Foto - Verkocht onder voorbehoud: Willem Alexanderlaan, 3481 VA Harmelen Foto - Verkocht onder voorbehoud: Willem Alexanderlaan, 3481 VA Harmelen Foto - Verkocht onder voorbehoud: Willem Alexanderlaan, 3481 VA Harmelen Foto - Verkocht onder voorbehoud: Willem Alexanderlaan, 3481 VA Harmelen Foto - Verkocht onder voorbehoud: Willem Alexanderlaan, 3481 VA Harmelen
5 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Willem Alexanderlaan, 3481 VA Harmelen

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 275 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 740.000,- v.o.n.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Project Amaliahof kavel 6, toekomstig adres Prinsessenhof 23 te Harmelen.

Te koop perceel grond met bouwvergunning voor de bouw van een vrijstaande en duurzame woning dichtbij het centrum van Harmelen.

- Amaliahof -

De gemeente Woerden heeft vergunning verleend voor de bouw van 6 vrijstaande woningen gelegen nabij de Willem Alexanderlaan tegenover het Koningspark. Het perceel biedt r... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Woensdag 26 april 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06363
Vraagprijs € 740.000,- v.o.n.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 26 april 2023
Laatste wijziging Donderdag 25 mei 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Toegankelijkheid Mindervaliden
Senioren
Dakbedekking Bitumen
Dakpannen
Type dak Zadeldak
Keurmerken Beveiliging
Energie prestatie advies
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Spouwmuren
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 275 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Kadastrale gegevens
Harmelen B 4563 Harmelen B 4563
Perceeloppervlakte 275 m²
Omvang Deel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Project Amaliahof kavel 6, toekomstig adres Prinsessenhof 23 te Harmelen.

Te koop perceel grond met bouwvergunning voor de bouw van een vrijstaande en duurzame woning dichtbij het centrum van Harmelen.

- Amaliahof -

De gemeente Woerden heeft vergunning verleend voor de bouw van 6 vrijstaande woningen gelegen nabij de Willem Alexanderlaan tegenover het Koningspark. Het perceel biedt ruimte aan 6 levensbestendige woningen, ideaal voor wie een woning zoekt om lang en comfortabel in te wonen. De woningen zijn vrijstaand en worden gebouwd door aannemer Van Leeuwen uit Harmelen.

Er worden duurzame materialen toegepast. De woningen worden goed geïsoleerd, voorzien van HR++ glas en zonnepanelen voor de opwekking van elektriciteit. De woningen worden voorzien van een grondwarmte pomp en vloerverwarming voor zowel de begane grond als de eerste verdieping.

De volgende Rc waardes worden geleverd:
- Begane grondvloer een Rc = 5,0 m2.K/W
- Daken een Rc = 6,6 m2.K/W
- Gevelmetselwerk een Rc = 5,0 m2.K/W
- Stucwerk op EPS een Rc = 5,0 m2.K/W

- Locatie -

Wonen in Harmelen
Harmelen is centraal in Nederland gelegen, waardoor het een aantrekkelijke gemeente is om te wonen. Binnen 25 minuten parkeert u in hartje Amsterdam. De verbindingswegen A12, A27 en A20 liggen om het dorp heen. Leidsche Rijn – Utrecht ligt op een enkele autominuten afstand van de Willem Alexanderlaan in Harmelen. Het pittoreske Haarzuilens met golfbaan en Kasteel ter Haar zijn met een korte fietsroute door het prachtige landschap van het Groene Hart bereikbaar. U fietst langs boerderijwinkels en kaasboerderijen.

Richting het westen bent u met de auto in 10 minuten in het eeuwenoude stadje Woerden of in ruim 15 minuten vanaf Harmelen rijdt u met uw auto het parkeerterrein van de Reeuwijkse Plassen op.

In Harmelen zijn de woonwijken ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen beschikbaar; winkels, restaurants met terrassen, basisscholen, openbare busverbindingen, het sociaal cultureel centrum, een bibliotheek, kerken en meerdere kinderdagverblijven, sportvoorzieningen zoals een zwembad, voetbalvereniging, tennisbanen, sporthal en meerdere paardenmaneges.
Harmelen kent een rijk en gepassioneerd verenigingsleven. Er zijn veel verschillende goede middelbare scholen in de directe omgeving.

Kortom een prachtig dorp om te wonen, werken en ideaal voor forenzen.

- Duurzaam -
De levensbestendige woningen worden gebouwd met aandacht voor duurzaamheid. De verwarming wordt uitgevoerd met een grondwarmte pomp die de woning verwarmd en in de zomer koelt. Dit systeem is stil en gebruiksvriendelijk.

De woningen worden voorzien van 16 pv panelen middels het indak systeem, alarminstallatie en een WTW installatie.

In samenspraak met de aannemer kunt u nog wijzigingen doorvoeren met betrekking tot de indeling van de woning.

Zelfbewoningsplicht/antispeculatiebeding
De koper van de woning verplicht zich de woning uitsluitend te gebruiken om die zelf (met eventuele gezinsleden) te bewonen en die woning met de daartoe behorende grond niet binnen een bepaalde tijd aan derden te zullen doorverkopen, een en ander behoudens het vermelde dat is verwoord in de koop-/realisatie overeenkomst.

Aan de eis van zelfbewoning wordt voldaan op het moment dat de koper als bewoner van het desbetreffende adres in de gemeentelijk basisadministratie is ingeschreven. Deze verplichting vervalt nadat de koper de woning gedurende drie achtereenvolgende jaren heeft bewoond. Dit is niet van toepassing bij een executoriale verkoop, schriftelijk ontheffing door het college van Burgemeester en wethouders of verkoop op grond van een machtiging van de rechter als bedoeld in artikel 3:174 van het Burgerlijk Wetboek.

Indeling

Huidige indeling woning
U krijgt twee parkeerplaatsen op eigen terrein vanwaar u toegang heeft aan de voorzijde tot een entree met meterkast, garderobe, trapopgang en toilet met fontein.

Bij binnenkomst heeft u aan de linkerzijde toegang tot de keuken, waarbij u de indeling zelf nog kan bepalen, met doorloop naar de eetkamer en de woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een schuifpui zodat u eenvoudig toegang heeft tot de achtertuin.

Terug in de hal krijgt u aan de rechterzijde toegang tot een inpandige berging met opstel plaats van de aardwarmtepomp en toegang tot een vliering. Via de hal heeft u doorloop naar de masterbedroom met aan uw rechterzijde de badkamer en aan de linkerzijde een vaste kast met wasmachine aansluitingen.

De woning wordt opgeleverd met een badkamer op de begane grond, de genoemde indelingen maar zonder keuken.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop met toegang tot een tweetal slaapkamers en een technische ruimte waar de WTW installatie is opgesteld.

Tuin

De tuin dient u zelf aan te leggen met de verplichting om twee parkeerplaatsen op eigen grond te realiseren. De voortuin ligt op het zuidoosten en de achtertuin op het noordwesten. Zowel overdag als s' avonds kunt u van de zon genieten.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
- Woning voorzien van bodemwarmtepomp
- 16 pv panelen
- Rc waarde op gevels en vloer van 5.0 m2.K/W
- Rc Waarde dak op 6.6 m2.K/W
- Vloerverwarming en koeling op alle vloeren
- Kunststof ramen en kozijnen met
- Start bouw Juli 2023
- HR++ beglazing in gehele woning (voor meerprijs Trippelglas mogelijk)
- In overleg nog diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Bij interesse arrangeren wij een afspraak met de aannemer om uw wensen te bespreken.
- De grootte van het perceel is ca. 275 m2.
- gebruiksoppervlakte ca. 155 m2
- Inhoud ca. 620 m3

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en deze wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn alle vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken