Beschrijving

Op hoog niveau afgewerkte twee-onder-een kapwoning in Montfoort.

Deze woning is rustig gelegen in de woonwijk Hofland-Oost aan de oostzijde van Montfoort tegen Blokland aan. De woning beschikt over een ruime achtertuin met achterom, twee garages en parkeergelegenheid op eigen terrein. In de woning krijgt u de beschikking over zes slaapkamers, een badkamer, woonkamer en royale uitgebouwde woonkeuken.

De nieuwbouwwijk Hofland-Oost is in 2011 ontwikkeld en gebouwd. De wijk kent een hoge kwaliteit in duurzaamheid, onder meer door het WKO-systeem en de inrichting en architectuur. Deze nieuwbouwwijk sluit goed aan bij de bestaande naastgelegen woonomgeving.

Hofland-Oost ligt ten zuiden van het centrum van Montfoort. De wijk wordt deels omsloten door uitgestrekte weilanden en is ruim opgezet, waardoor er een landelijke woonbeleving ontstaat. De wijk en de woning staan voor ruimte, luxe en duurzaamheid! 

Er is een rechtstreekse busverbinding naar de steden Oudewater, Utrecht, Woerden en Gouda. Tevens is op fietsafstand het centrum van Montfoort te vinden. Montfoort heeft een divers winkelaanbod zoals bijvoorbeeld een bakkerij, supermarkten, een slager, Hema, kledingwinkels en restaurants. Tevens vindt u in Montfoort diverse sportvelden, maatschappelijke voorzieningen, basisscholen en een middelbare school.

Indeling

U parkeert uw auto voor de garage op de oprit, vanwaar u via de voordeur de woning betreedt. U komt binnen in de hal met de meterkast, toilet met fontein, vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkeuken en tot de woonkamer.

Via openslaande deuren in de hal komt u binnen in de uitgebouwde woonkeuken. De zeer ruime woonkeuken is de parel van deze woning en gelegen aan de achterzijde. De keuken biedt veel leefruimte, waardoor het een heerlijke ruimte is om te verblijven. 

De keuken is in rechte opstelling geplaatst en voorzien van een combi-stoomoven, een combimagnetron, Teppanyaki grillplaat, inductiewok, tweepits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, warmhoudlade en een Grohe Red kokend waterkraan.

Vanuit de keuken heeft u via de openslaande deuren of via een loopdeur toegang tot de achtertuin. 

Vanuit de hal heeft u aan de andere zijde via openslaande deuren toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde, over de gehele breedte van de woning gelegen. In de woonkamer is voldoende ruimte om een zithoek te plaatsen en heerlijk te genieten van een kopje koffie met uitzicht over de straat.

Eerste verdieping

Via de vaste trap in de hal, komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier heeft u toegang tot vier slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet.

Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen en twee slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning.

De badkamer is in het midden van de woning gelegen en voorzien van een ligbad, inloopdouche en wastafel met dubbele kraan.

Tweede verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop van de tweede verdieping met toegang tot twee slaapkamers en de technische ruimte/wasruimte.

De masterbedroom is aan de voorzijde, over de gehele breedte van de woning gelegen en deze kamer heeft de beschikking over een vaste kastenwand.

De zesde slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand en is net als de technische ruimte/wasruimte aan de achterzijde van de woning gelegen. In de technische ruimte is de warmtepomp en de wasmachine aansluiting gesitueerd.

Tuin

De achtertuin is strak aangelegd en voorzien van twee zithoeken, waardoor u op elk moment van de dag heerlijk in de tuin kunt zitten. De tuin is verder voorzien van een gazon en een achterom.

Vanuit de tuin heeft u toegang tot de aangebouwde garage, die via een loopdeur bereikbaar is. Deze garage is tevens vanaf de voorzijde van de woning toegankelijk.

Achterin de tuin staat een vrijstaande, geheel geïsoleerde garage te gebruiken als stalling of als kantoorruimte.

Bijzonderheden

•	Tweede verdieping en trappen voorzien van stoffering
•	Warmtepomp om te koelen en te verwarmen
•	Alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming
•	Dakkapel aan de voor- en achterzijde
•	Twee garages, waarvan 1 volledig geïsoleerd
•	Laadpunt voor elektrische auto
•	Eerste en begane grond voorzien van tegelvloer
•	Gasloos wonen

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken