55 aangepast 2017-09-18 10.10.12 76 01 breudijk 22ster
5 foto's beschikbaar

Te koop: Breudijk 22*, 3481 LP Harmelen

Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 920 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
€ 200.000,- k.k.
Onder bod

Algemeen

Breudijk naast nummer 22 te 3481 LP Harmelen.

"prachtige karakteristiek voormalig koetshuis met mogelijkheden"

Op een schitterende locatie nabij natuurgebied “het Vijverbos” vindt u dit karakteristieke koetshuis met schuur, erf en groentetuin op ca. 920 m2 eigen grond.

Het betreft een voormailg koetshuis behorende bij een monumentale boerderij welke geschikt is te maken voor het gebrui... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwperiode 1910
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 8 juni 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05934
Vraagprijs € 200.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 8 juni 2018
Laatste wijziging Maandag 18 juni 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Woonhuis, woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1910
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 920 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Inhoud 660 m³
Oppervlakte externe bergruimte 60 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 1
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Platteland
Nabij snelweg
Nabij openbaar vervoer
Vrij
Type Voortuin
Oriëntering Noorden
Staat Goed onderhouden
Tuin 2 - Type Zijtuin
Tuin 2 - Oriëntering Oosten
Tuin 2 - Heeft een achterom Ja
Tuin 2 - Staat Goed onderhouden
Tuin 3 - Type Achtertuin
Tuin 3 - Hoofdtuin Ja
Tuin 3 - Oriëntering Zuiden
Tuin 3 - Heeft een achterom Ja
Tuin 3 - Staat Normaal
CV ketel
Warmtebron Elektriciteit
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 10
Parkeergelegenheid Aangebouwde stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Breudijk naast nummer 22 te 3481 LP Harmelen.

"prachtige karakteristiek voormalig koetshuis met mogelijkheden"

Op een schitterende locatie nabij natuurgebied “het Vijverbos” vindt u dit karakteristieke koetshuis met schuur, erf en groentetuin op ca. 920 m2 eigen grond.

Het betreft een voormailg koetshuis behorende bij een monumentale boerderij welke geschikt is te maken voor het gebruik als een prachtig woonhuis met bijgebouw, erf, tuin en moestuin. Het koetshuis is gebouwd omstreeks 1910. Tot het behoud van het karakteristieke gebouw kan de gemeente medewerking verlenen voor het realiseren van één wooneenheid. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Direct achter het koetshuis staat een stenen schuur en achter de schuur een idyllisch gelegen moestuin.

Indeling

U parkeert uw auto op de oprit voor het te realiseren woonhuis, de indeling is nog nader te bepalen, thans bestaat de indeling uit een grote ruimte met aan de voorkant de originele karakteristieke openslaande deuren en aan de zijkant later aangebrachte schuifdeuren, een oud "secreet"(toilet) en de voormalige paardenstal met werkplaats, over het gehele gebouw is een ruime zolder aanwezig die nog nader is in te delen.

Achter het koetshuis staat een eenvoudige schuur van ca. 60 m2.

Tuin

Tuin
Aan de zuidzijde en de westzijde kunt u een prachtige tuin maken. De tuin is werkelijk prachtig gelegen en u kunt hier heerlijk tuinieren, zonnen, spelen, kortom een prachtige plek om te "zijn".

Bijzonderheden

Bestemming
Het geheel ligt in het bestemmingsplan Buitengebied Harmelen, vastgesteld op 25 juni 2015. De Breudijk 22 te Harmelen heeft de bestemming “agrarisch” met de specifieke aanduiding voor het hoofdgebouw “monument”, functieaanduiding “specifieke vorm van agrarisch – Kwekerij” en in augustus 2017 is door het bevoegd gezag de functieaanduiding “bedrijfswoning” gewijzigd in “plattelandswoning”. Voor het koetshuis dient nog een verzoek ingediend te worden om de bestemming te wijzigen.

Mogelijkheden
Er zijn meerdere mogelijkheden met dit complex. De huidige regels en bestemmingen maken door middel van wijziging of vrijstelling veel mogelijk, denkend aan de ruimte voor ruimte regeling, het toestaan van een woning in het koetshuis, het gebruik door bedrijven etc. Vraag de makelaar of uw plannen passen of passend gemaakt kunnen worden.

Wonen in Harmelen

Harmelen is centraal gelegen, waardoor het een aantrekkelijke gemeente is om te wonen. De woonwijken zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen zoals: winkels, basisscholen, openbare busverbindingen, het sociaal cultureel centrum, een bibliotheek, kerken en meerdere kinderdagverblijven, sportvoorzieningen zoals een zwembad, tennisbanen, sporthal, paardenmanege etc. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven. Kortom een prachtig dorp om te wonen en/of te werken.

Begin 2015 is er een nieuwe rondweg rondom het dorp Harmelen aangelegd waardoor u binnen ca. tien minuten rijden een op- en afrit naar de A12 kan bereiken.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Recent bekeken