30 foto's beschikbaar

Te koop: Amstelkade 1*, 3652 MD Woerdense Verlaat

Type object Winkelruimte
Perceeloppervlakte 1.255 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 1.429 m²
Aanvaarding In overleg
€ 800.000,- k.k.

Algemeen

Showroom met kantoorruimte en parkeerplaatsen op een hoeklocatie van het industrieterrein Woerdense Verlaat op de hoek van de Amstelkade en de Lange Meentweg (N463) met goede verbindingen naar de snelwegen A2 en A12 op ca. 20 autominuten van de steden Amsterdam (Schiphol) en Utrecht.

De Showroom bestaat uit twee bouwlagen en heeft twee extra entresols die thans dienst doen als etalages. Het pa... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Winkelruimte
Bouwperiode 2008
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 6 november 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05973
Vraagprijs € 800.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 6 november 2018
Laatste wijziging Vrijdag 22 februari 2019
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.255 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 1.429 m²
Verkoopoppervlakte 1.200 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Industrieterrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 25
Heeft een showroom Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Showroom met kantoorruimte en parkeerplaatsen op een hoeklocatie van het industrieterrein Woerdense Verlaat op de hoek van de Amstelkade en de Lange Meentweg (N463) met goede verbindingen naar de snelwegen A2 en A12 op ca. 20 autominuten van de steden Amsterdam (Schiphol) en Utrecht.

De Showroom bestaat uit twee bouwlagen en heeft twee extra entresols die thans dienst doen als etalages. Het parkeerterrein is volledig bestraat en voorzien van een deugdelijk hekwerk met schrikdraadalarm.

Indeling

Op de begane grond komt u de showroom binnen via een ruime en lichte entree door automatische schuifdeuren, de showroom heeft een betonnen gevlinderde epoxy gecoate vloer met vloerverwarming. De grote raampartijen bestaande uit aluminium ramen voorzien van dubbel isolatieglas zorgt voor veel lichtinval. Aan de achterzijde vindt u de ontvangstbalie met kantoor en archiefruimte.

Eerste verdieping

In het midden van de showroom kunt u via een ruime trap met bordes op de eerste verdieping komen waar de showroom met twee etage- entresols bereikbaar is, op deze verdieping vindt u ook de spreekkamer voorzien van vloerverwarming en airco.

Bijzonderheden

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan, Noorden, Woerdense Verlaat en Vrouwenakker 1e herziening, heeft de locatie de bestemming "bedrijventerrein" met functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3,2 en specifieke vorm van bedrijventerrein - betonfabriek. de maximaal toegestane bouwhoogte is 10m. maximale bebouwingspercentage is 70% mits voldaan kan worden aan de parkeernorm.
De aangewezen gronden zijn daarmee bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2 uit de staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingplan.

Verwarming:
De showroom en kantoorruimte worden op de begane grond verwarmd door middel van vloerverwarming alsook de spreekkamer op de eerste verdieping, door middel van de in cascade opgestelde C.V. installatie (Remeha 2008).

Kraanbanen:
In de showroom hangen een tweetal kraanbanen die ter overname worden aangeboden.

Voorzieningen:
* maximale vloerbelasting ca. 1.500 kg per m2 op de begane grond
* vloerverwarming op de begane grond en spreekkamer op de eerste verdieping.
* de showroom wordt verlicht met gasontladingslampen
* aluminium ramen en kozijnen voorzien van isolatieglas
* geheel omheind complex met schrikdraadalarm.

Oppervlakte:
* showroom begane grond ca. 690 m2
* showroom eerste verdieping ca. 600 m2
* entresol in showroom ca. 42 m2
* kantoorruimte ca. 70 m2
* parkeerruimte voorzijde ca. 540m2

Aanvaarding/levering:
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd opgeleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte en bouwkundige staat, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Koopovereenkomst:
In de te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 7 dagen nadat de financiering rond is een bankgarantie te stellen of waarborgsom te betalen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Recent bekeken