Beschrijving

BELEGGINGSPAND

Op een hoeklocatie op korte afstand van het station. Een geheel verhuurd kantoor-/praktijkruimte van ca. 635 m2 verhuurbaar vloeroppervlak met 10 parkeerplaatsen in ondergelegen parkeerkelder,. Het object is gelegen aan de Johan van Oldenbarneveltlaan nummer 22, 28, 30, 36, 38 en 44 hoek Johan de Wittlaan nummer 1a en 1e  te Woerden. Deze kantoor-/praktijkruimte is gelegen op de begane grond. Het appartementencomplex is gelegen op de hoek Johan van Oldenbarneveltlaan/Johan de Wittlaan. In dit gebouw zijn op de begane grond diverse bedrijven gehuisvest en de verdiepingen bestaan uit woningen. 

Het complex bestaat uit 19 appartementsrechten waarvan er 8 bestaan uit de te koop aangeboden kantoorruimten op de begane grond en 11 niet te koop aangeboden woonappartementen op de verdiepingen. 

Het complex heeft een gezonde vereniging van eigenaars. 
 
De kantoorruimte heeft veel raampartijen aan de buitenzijden en is goed gelegen op loopafstand van het centraal station Woerden en op loopafstand van het stadscentrum van Woerden. Er is een goede bereikbaarheid per auto en met openbaar vervoer.

Indeling

Indeling begane grond
Entree, ruime ontvangstruimte met kantine, toiletten en gangen. aan beide zijden vindt u diverse luxe afgewekte kantoorunits.  Alles wordt verwarmd door middel van twee C.V. ketels en gekoeld door twee airco's. 

In de parkeerkelder heeft u de beschikking over 10 parkeerplaatsen.

Bijzonderheden

Het geheel is verhuurd, op ons kantoor kunt u meer informatie verkrijgen over de huurovereenkomsten en de huursommen. 

Het is bespreekbaar om minder parkeerplaatsen te kopen in de onderliggende parkeerkelder. Verder is er op loopafstand een groot parkeerterrein bij het station aanwezig (betaald parkeren) of kan men parkeren in de directe omgeving.


De VvE bijdrage is €. 690,85 per maand.Bereikbaarheid

De  J. de Wittlaan/J. van Oldenbarneveltlaan is een zijstraat van de Utrechtsestraatweg, één van de mooiste toegangswegen naar de binnenstad van Woerden. Op twee minuten loopafstand bent u bij het NS-station en de binnenstad is lopend in vijf minuten te bereiken. Terwijl u met de auto in 10 minuten bij de rijksweg A12 bent.


Gemeentelijke informatie over Woerden

Woerden is een stad met een rijke historie en ligt centraal in het Groene Hart. De gemeente Woerden bestaat ook uit de dorpskernen Kamerik, Harmelen, en Zegveld. Woerden heeft een echte regiofunctie.

Het is aangenaam werken in Woerden. Woerden is een echte stad met een gezellig stadscentrum dat de komende jaren volledig vernieuwd en uitgebreid is en gaat worden. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. In het centrum van Woerden is ruim voldoende gelegenheid voor parkeren. Ook beschikt het centrum over een ruime parkeergarage. Binnen de gracht en gordel is het betaald parkeren.

Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A-12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn prima verbindingen per bus.


Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transacti

Kenmerken