11 foto's beschikbaar

Te koop: Tennesseedreef 13e, 3565 CK Utrecht

Type object Bedrijfshal
Verhuurbare vloeroppervlakte 90 m²
Aanvaarding In overleg
€ 110.000,- k.k.

Algemeen

Bedrijfsunit in Utrecht
aan de Tennessedreef 13e op het bedrijventerrein Overvecht te Utrecht hebben wij een bedrijfsunit te koop, bestaande uit een unit van ca. 90 m2 verdeeld over twee lagen en uitermate geschikt voor een startende of doorstartende ondernemer. De unit is luxe uitgevoerd en heeft een eigentijdse en moderne uitstraling. De unit is onderdeel van een appartementen complex bestaande... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2003
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 27 maart 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06006
Vraagprijs € 110.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 27 maart 2019
Laatste wijziging Dinsdag 16 april 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2003
Oppervlaktes en inhoud
Verhuurbare vloeroppervlakte 90 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Bedrijfsunit in Utrecht
aan de Tennessedreef 13e op het bedrijventerrein Overvecht te Utrecht hebben wij een bedrijfsunit te koop, bestaande uit een unit van ca. 90 m2 verdeeld over twee lagen en uitermate geschikt voor een startende of doorstartende ondernemer. De unit is luxe uitgevoerd en heeft een eigentijdse en moderne uitstraling. De unit is onderdeel van een appartementen complex bestaande uit ca. 29 appartementen.

Bedrijventerrein Overvecht ligt aan de noordelijke zijde van Utrecht en telt ca. 300 bedrijven. Het bedrijventerrein is ca. 44 hectare groot en heeft een goede ontsluiting met de N230 naar de A2 en A27. diverse voorzieningen zijn op enige afstand aanwezig zoals een winkelcentrum, bushaltes en een treinstation.

De unit beschikt over:
* elektrisch bedienbare overheaddeur met separate loopdeur
* isolerende beglazing
* heater en C.V. installatie
* mechanisch afzuigsysteem
* lichtkoepel
* meterkast met standaard vermogens: elektra, gas en water.
* geïsoleerd dak

Vereniging van Eigenaren
De bedrijfsunits zijn uitgegeven in appartementsrechten. U bent verplicht lid te worden van deze vereniging en de jaarlijkse bijdrage te voldoen alsmede u te houden aan het huishoudelijk reglement. De VVE zorgt voor het groot en klein onderhoud en waarborgt daarmee de uitstraling van het gebouw.

Indeling

Via de elektrisch bedienbare overheaddeur of loopdeur komt u in een bedrijfsruimte voorzien van meterkast en toilet met een vaste trap naar de eerste verdieping. de begane grond wordt verwarmd door middel van een heater.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping komt u in een kantoorruimte aan de voorzijde en een spreekkamer aan de achterzijde voorzien van een pantry.

Bijzonderheden

De bedrijfsruimte staat op een voor de gehele duur afgekocht recht van erfpacht, welk perceel eigendom is van de gemeente Utrecht. onderdeel van een appartementencomplex bestaande uit ca. 29 appartementsrechten. De Vereniging van eigenaren is een gezonde vereniging en de jaarlijkse bijdrage bedraagt ca. €. 674.59 per jaar.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekenend. Tot dat moment hebben partijen het recht om zonder verrekening van kosten af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Recent bekeken