jaren volledig vernieuwd is en dat in komende jaren verder uitgebreid zal worden. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. In het centrum van Woerden is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tevens beschikt het centrum over een ruime parkeergarage. In de binnenstad is het betaald parkeren.

Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn er goede verbindingen per bus.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken