Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht Foto - Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht
43 foto's beschikbaar

Te koop: Heijcopperkade 1, 3545 NL Utrecht

Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 10.000 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 148 m²
Aanvaarding In overleg
€ 750.000,- k.k.

Algemeen

Werkelijk unieke locatie met (toekomst)mogelijkheden.

Altijd al op het platteland willen wonen maar toch dicht bij de grote stad Utrecht?

Dan is dit uw kans! Op een perceel grond van 10.000 m2 bieden wij deze vrijstaande woning met diverse agrarische bedrijfsgebouwen te koop aan. Tevens blijft er voldoende weiland over om uw kleinvee of paarden te weiden.

Let op: de polder Rijnenburg... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwperiode 1964
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Donderdag 23 januari 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06086
Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 23 januari 2020
Laatste wijziging Woensdag 24 juni 2020
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1964
Dakbedekking Asbest
Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10.000 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 148 m²
Woonkameroppervlakte 30 m²
Keukenoppervlakte 11 m²
Inhoud 519 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 149 m²
Oppervlakte externe bergruimte 222 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Afgelegen
Buiten bebouwde kom
Nabij snelweg
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Zelfstandig
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
CV ketel
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 8
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Elektrische verwarming
Badkamervoorzieningen Douche
Toilet
Wastafel
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Werkelijk unieke locatie met (toekomst)mogelijkheden.

Altijd al op het platteland willen wonen maar toch dicht bij de grote stad Utrecht?

Dan is dit uw kans! Op een perceel grond van 10.000 m2 bieden wij deze vrijstaande woning met diverse agrarische bedrijfsgebouwen te koop aan. Tevens blijft er voldoende weiland over om uw kleinvee of paarden te weiden.

Let op: de polder Rijnenburg is in ontwikkeling. De gemeente Utrecht heeft plannen om hier een woonwijk en of energiepark te bouwen. Zeer interessant om deze ontwikkeling van dichtbij mee te maken. Informatie is te vinden op www.nieuwbouw-in-utrecht.nl project Rijnenburg.

Indeling

U parkeert uw auto op het erf, vanwaar u naar de voorzijde loopt om via de voordeur de woning te betreden. Hier komt u binnen in de hal met trapopgang, meterkast en toegang tot de woonkamer, keuken en een slaapkamer.

De slaapkamer op de begane grond is aan de linker voorzijde van de woning gesitueerd en voorzien van een vaste kast. Aan de rechterzijde van de hal heeft u toegang tot de woonkamer met kamer en-suite deuren. Hierdoor is er een eetkamer aan de voorzijde en een zitkamer aan de achterzijde van de woning gerealiseerd.

Via de woonkamer of de hal komt u in de keuken voorzien van diverse apparatuur en toegang tot een tussenhal. Via deze tussenhal heeft u toegang tot de badkamer voorzien van douche en toilet. Tegenover de badkamer heeft u de beschikking over de provisieruimte.

Direct aan deze tussenhal grenst de bijkeuken met opstelplaats voor de cv-ketel en wasmachine aansluitingen.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op een ruime overloop met toegang tot een tweetal slaapkamers voorzien van bergkasten.

Tuin

Schuren, mestsilo en weiland

Via de bijkeuken heeft u toegang tot de eerste schuur die door de voormalige eigenaar in gebruik was als koeienstal met daarboven een hooizolder. De afmeting van deze schuur is ca. 149m2.

De tweede schuur is direct achter de eerste gelegen, dit is een open wagenloods van ca. 125 m2. Een klein gedeelte van deze schuur is dicht gemaakt. Aan de achterzijde zijn een tweetal schuren aangebouwd.

De derde en vierde schuur zijn aan de westzijde van het perceel gelegen, dit zijn voormalige schapenstallen thans in gebruik als opslagruimtes.

Achter de schuren ligt een betonnen open mestsilo.

Rondom de boerderij heeft u de beschikking over ca. 7.400 m2 weiland.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
- Wonen op het platteland maar toch op ca. 15 autominuten van Utrecht en 5 autominuten van De Meern
- Meerder schuren met diverse mogelijkheden
- Dichtbij een busstation
- 10.000 m2 eigen grond
- Korte oplevering bespreekbaar

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingplan “Rijnenburg, Utrecht” en heeft de bestemming Agrarische doeleinden. De agrarisch aangewezen gronden zijn bestemd voor de volgende doeleinden:
a. de uitoefening van een agrarisch bedrijf met uitzondering van glastuinbouw, niet grondgebonden veehouderij, intensieve kwekerij, bosbouw, sierteelt, fruitteelt en boomkwekerij;
b. voor de instandhouding van de aanwezige cultuurhistorische en landschappelijke waarden;
c. één bedrijfswoning per agrarisch bedrijf, en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-verbonden beroep of bedrijf dan wel een bed & breakfast;
d. ander gebruik als ondergeschikte nevenactiviteit van de agrarische bedrijfsvoering, mits de nevenactiviteiten geen negatief effect hebben op de agrarische functies ter plaatse, hoofdzakelijk binnen de bestaande bedrijfsgebouwen, namelijk:
1. bewerking en opslag van agrarische producten, uitsluitend binnen het bouwvlak;
2. verkoop van zelfgemaakte, -bewerkte, -gekweekte of -geteelde of streekproducten tot een oppervlakte van ten hoogste 50 m2 verkoopvloeroppervlak, tenzij anders op de verbeelding is aangegeven, uitsluitend binnen het bouwvlak;
3. horeca in de categorie D2 tot een oppervlakte van ten hoogste 50 m2;
4. natuur- en landschapsbeheer;
5. educatie;
6. zorglandbouw;
7. kleinschalige dagrecreatieve voorzieningen;
8. opslag van niet-agrarische producten of goederen, uitsluitend binnen bestaande bedrijfsgebouwen binnen het bouwvlak;
9. uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf', een bedrijf behorende tot maximaal categorie B2 van de bij deze regels behorende Lijst van Bedrijven functiemenging, uitsluitend binnen bestaande bedrijfsgebouwen;
e. water, waterbeheer en waterberging;
f. natuurvriendelijke oevers;
g. bestaande fiets- en wandelpaden, veetunnels en paardenbakken;
h. de bij de bestemming behorende tuinen en erven en toegangswegen.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken