01 02 41 42 03 08 04 05 06 07 09 10 11 12 16 15 17 18 19 14 13 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 43 44 45 46
46 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Amstelkade 1, 3652 MD Woerdense Verlaat

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 3.845 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 3.173 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud
€ 1.900.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Bedrijfsruimte met kantoor, showroom, buitenterrein en parkeerplaatsen op een hoeklocatie van het industrieterrein Woerdense Verlaat op de hoek van de Amstelkade en de Lange Meentweg (N463) met goede verbindingen naar de snelwegen A2 en A12 op ca. 20 autominuten van de steden Amsterdam (Schiphol) en Utrecht.
De Showroom bestaat uit twee bouwlagen en heeft twee extra entresols die thans dienst do... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2008
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Dinsdag 31 juli 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05946
Vraagprijs € 1.900.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 31 juli 2018
Laatste wijziging Woensdag 11 september 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2008
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.845 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 3.173 m²
Inhoud 15.557 m³
Kantoor oppervlakte 70 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 3.243 m²
Vrije hoogte 4,5 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Industrieterrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 20
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Bedrijfsruimte met kantoor, showroom, buitenterrein en parkeerplaatsen op een hoeklocatie van het industrieterrein Woerdense Verlaat op de hoek van de Amstelkade en de Lange Meentweg (N463) met goede verbindingen naar de snelwegen A2 en A12 op ca. 20 autominuten van de steden Amsterdam (Schiphol) en Utrecht.
De Showroom bestaat uit twee bouwlagen en heeft twee extra entresols die thans dienst doen als etalages. De bedrijfsruimte bestaat uit twee bouwlagen voorzien van vide met kraanbanen. Het buitenterrein is gedeeltelijk bestraat en voorzien van een deugdelijk hekwerk met schrikdraadalarm.

Indeling

Op de begane grond komt u de showroom binnen via een ruime en lichte entree door automatische schuifdeuren, de showroom heeft een betonnen gevlinderde epoxy gecoate vloer met vloerverwarming. De grote raampartijen bestaande uit aluminium ramen voorzien van dubbel isolatieglas zorgt voor veel lichtinval. Aan de achterzijde vindt u de ontvangstbalie met kantoor en archiefruimte. In het midden van de showroom kunt u via een ruime trap met bordes op de eerste verdieping komen waar de showroom met twee etage- entresols bereikbaar is, op deze verdieping vindt u ook de spreekkamer voorzien van vloerverwarming en airco.

Achter de showroom komt u in de bedrijfsruimte bestaande uit een grote hal met vrije overspanning van ca. 10m. De hal is te bereiken door middel van twee overheaddeuren en diverse loopdeuren, hier vindt u ook de toiletten en twee trappen naar de eerste verdieping. De vide met kraanbanen zijn zo gesitueerd dat zware materialen naar de eerste verdieping getild kunnen worden.

Op de eerste verdieping vindt u een grote opslagruimte met kantine.

Het buitenterrein is aan de voorzijde voorzien van gravel met split afgewerkt en in gebruik als parkeerruimte voor ca. 20 auto's, het actieterrein is bestraat met stelconplaten.

Bijzonderheden

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan, Noorden, Woerdense Verlaat en Vrouwenakker 1e herziening, heeft de locatie de bestemming "bedrijventerrein" met functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 3,2 en specifieke vorm van bedrijventerrein - betonfabriek. de maximaal toegestane bouwhoogte is 10m. maximale bebouwingspercentage is 70% mits voldaan kan worden aan de parkeernorm.

De aangewezen gronden zijn daarmee bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2 uit de staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingplan.

Verwarming:
De showroom, kantoorruimte en bedrijfsruimte wordt op de begane grond verwarmd door middel van vloerverwarming, alsook de spreekkamer en kantine op de eerste verdieping, door middel van de in cascade opgestelde C.V. installatie (Remeha 2008).

Kantine:
De kantine is voorzien van een vaatwasmachine, keramische kookplaat (defect) afzuigkap, friteuse, koel-vrieskast (defect), verlaagd plafond met TL verlichting.

Kraanbanen:
in de showroom en de bedrijfsruimte hangen een drietal kraanbanen die ter overname worden aangeboden.

Voorzieningen:
* vrije hoogte ca. 4,5 m
* maximale vloerbelasting ca. 1.500 kg per m2 op de begane grond
* twee overheaddeuren
* separate loopdeuren
* vloerverwarming op de begane grond en in de kantine en spreekkamer op de eerste verdieping
* de showroom wordt verlicht met gasontladingslampen
* aluminium ramen en kozijnen voorzien van isolatieglas
* geheel omheind complex met schrikdraadalarm

Oppervlakte:
* showroom begane grond ca. 690 m2
* showroom eerste verdieping ca. 520 m2
* entresol in showroom ca. 42 m2
* kantoorruimte ca. 70 m2
* bedrijfsruimte begane grond ca. 900 m2
* bedrijfsruimte eerste verdieping ca. 845 m2
* kantine ca. 34 m2
* buitenterrein achterzijde ca. 1.100 m2
* parkeerruimte voorzijde ca. 540m2

Aanvaarding/levering:
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd opgeleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte en bouwkundige staat, technische en milieukundige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Koopovereenkomst:
In de te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

Zekerheidsstelling:
Koper dient binnen 7 dagen nadat de financiering rond is een bankgarantie te stellen of waarborgsom te betalen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Plattegronden

Recent bekeken