Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden Foto - Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden
33 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Breeveld 17b, 3445 BB Woerden

Type object Woonhuis, landhuis, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 3.725 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 210 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 990.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE
Op werkelijk “één van de mooiste plekken” van Woerden, in het buitengebied, omringd door weilanden, waterpartijen, boomgaarden, met fraaie uitzichten, aan idyllisch gelegen dijkje ligt deze bijzondere en ruime woning met een bijzonder verhaal en met diverse mogelijkheden.
Breeveld is een B-weg langs de rivier “de Oude Rijn” en ontsluit een aantal vrijstaande luxe wo... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, landhuis, vrijstaande woning
Bouwperiode 1980
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Woensdag 14 augustus 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06051
Vraagprijs € 990.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 14 augustus 2019
Laatste wijziging Maandag 31 augustus 2020
Bouw
Type object Woonhuis, landhuis, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1980
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.725 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 210 m²
Woonkameroppervlakte 71,8 m²
Keukenoppervlakte 35 m²
Inhoud 1.725 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 258 m²
Oppervlakte externe bergruimte 13 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 124 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Zelfstandig
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering Zuiden
Staat Prachtig aangelegd
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Noorden
Tuin 2 - Staat Prachtig aangelegd
CV ketel
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 8
Aantal overdekte parkeerplaatsen 2
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Bidet
Douche
Dubbele wastafel
Toilet
Tuin aanwezig Ja
Heeft rolluiken Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft een schuifpui Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Beschrijving

LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE
Op werkelijk “één van de mooiste plekken” van Woerden, in het buitengebied, omringd door weilanden, waterpartijen, boomgaarden, met fraaie uitzichten, aan idyllisch gelegen dijkje ligt deze bijzondere en ruime woning met een bijzonder verhaal en met diverse mogelijkheden.
Breeveld is een B-weg langs de rivier “de Oude Rijn” en ontsluit een aantal vrijstaande luxe woningen, woonboerderijen en één agrarisch bedrijf. Breeveld ligt tussen de stad Woerden en het dorp Harmelen. Het is hier rustig wonen in een fijne woonomgeving tussen vriendelijke buurtgenoten, maar toch dichtbij de stad met al haar voorzieningen.

Het verhaal
Omstreeks 1980 is de oorspronkelijke woning gebouwd voor en door een veehouder in ruste. Later is de woning verkocht aan de huidige eigenaar en zij heeft daar lange tijd met veel plezier gewoond en haar hobby uitgevoerd. Haar hobby was het fokken van een kleine hondensoort. Vanwege deze hobby is de woning omstreeks 2016 op een bijzondere wijze en zeer professioneel uitgebouwd en verbouwd tot wat het nu is. Deze hobby is door omstandigheden gestaakt.
Een koper zal extra kosten moeten maken om van deze speciaal voor dit doel gebouwde ruimte weer gebruiksklaar te maken voor en door koper nader te bepalen doeleinden, passend binnen de bestemmingsplanregels.

Indeling

De indeling woning
Aan de voorzijde komt u de oorspronkelijke woning binnen in de ruime hal voorzien van een plavuizen vloer, hier vindt u ook de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, garderobe- kast en het eerste toilet. Vanuit de hal heeft u toegang naar de zeer ruime woonkamer met serre en schuifpui. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkeuken met diverse apparatuur. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken met de opstelling van de C.V. Vanuit de keuken en de bijkeuken heeft u toegang tot de binnenplaats.

Indeling bijgebouw
Vanuit de keuken kunt u naar de bijgebouwen. De bijgebouwen zijn ingericht als ruimte voor de hobby van de eigenaar. Deze ruimten zijn zeer geschikt om voor andere doeleinden te gebruiken of geschikt te maken voor doeleinden die uw wenst. De ruimten zijn goed gebouwd en voorzien van eigen toilet, douche, garage, opslagruimten etc.

Eerste verdieping

Eerste verdieping woning
Via de vaste trap in de hal loopt u naar de eerste verdieping. U komt op de overloop die u toegang geeft tot drie ruime slaapkamers met veel kastruimte en een badkamer met bidet, tweede toilet, douche en dubbele wastafel. Aan het eind van de overloop kunt u eventueel een walk in closet maken in de bestaande ruimte.

Eerste verdieping bijgebouw
De eerste verdieping van het bijgebouw kunt u naar inzicht indelen en gebruiksklaar maken.

Tuin

U komt het perceel op via een elektrisch en modern hekwerk met aparte loopdeur. U parkeert uw auto’s op of langs de oprijlaan onder de laanbomen. Doordat de woning op het midden van de kavel staat is ervoor gekozen om een deel van de voor en de achtertuin in te richten als weide voor schapen, lammeren, geiten en/of paarden etc. Langs de hekwerken zijn bordessen aangelegd en aan de achterzijde heeft u de beschikking over een prachtig terras met fenomenaal uitzicht. U vindt nog een houten schapenstal en diverse hekwerken om de dieren te huisvesten en op het weiland te houden. De tuin, waterpartijen en boomgaarden in de omgeving maken dat het paradijselijk aanvoelt.

Bijzonderheden

Bestemmingsplan
In het bestemmingsplan is de woning opgenomen deels bestemd voor woondoeleinden en deels agrarisch bestemd.

De bouwkundige staat is zeer goed te noemen. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Gemeentelijke informatie over Woerden
Het is aangenaam wonen en werken in Woerden. Woerden is een stad met een gezellig stadscentrum dat in de afgelopen jaren bijna volledig vernieuwd is en dat in komende jaren verder uitgebreid zal worden. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. In het centrum van Woerden is ruim voldoende parkeergelegenheid. Tevens beschikt het centrum over een ruime parkeergarage. In de binnenstad is het betaald parkeren.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken