Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop Foto - Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop
37 foto's beschikbaar

Te koop: Papekopperstraatweg 20, 3464 HL Papekop

Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 34.455 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 214 m²
Aanvaarding In overleg
€ 950.000,- k.k.

Algemeen

Koper(s) gezocht met creatieve ideeën!

Een perceel met heel veel mogelijkheden!

In het buitengebied van Oudewater in het buurtschap ‘Papekop’ bieden wij u deze geheel te renoveren boerderij met vier vrijstaande schuren en een perceel weiland en watergangen van ca. 2,5 hectare te koop aan. Het perceel is bereikbaar middels een oprit die aan de Papekopperstraatweg is gelegen en middels e... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwperiode 1960
Aangeboden sinds Donderdag 21 april 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06281
Vraagprijs € 950.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 21 april 2022
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1960
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 34.455 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 214 m²
Woonkameroppervlakte 37,3 m²
Keukenoppervlakte 21,3 m²
Inhoud 700 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 117 m²
Oppervlakte externe bergruimte 1.150 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 6 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Zijtuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Oosten
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel G
CV ketel
Warmtebron Gas
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Parkeergelegenheid Vrijstaande houten garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
papekop c 394 papekop c 394
Perceeloppervlakte 1.460 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Papekop C 395 Papekop C 395
Perceeloppervlakte 1.220 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
papekop c 396 papekop c 396
Perceeloppervlakte 31.775 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Koper(s) gezocht met creatieve ideeën!

Een perceel met heel veel mogelijkheden!

In het buitengebied van Oudewater in het buurtschap ‘Papekop’ bieden wij u deze geheel te renoveren boerderij met vier vrijstaande schuren en een perceel weiland en watergangen van ca. 2,5 hectare te koop aan. Het perceel is bereikbaar middels een oprit die aan de Papekopperstraatweg is gelegen en middels een agrarische uitweg aan de Papekopperdijk. De boerderij ligt aan een landelijke buurtweg tussen de vrijstaande huizen en boerderijen.

Indeling

Vanuit de groenrijke omgeving rijdt u met de auto de oprit van de boerderij op. U parkeert de auto op een van de vele parkeerplaatsen die het perceel u biedt. De voordeur bevindt zich aan de zuidzijde van de boerderij, maar u kunt de boerderij tevens bereiken via de bijkeuken aan de achterzijde.

Via de voordeur komt u binnen in de hal, die toegang biedt tot de woonkamer, de keuken en een slaapkamer. Tevens vindt u hier de trapopgang met toegang tot de eerste verdieping.

De ruime woonkamer is aan de voorzijde van de boerderij gelegen en heeft uitzicht op de oprit. De woonkamer is aan twee zijdes voorzien van grote raampartijen wat voor veel natuurlijk licht in deze ruimte zorgt.

De gesloten ruime keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met oven en de meterkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, de badkamer en een tussenhal.

De bijkeuken bevindt zich aan de zijkant van de boerderij. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot het toilet en aan beide zijden toegang naar buiten. In de bijkeuken treft u een wasmachine aansluiting en bergruimte achter de knieschotten.

De eenvoudige badkamer is voorzien van een open douche en een wastafel.

Vanuit de tussenhal heeft u toegang tot de kelder en een slaapkamer met opkamer.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping, vanwaar u toegang heeft tot drie slaapkamers, alle drie voorzien van een vaste kast. Daarnaast biedt de eerste verdieping veel bergruimte.

Tuin

Achterhuis
Het achterhuis is momenteel gesplitst in vier separate delen in gebruik als bergruimte. Het voorste deel is bereikbaar via een loopdeur aan de zijkant van de boerderij, naast de deur van de bijkeuken. De achterste drie delen zijn ieder bereikbaar via een separate loopdeur aan de achterzijde.

Schuren
Op het terrein bevinden zich vier vrijstaande schuren, drie hiervan zijn voormalig varkensschuren. Aan de zijkant van het perceel staat een schuur, in redelijk tot goede staat, met twee garagedeuren en een loopdeur. Totaal staat er ca. 1.200 m2 aan schuren.

Het agrarisch bouwvlak met erf, opstallen en eigen uitrit is ca. 9.000 m2 groot en het weiland met watergangen en eigen uitrit is ca. 2,5 ha groot.

Bijzonderheden

- Prachtige ligging centraal in het Groene Hart
- Zeer goede uitvalswegen naar steden en snelwegen
- Het geheel is uitermate geschikt voor herontwikkeling

Grondgesteldheid
Ter plaatse van de kadastrale percelen C 394 en C 395 zijn vooralsnog geen verontreinigingen aangetroffen. In het kadastrale perceel C 396 zijn een aantal slootdempingen en ophogingen met stortingen aangetroffen. In deze stortlagen zijn sterke verhogingen aan zware metalen, PCB’s, PAK en/of asbest aangetoond. Daarnaast zijn sterke verhogingen aan enkele zware metalen aangetoond in het grondwater. De relevante informatie is op te vragen op ons kantoor. Graag lichten wij nader toe wat de (on)mogelijkheden zijn.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan Landelijk gebied Hekendorp Papekop in de gemeente Oudewater, onherroepelijk vastgesteld op 18 oktober 2018.
Het object heeft de bestemming: enkelbestemming “agrarisch met waarden – natuur- en landschapswaarden”, met de nadere aanduiding “Waarde- archeologie 6”

De gronden zijn bestemd voor een agrarisch bedrijf.

Vraag de makelaar naar de mogelijkheden of kijk voor een uitgebreidere uitleg van de bestemming in de brochure.

Wonen in Oudewater
Het buurtschap Papekop ligt op enkele autominuten afstand van het centrum van Oudewater. Oudewater kreeg in 1265 haar stadrechten en is daarmee de oudste stad in het Groene Hart. De plaats telt ca. 10.000 inwoners en het centrum beschikt over meerdere horecagelegenheden, winkels, scholen en allerlei clubs. De boerderij is centraal gelegen in het Groene Hart en vanuit de boerderij bent u binnen vijf autominuten op de A12 vanwaar u een snelle verbinding heeft naar de steden Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. De bushalte is op loopafstand van de boerderij en deze lijn heeft een verbinding naar Oudewater en Woerden.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken