Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern Foto - Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern
26 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Reijerscop 8, 3454 HW De Meern

Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 10.370 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 133 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 850.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

LANDELIJK WONEN!

Droomt u ervan om landelijk te wonen, te genieten van de natuur en vrijheid, maar toch dichtbij de stad Utrecht? Dan is dit de geschikte woning voor u!

Deze woning met weiland gelegen op een perceel van 10.370 m2 is zeer geschikt om diverse hobby’s uit te oefenen. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan een paardenliefhebber, het hobbymatig houden van dieren, een liefhebber v... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwperiode 1966
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Dinsdag 29 september 2020
Aangeboden sinds Dinsdag 29 september 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06154
Vraagprijs € 850.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 29 september 2020
Laatste wijziging Woensdag 25 november 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1966
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10.370 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 133 m²
Woonkameroppervlakte 29,2 m²
Keukenoppervlakte 6,8 m²
Inhoud 501 m³
Oppervlakte externe bergruimte 177 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 (en 1 apart toilet)
Energieverbruik
Energielabel D
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 10
Aantal overdekte parkeerplaatsen 6
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche
Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche
Toilet
Wastafel
Parkeergelegenheid Vrijstaande houten garage
Heeft een garage Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Veldhuizen B 868 Veldhuizen B 868
Perceeloppervlakte 10.370 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

LANDELIJK WONEN!

Droomt u ervan om landelijk te wonen, te genieten van de natuur en vrijheid, maar toch dichtbij de stad Utrecht? Dan is dit de geschikte woning voor u!

Deze woning met weiland gelegen op een perceel van 10.370 m2 is zeer geschikt om diverse hobby’s uit te oefenen. Wij denken hierbij bijvoorbeeld aan een paardenliefhebber, het hobbymatig houden van dieren, een liefhebber van tuinieren of bijvoorbeeld een zzp-er. Ook als u wilt genieten van de rust en toch dicht bij de stad wilt wonen, is dit een geschikte kans voor u!

Deze woning is gelegen in het buurtschap Reijerscop. Dit buurtschap is gelegen tussen Harmelen en de Meern. Deze woning is vanuit De Meern gezien aan het begin van de Reijerscop gelegen. Vanaf deze woning is Utrecht per fiets en per OV prima te bereiken. Het Centraal Station Utrecht en het station Leidsche Rijn liggen op 30 minuten fietsen. Wanneer u niet op de fiets wilt, is het OV met een buslijn naar Utrecht en Gouda op een steenworp afstand. Tevens vindt u op dezelfde afstand een op- en afrit naar de A12.

Binnen ca. 6 minuten bent u in winkelcentrum Mereveldplein, waar de basisvoorzieningen aanwezig zijn. Het winkelcentrum Vleuterweide met een groot winkelassortiment is op 15 minuten fietsafstand te vinden. Het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn en het stadscentrum Utrecht zijn op slechts 30 minuten met de fiets te bereiken.

Indeling

Via het toegangshek rijdt u de oprit op waar u uw auto kunt parkeren op het ruime achtererf achter de woning of in de schuur. Via de voorzijde van de woning loopt u door de voortuin naar de voordeur. Hier komt u binnen in een L-vormige hal met aan de linkerzijde toegang tot de woonkamer en als u doorloopt toegang tot de andere vertrekken.

De woonkamer is een ruimte met zowel aan de voor- als achterzijde een groot raam en een schitterend panoramisch uitzicht over het bijbehorende weiland. Hierdoor kunt u vanuit uw stoel genieten van uw hobbydieren en het prachtige uitzicht. Naast de woonkamer vindt u de keuken. De keuken beschikt over een koel-vriescombinatie, 4-pits gaskookplaat, diverse laden en kasten en een vaste inbouwkast. Tevens heeft u vanuit de keuken toegang tot het achtererf.

Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet met direct daarnaast de bijkeuken. In de bijkeuken treft u de trapopgang naar de eerste verdieping en een aansluiting voor de wasmachine. Verder heeft u vanuit de hal toegang tot een tweetal slaapkamers en de badkamer voorzien van douche en wastafel. De slaapkamer, die aan de voorzijde is gelegen, is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en een wastafel. De andere slaapkamer zou ook als kantoor gebruikt kunnen worden en heeft een eigen deur met toegang tot het achtererf.

Eerste verdieping

Vanuit de bijkeuken gaat u via de vaste trap naar de eerste verdieping waar u op de overloop komt met vaste kast en toegang tot een tweetal slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel met uitzicht over het weiland en het achtererf. Vanuit de slaapkamer aan de rechterzijde heeft u toegang tot een ruime bergruimte, eenvoudig om te bouwen tot een extra slaapkamer.

Tuin

Wanneer u vanuit de woning naar buiten gaat komt u op een riant achtererf dat in het geheel bestraat is. Hier kunt u via de oprit tevens met personenauto’s of vrachtauto’s komen. Aan de rechterzijde van het perceel staat een riante L-vormige schuur.

Het eerste gedeelte van de schuur is toegankelijk vanaf de oprit door middel van vier openslaande deuren. Dit gedeelte is in zijn geheel bezolderd. Dit is een riante ruimte van ca. 90 m2. Het eerste gedeelte van de schuur is tevens bereikbaar via een loopdeur aan de zijkant. Door middel van een loopdeur aan de achterkant komt u in de achtergelegen schuur.

In de achtergelegen schuur heeft u de beschikking over een drietal paardenboxen en een ruimte waar een paard vast kan staan om te borstelen. Via de schuifdeur kunt u vanuit deze schuur met het paard naar het bestrate achtererf toe.

Vanaf het achtererf heeft u aan de achterzijde toegang tot een perceel weiland en aan de linkerzijde van de woning heeft u toegang tot een paardenweide. Het geheel is gelegen op 10.370 m2 grond. Tussen het weiland en de paardenweide heeft u toegang tot een grasveld, waar u zich in vroegere tijden waant. Dit is te zien aan de in oude staat zijnde idyllische bouwwerken zoals het kippenhok, de plantenkas en een speeltuintje voor de kinderen.

Er is een aparte ontsluiting van het weiland naar de Reijerscop zodat u niet met de tractor over het achtererf hoeft te rijden om in het weiland te komen.

In het vergezicht over de polder ziet u één van de weinige overgebleven bossen in deze omgeving.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
- De woning is in 2020 geschilderd
- De woning is zorgvuldig bewoond
- Riante schuur van ca. 177 m2
- Geheel perceel gelegen op 10.370 m2
- Drie paardenboxen
- Gelegen op korte afstand van De Meern, bushalte alsmede de op- en afrit van de A12

De volgende drie clausules zullen opgenomen worden in de koopakte:

Ouderdomsclausule
Koper is ermee bekend dat het registergoed ruim 54 jaar oud is en dat de eisen die thans aan de kwaliteit van zaken van soortgelijke aard gesteld mogen worden aanzienlijk hoger liggen dan ten tijde van de toenmalige oprichting. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 van deze overeenkomst, garandeert verkoper niet dat het registergoed vrij is van gebreken (i) die het voorgenomen gebruik in de weg zouden kunnen staan en (ii) die direct dan wel indirect verband (kunnen) houden met de ouderdom van het registergoed.

Asbestclausule
Koper is ermee bekend dat ten tijde van de bouw en/of renovatie van het registergoed het normaal was asbest(cement)houdende materialen in de bouw te verwerken. Het is verkoper niet bekend dat in het registergoed meer asbest(cement)houdende materialen zijn verwerkt dan algemeen gebruikelijk ten tijde van de bouw en/of renovatie van het registergoed. Koper is ermee bekend dat bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen dienen te worden genomen. Koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die kan voortvloeien uit de aanwezigheid van enig asbest in het registergoed.

Verkoper heeft niet in Registergoed gewoond
Verkoper heeft het registergoed nooit zelf bewoond. In afwijking van het bepaalde in artikel 6 lid 3 van deze overeenkomst en artikel 7:17 lid 1 en lid 2 BW, komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van het registergoed voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van het registergoed aan de overeenkomst, voor rekening en risico van koper.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken