Omschrijving

Tussenwoning met mogelijkheden!

BIEDEN VANAF €. 185.000,00 k.k.

Wij bieden deze omstreeks in 1959 gebouwde ‘op te knappen’ tussenwoning met 3 slaapkamers, 2 bergingen en een tuin op het westen te koop aan. Het is mogelijk de woning op- en/of uit te bouwen. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke rustige wijk. 

De woning is gelegen op loopafstand van het dorpshart van Harmelen, waar u diverse bushaltes, scholen, sportvoorzieningen, winkels en horecagelegenheden vindt. Daarnaast zijn er in het dorp een tweetal supermarkten en is de op- en afrit naar de A12 op 5 autominuten rijden gelegen.

Indeling

Via de voortuin komt u bij de voordeur van de woning. Via de voordeur komt u binnen in de hal voorzien van meterkast, toilet met de opstelling van de C.V. (Vaillant), vaste trap tot de eerste verdieping en toegang tot zowel de woonkamer als de keuken.

Aan de voorzijde van de woning is de keuken gelegen. De keuken is eenvoudig en voorzien van diverse apparatuur en kastruimte. Vanuit de keuken heeft u via een tussenhal, voorzien van kastruimte en de aansluiting voor de wasmachine (onder de trap), toegang tot de woonkamer.
De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en geeft u via een loopdeur toegang tot de zonnige tuin gelegen op het westen.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping, vanwaar u toegang heeft tot een drietal slaapkamers, een vaste kast en een doucheruimte. 

De masterbedroom is aan de voorzijde gelegen en voorzien van een wastafel en elektrische screens. Aan de achterzijde zijn de andere 2 slaapkamers gelegen. De eenvoudige doucheruimte is voorzien van een wastafel en douche.

Tuin

De tuin is gelegen op het westen, waardoor u hier heerlijk in het zonnetje kunt genieten van een kopje koffie/thee. Achter in de tuin is de eerste berging gelegen. De tweede berging bevindt zich aan de voorzijde tegenover de woning.

Bijzonderheden

De verkoper heeft niet zelf in de woning gewoond en de woning dient opgeknapt te worden. Aan te raden is om als kopende partij een deskundige mee te nemen voordat u deze woning koopt. 

Bijzonderheden
-	Op te knappen woning
-	Op- en/of uitbouwen is mogelijk
-	Achtergevel begane grond voorzien van een elektrisch zonnescherm over de gehele breedte van de woning
-	Masterbedroom voorzien van elektrische screens
-	Gelegen nabij dorpskern van Harmelen

Wonen in Harmelen 

Harmelen is centraal gelegen, waardoor het een aantrekkelijke gemeente is om te wonen. De woonwijken zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen zoals: winkels, basisscholen, openbare busverbindingen, het sociaal cultureel centrum, een bibliotheek, kerken, meerdere kinderdagverblijven, sportvoorzieningen zoals een zwembad, tennisbanen, sporthal, paardenmanege etc. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven.  

Sinds begin 2015 ligt er een nieuwe rondweg om Harmelen en is er bij de A12 een nieuwe op- en afrit gecreëerd. Hierdoor zijn steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed te bereiken. De dorpskern van Harmelen is begin 2016 vernieuwd. Deze is ingericht in de "oude dorps-stijl" met een groot plein met groenvoorziening en parkeergelegenheden. Kortom een prachtig dorp om te wonen en/of te werken. 

DISCLAIMER 
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom. 

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken