Beschrijving

Welkom in dit droomhuis!
Op een toplocatie in Nieuwerbrug a/d Rijn, langs de rivier de Oude Rijn, hebben wij deze prachtige woning uit 1928-1929 met ruim 300 m2 vloeroppervlakte in de verkoop gekregen. Deze voormalige melkfabriek is in 2000 gerestaureerd en omgebouwd naar een woning, met behoud van de authentieke sfeer en kenmerken.

Indeling

U wordt binnengelaten in een voorportiek, vanwaar u toegang hebt naar de ruime hal met trapopgang naar de woonverdieping, een drietal slaapkamers, de kelder, een badkamer en de tuinkamer. 

Aan de rechterzijde van de woning is aan de voorzijde de opkamer gesitueerd die in gebruik is als slaapkamer. Vanuit deze kamer heeft u uitzicht over het mandelige terrein met voldoende parkeergelegenheid. Direct naast de opkamer heeft u toegang tot de wijnkelder. 

Aan de achterzijde heeft u toegang tot twee slaapkamers, die beide een loopdeur hebben met toegang tot de achtertuin. De badkamer is gesitueerd tussen de slaapkamer aan de achterzijde en de kelder. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. 

Vanuit de hal kunt u achter de trap in de tuinkamer komen die ook gebruikt zou kunnen worden als slaapkamer.

Eerste verdieping

Via de trap in het midden van de hal komt u boven in het midden van de riante livingroom van ca. 140 m2. Aan de voorzijde van deze livingroom is een schitterende open keuken gesitueerd met een ruim aanrecht met Corradi fornuis met grill, 5 gaspitten en een dubbele oven. Tegenover het aanrecht staat een eiland met  kastruimte, een dubbele spoelbak, quooker, 500watt boiler en een vaatwasser. 

Recht tegenover de keuken is aan de voorzijde de ruimte om een ruime eettafel voor ca. acht personen op te stellen. Vanwaar u vrij uitzicht heeft over het voorgelegen polderlandschap. 

Aan de achterzijde van de woning heeft u de mogelijkheid om meerdere ruime zithoeken te creëren met uitzicht over de Oude Rijn. In het midden van de achtergevel heeft u tevens toegang tot het overdekte balkon van ca. 28 m2. Vanaf dit balkon kunt u op een zomerdag heerlijk genieten van de voorbij komende pleziervaart.

Tuin

Aan de voorzijde heeft u samen met de buren van nummer 63b (mandelig terrein) de beschikking over een riante oprit met diverse mogelijkheden om auto’s te parkeren. Aan één zijde van deze oprit zijn plantenperken gesitueerd. 

Aan de achterzijde heeft u een schitterend overdekte achtertuin aan het water over een breedte van ca. 13 m2. De achtertuin is op het zuiden gelegen en daar heeft u de mogelijkheid om uw boot aan te leggen.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
•	Woonkamer voorzien van twee Airco’s
•	Oorspronkelijke bouwjaren 1928-1929 
•	De woning is op twee buitenmuren na in zijn geheel opnieuw opgetrokken in 2000
•	Mogelijkheid wonen met kantoor aan huis

DE WOONOMGEVING
Deze woning ligt in het dorp Nieuwerbrug aan den Rijn, dat deel uit maakt van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Nieuwerbrug is een kindvriendelijke dorp met relatief veel gezinnen. Vanaf de woning ligt het dorpshart op loopafstand. Tevens zijn zowel het centrum van Bodegraven als van Woerden op fietsafstand bereikbaar. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg de A12. Deze ligt op slechts 4 minuten rijden. Nieuwerbrug  is “beroemd” om zijn Tolbrug. Deze tolbrug is nog de enige brug van West-Europa die in particuliere handen is.

DISCLAIMER 
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom /bankgarantie 10% van de koopsom en wordt deze voldaan aan de notaris.
 
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc.

Kenmerken