33 foto's beschikbaar

Te koop: Prinses Irenelaan 2, 3402 CE IJsselstein

Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 260 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 107 m²
Aanvaarding In overleg
€ 350.000,- k.k.

Algemeen

Wij bieden u op deze schitterende locatie een 2-onder-1-kapwoning te koop aan. De woning heeft een ruime woonkamer, een viertal slaapkamers en een tuin op het zuidoosten. De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk “Oranje Kwartier”. Deze wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette brede straten met groenpartijen en parkeerplaatsen. In de directe omgeving vindt u scholen, een tramhalte, sportvoor... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Bouwperiode 1970
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 13 maart 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05998
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 13 maart 2019
Laatste wijziging Maandag 27 mei 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1970
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Grotendeels dubbel glas
Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 260 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 107 m²
Woonkameroppervlakte 30 m²
Inhoud 372 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 5 m²
Balkonoppervlakte 2,5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuidoost
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Voortuin
Tuin 2 - Oriëntering Noord west
Tuin 2 - Staat Normaal
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Wij bieden u op deze schitterende locatie een 2-onder-1-kapwoning te koop aan. De woning heeft een ruime woonkamer, een viertal slaapkamers en een tuin op het zuidoosten. De woning ligt in de kindvriendelijke woonwijk “Oranje Kwartier”. Deze wijk kenmerkt zich door de ruim opgezette brede straten met groenpartijen en parkeerplaatsen. In de directe omgeving vindt u scholen, een tramhalte, sportvoorzieningen en een winkelcentrum. Het gezellige centrum van IJsselstein ligt op loopafstand.

De Prinses Irenelaan 2 en 4 te IJsselstein zijn als één woning in gebruik. Hierdoor is er onder andere één trapopgang naar de verdiepingen, één keuken, één cv-installatie, één gas- en elektra-aansluiting en ontbreken er in sommige ruimtes woningscheidende muren.
Wanneer u woning nr. 2 koopt, dient u een gehele nieuwe cv-installatie met ketel aan te leggen, een nieuwe keuken en een nieuwe trapopgang te realiseren en gezamenlijk met de koper van nr. 4 de woningscheidende muren weer op te metselen.

Indeling

Begane grond
Aan de voorzijde komt u binnen in een voorportiek, vanwaar u toegang heeft tot de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet met fontein en de L-vormige woonkamer voorzien van een loopdeur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Via de vaste trap “in de huidige situatie nu nog gedeeld met woning 4” komt u op de overloop vanwaar u toegang heeft tot een drietal slaapkamers. Twee van deze slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en één kamer geeft toegang tot het balkon. Vanaf de overloop heeft u ook nog toegang tot het separaat toilet met fontein en de badkamer. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd voorzien van een inloopdouche en twee wastafels.

Tweede verdieping

Via de overloop van de aangrenzende woning (nr. 4) gaat u via een vaste trap naar boven waar u op een gezamenlijke overloop komt. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot de vierde slaapkamer. Slaapkamer en overloop hebben een dakkapel aan de achterzijde.

Balkon

Via één van de slaapkamers heeft u toegang tot het balkon.

Tuin

Aan de achterzijde van de woning heeft u een schitterende diepe achtertuin op het zuidoosten. Deze tuin is voorzien van bestrating, inclusief een beschut terras, en een gazon. Op dit moment is er geen erfafscheiding in de tuin aanwezig tussen de woningen gelegen op nr. 2 en 4, dit dient in overleg tussen de kopers gerealiseerd te worden.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
• Sfeervolle woning nabij het centrum
• Parkeren in de straat is goed mogelijk
• Een fijne woonomgeving voor jong en oud
• Op de kop van de straat is een ontwikkeling in gang gezet voor de bouw van twee nieuwe 2-onder-1-kapwoningen
• De mogelijkheid is aanwezig om de woning aan de voor-,zij- en achterkant uit te bouwen
• Rekening houdende met de vergunningsvrije meters kan er een berging of garage gerealiseerd worden
• De woning is in eenvoudige staat

Bij de foto's zijn extra plattegronden toegevoegd. Deze plattegronden geven een impressie van de mogelijkheden.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken