15 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Van Teylingenweg 6, 3471 GA Kamerik

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 675 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 350.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Schitterend gelegen bouwkavel met nog te slopen oude woning en bijgebouwen. Op enkele minuten rijden van het centrum van de stad Woerden en het dorp Kamerik vindt u deze kavel met uitzicht over een fenomenaal vrij polderlandschap met in de verte zicht op fraaie bosschages en bos. De kavel is ca. 675 m2 groot en u mag hier een nieuwe woning bouwen met een maximale inhoud van 500 m3 met de daarbij b... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Vrijdag 21 juni 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06041
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 21 juni 2019
Laatste wijziging Woensdag 21 augustus 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 675 m²
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering West
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal

Omschrijving

Schitterend gelegen bouwkavel met nog te slopen oude woning en bijgebouwen. Op enkele minuten rijden van het centrum van de stad Woerden en het dorp Kamerik vindt u deze kavel met uitzicht over een fenomenaal vrij polderlandschap met in de verte zicht op fraaie bosschages en bos. De kavel is ca. 675 m2 groot en u mag hier een nieuwe woning bouwen met een maximale inhoud van 500 m3 met de daarbij behorende bijgebouwen van 50 m2 en de mogelijkheid van vergunningsvrij aan- of bijbouwen. Met enige creativiteit kunt u een woning bouwen met meer inhoud. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

De onherroepelijke bestemming luidt: wonen. U mag hier één woning bouwen met de daarbij behorende uit- aan- en of bijgebouwen.
De goothoogte mag niet meer bedragen dan de bestaande hoogte of maximaal drie meter met een dakhelling van tenminste 30 graden en ten hoogste 60 graden.
Wij bieden de kavel in huidige staat aan met de bestaande oude woning en bijgebouwen. U dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag van een bouwvergunning en de sloop van de woning.

Indeling

De indeling is nader door de koper te bepalen.

Tuin

Het perceel is ca. 16 meter breed en ca. 40 meter diep. De woning dient binnen het aangegeven bouwblok te worden gerealiseerd.

Bijzonderheden

De kavel ligt tussen het dorp Kamerik en de stad Woerden in, aan de provinciale weg N405, midden in het groene hart. goede uitvalswegen en bijzondere recreatieve mogelijkheden zijn binnen loopafstand aanwezig.

Omgeving
De ligging van Kamerik is ideaal, midden in het Groene Hart, maar met grote steden als Amsterdam en Utrecht op ca. 20 minuten met de auto. Het NS-station in Woerden is op fietsafstand (ca. 1,5 km). Alle voorzieningen zijn in het dorp aanwezig zoals; basisscholen, sportvelden, sporthal, medische voorzieningen, diverse horeca en winkels. Bij winkels moet u denken aan een supermarkt, warme bakker, ambachtelijke slager, kapper, cafetaria en een restaurant. Ook op het gebied van sport en recreatie is het hier aangenaam wonen, kinderboerderij het Oortjespad, de Nieuwkoopse plassen en de Meije bevinden zich op korte afstand.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Recent bekeken