Omschrijving

Een goed onderhouden 2-kamer appartement op de begane grond met diepe achtertuin, achterom en een stenen berging. Het appartement is gelegen in het kleinschalige appartementencomplex ‘IJsselhof’ in de wijk Molenvliet. Achter het appartementencomplex is een parkeergelegenheid uitsluitend bestemd voor de bewoners van het complex. 

Het appartement is voorzien van een slaapkamer, badkamer, halfopen inbouwkeuken, woonkamer, diepe achtertuin met achterom, een berging en is gelegen op korte afstand van het winkelcentrum, scholen, wijkpark en het sportpark.

Indeling

Via de voordeur komt u in de hal, voorzien van meterkast, garderobe, vaste kast met opstelplaats cv-ketel en een vaste kast voor opbergruimte. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de slaapkamer en de badkamer.

De halfopen inbouwkeuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, wasmachine (ter overname) en combimagnetron.

Tussen de keuken en de woonkamer is een bar gesitueerd. Deze bar is tevens uit te schuiven, zodat er in de woonkamer een grote tafel ontstaat waar u met meerdere mensen aan kunt zitten. Tevens is er vanuit de woonkamer toegang tot de diepe geheel betegelde achtertuin.

De ruime slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, vaste badkamerkast en designradiator.

Tuin

Middels de openslaande deuren in de woonkamer heeft u toegang tot de diepe achtertuin gelegen op het noordoosten. De achtertuin is geheel betegeld en via een achterom komt u op het achtergelegen grasveld.

Bijzonderheden

Bijzonderheden:

-	Deuren en kozijnen zijn vernieuwd in 2017
-	Gezonde VVE
-	Servicekosten bedragen €. 135,61 per maand
-	Achtertuin van ca. 28 m2 (huur)
-	De achtertuin wordt via de VvE gehuurd van de gemeente 
-	Begane grond vloer behoudens badkamer en slaapkamer voorzien van laminaat
-	Begane grond vloer slaapkamer voorzien van vloerbedekking
-	Zeer geschikt voor starters of 55+ers

Gemeentelijke informatie over Woerden

Het is aangenaam wonen en werken in Woerden. Woerden is een echte stad met een gezellig stadscentrum dat in de afgelopen jaren volledig vernieuwd is en dat in komende jaren verder uitgebreid zal worden. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. In het centrum van Woerden is ruim voldoende gelegenheid voor parkeren. Tevens beschikt het centrum over een ruime parkeergarage. In de binnenstad is het betaald parkeren.

Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn er goede verbindingen per bus.

DISCLAIMER 
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom. 

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken