Beschrijving

Onder de rook van Amsterdam op een rustieke en landelijke locatie bieden wij u deze vrijstaande woning met riante schuur, tuin en weiland te koop aan. De woning is gelegen in Oud Aa, een buurtschap nabij Breukelen, dat zijn naam dankt aan de rivier De Aa. Deze rivier is direct achter de woning gelegen. 

Vanaf de woning bent u in een paar minuten op de A2 richting Amsterdam of Utrecht. Het treinstation van Breukelen vanwaar u rechtstreekse verbindingen heeft naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en/of Rotterdam, ligt op fietsafstand. In de plaatsen Breukelen en Kockengen kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen, basis- en middelbare scholen en voorzieningen zoals huisarts en apotheek.

Indeling

U rijdt via de ruime oprit het erf op waar voldoende parkeergelegenheid is voor meerdere auto’s.  Vanaf het erf loopt u naar de zijkant van de woning, waar u via de voordeur toegang krijgt tot een ruime hal. In deze hal bevindt zich de trapopgang, de meterkast en heeft u toegang tot de woonkamer, keuken, toilet, badkamer, bijkeuken en de masterbedroom. 

De woningbrede woonkamer, met eikenhouten vloer, is aan de voorzijde van de woning gelegen. In deze lichte woonkamer zijn de authentieke balken aanwezig en heeft u door de grote raampartijen een prachtig uitzicht over de polder en de boomgaard. In het midden van de woonkamer staat een openhaard met eromheen de ruime zithoek. 

Vanuit de woonkamer komt u terug in de hal waar u aan de linkerzijde toegang heeft tot de woonkeuken. De keuken heeft aan twee zijden een aanrechtblad met veel kastruimte en is voorzien van diverse apparatuur zoals een koelkast, vriezer, 4-pits kookplaat, een combi magnetron en vaatwasmachine. In de woonkeuken staat een vaste houtkachel, naast de eettafel. Vanuit de lichte woonkeuken heeft u vrij uitzicht over de voortuin en het erf. 

De lichte masterbedroom is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft uitzicht op het erf en de schuur. Deze slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand. Direct naast deze slaapkamer ligt de badkamer voorzien van een wastafel en inloopdouche.  

Aan het eind van de hal heeft u toegang tot het toilet en de bijkeuken. In deze bijkeuken heeft u de beschikking over ruime vaste kasten, een aanrecht met wasmachine aansluiting en toegang tot het achtererf.

Eerste verdieping

Via de vaste trap komt u op de overloop van de verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot een tweetal slaapkamers die aan de achterzijde zijn gelegen en één grote slaapkamer die aan de voorzijde is gelegen. De achterste slaapkamers zijn voorzien van een grote dakkapel wat de kamers veel extra ruimte en licht geeft. Alle slaapkamers zijn voorzien van veel kastruimtes. Op zowel de overloop als de voorste slaapkamer is er toegang tot een bergzolder die over de volledige breedte van de woning loopt.

In het midden van de overloop vindt u de voormalige badkamer die nu in gebruik is als technische ruimte. Hier is de cv-ketel opgesteld.

Tuin

Schuur 
Achter de woning staat een riante schuur met diverse ruimtes. De eerste ruimte is de garage, waar drie auto’s achter elkaar in geplaatst kunnen worden. Deze ruimte is voorzien van een plavuizen lekdichte vloer. Vanuit deze garage heeft u toegang, via een vaste trap, tot de zeer ruime bergzolder en toegang tot een voorruimte richting de werkplaats. 

In deze voorruimte is de cv-ketel gesitueerd en heeft u toegang tot de werkplaats voorzien van smeerput en krachtstroom. 
Aan de achterzijde van de schuur bevindt zich een aanbouw, welke te bereiken is vanuit de tuin. Deze aanbouw is voorzien van stromend water en elektriciteit en heeft een toilet en aanrecht. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als hobbyruimte, maar een kantoor- en/of praktijkruimte behoren zeker tot de mogelijkheden.

Naast de woning bevindt zich een houten schuurtje welke voorzien is van elektriciteit.

Tuin
Rondom de woning is een erf voorzien van grind gelegen. Het erf is omheind met een haag. Daarnaast treft u aan de rechterzijde van de schuur een terras met uitzicht over de rivier ‘De Aa’. Het erf en de boomgaard zijn gescheiden door een sloot waarover een bruggetje is aangelegd. De boomgaard heeft diverse fruitbomen en struiken waar in de zomer uw eigen fruit geoogst kan worden. De beide plantenkassen bieden mogelijkheid tot tuinieren vanaf het vroege voorjaar. Vanuit de boomgaard heeft u middels een loophek toegang tot het weiland.

Tevens is het weiland met een trekker of auto bereikbaar via een toegangshek en eigen uitrit vanaf de weg toegankelijk.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
-	Unieke locatie aan de rivier ‘De Aa’ 
-	Op ca. 20 autominuten rijden van de steden Amsterdam en Utrecht
-	Op 5 minuten afstand van het treinstation Breukelen
-	Ruime schuur van ca. 221 m2
-	Aanbouw schuur voorzien van eigen ingang en gerealiseerd in 1991
-	Riant perceel van 4.520 m2

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken