Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn Foto - Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn
30 foto's beschikbaar

Verkocht: De Bree 38, 2415 BG Nieuwerbrug aan den Rijn

Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Woonoppervlakte 111 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
€ 389.000,- k.k.
€ 3.504,50/m2
Verkocht

Algemeen

Een bijzonder pand met horeca- en/of woonmogelijkheden, dat gerenoveerd en gerestaureerd dient te worden.

Midden in het groene hart aan de doorgaande weg tussen Woerden en Nieuwerbrug aan den Rijn staat dit voormalige horecapand. Het pand is gelegen nabij het dorp Nieuwerbrug aan den Rijn. Het pand heeft een horecabestemming, maar wonen is ook toegestaan. Hierdoor biedt het pand diverse mog... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Bouwjaar 1912
Status Verkocht
Aangeboden sinds Donderdag 3 november 2022

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 389.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 3 november 2022
Laatste wijziging Donderdag 27 juni 2024
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1912
Dakbedekking Bitumen
Dakpannen
Type dak Mansardedak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 111 m²
Woonkameroppervlakte 80 m²
Inhoud 570 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 39 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Buiten bebouwde kom
Vrij uitzicht
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Badkamervoorzieningen Ligbad
Toilet
Wastafel
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Bodegraven D 3442
Perceeloppervlakte 11 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Kadastrale aanduiding Bodegraven D 2525
Perceeloppervlakte 226 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Een bijzonder pand met horeca- en/of woonmogelijkheden, dat gerenoveerd en gerestaureerd dient te worden.

Midden in het groene hart aan de doorgaande weg tussen Woerden en Nieuwerbrug aan den Rijn staat dit voormalige horecapand. Het pand is gelegen nabij het dorp Nieuwerbrug aan den Rijn. Het pand heeft een horecabestemming, maar wonen is ook toegestaan. Hierdoor biedt het pand diverse mogelijkheden om het pand voor diverse doeleinden geschikt te maken. Het betreft een ruim hoekpand met thans een voorliggend terras, parkeerplaats en garage.

Het pand is landelijk maar toch centraal gelegen te midden van de driehoek Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Nieuwerbrug aan den Rijn is een klein buurtschap dat tussen Bodegraven en Woerden in ligt. De gezellige steden Woerden en Bodegraven zijn beide binnen ca. 10 minuten met de auto bereikbaar. De uitvalswegen richting de grote steden zoals Utrecht, Leiden, Rotterdam en Den Haag zijn tevens dichtbij, net als het openbaar vervoer. Als u van sporten, recreëren, wandelen of fietsen houdt, kunt u in Nieuwerbrug ook goed uit de voeten. Midden in het groene hart op fietsafstand van de Nieuwkoopse- en Reeuwijkse plassen.

Indeling
Vanaf de openbare parkeerplaatsen, loopt u via het terras naar de voordeur, vanwaar u binnenkomt in het voormalige café/restaurant.

Het café/restaurant is een grote ruimte voorzien van veel raampartijen, een podium en een U- vormige bar. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de toiletten. Achter de bar vindt u de trapopgang naar de eerste verdieping en tevens de toegang tot de keuken.

De keuken is geheel betegeld en voorzien van een professionele afzuigkap en spoelbakken.

Vanuit de keuken heeft u via een gang, waar de cv-ketel (Intergas 2019) is geïnstalleerd, toegang tot de garage. In de garage is een koelcel geplaatst.

Eerste verdieping
Via de vaste trap, achter de bar, komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u een gang, die toegang biedt tot een slaapkamer met aansluitend een badkamer. Vanaf deze overloop is de vliering bereikbaar via een losse trap.

De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, wastafel en dakraam.

Als u doorloopt, komt u bij een grote slaapkamer met dakkapel. Deze slaapkamer werd gebruikt als woonkamer.

De ruimtes op de eerste verdieping zijn lager dan 2 m2 en zijn daarom niet meegenomen in de woonoppervlakte, maar in de overige inpandige ruimte.

Tuin
Aan de voorzijde van het pand ligt een ommuurd terras, waar u heerlijk buiten kunt zitten. Voor de garage is een eigen parkeerplaats, waar u uw auto kunt parkeren. In de omgeving kunt u ook ruimschoots parkeren.

Bijzonderheden
• Pand met bijzondere mogelijkheden
• Begane grond voorzien van airco
• Deels dubbele en deels enkele beglazing
• Verwarmd door middel van een gasgestookte cv-ketel en radiatoren
• Bestemming Horeca en Wonen toegestaan. Horeca is uitsluitend toegestaan in de categorieën 1 en 2a en uitsluitend op de begane grond

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken