industrieweg 9_03 industrieweg 9_01 industrieweg 9_07 industrieweg 9_29 industrieweg 9_28 industrieweg 9_26 industrieweg 9_20 industrieweg 9_06 industrieweg 9_05 industrieweg 9_08 industrieweg 9_09 industrieweg 9_10 industrieweg 9_11 industrieweg 9_12 industrieweg 9_13 industrieweg 9_14 industrieweg 9_15 industrieweg 9_16 industrieweg 9_17 industrieweg 9_18 industrieweg 9_19 industrieweg 9_21 industrieweg 9_22 industrieweg 9_23 industrieweg 9_24 industrieweg 9_25 industrieweg 9_27 industrieweg 9_04 industrieweg 9_02 kadastrale kaar gear
30 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Industrieweg 9*, 3481 MD Harmelen

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 750 m²
€ 625.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Woonhuis met praktijk- fitnes- en bedrijfsruimte

Een woon- werkpand met veel mogelijkheden!

Te koop aangeboden bijzonder bedrijfspand bestaande uit een WOONHUIS met PRAKTIJKRUIMTE, FITNESSRUIMTE en BEDRIJFSRUIMTE gelegen op industrieterrein 'de Putkop' te Harmelen. De woning is gelegen op een markante hoeklocatie met zeer veel mogelijkheden. Het bedrijfspand is voorzien van buitenterrein en... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1988
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Dinsdag 5 januari 2016

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05690
Vraagprijs € 625.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 5 januari 2016
Laatste wijziging Woensdag 29 augustus 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1988
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Spouwmuren
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 750 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 622 m²
Inhoud 2.400 m³
Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Woonhuis met praktijk- fitnes- en bedrijfsruimte

Een woon- werkpand met veel mogelijkheden!

Te koop aangeboden bijzonder bedrijfspand bestaande uit een WOONHUIS met PRAKTIJKRUIMTE, FITNESSRUIMTE en BEDRIJFSRUIMTE gelegen op industrieterrein 'de Putkop' te Harmelen. De woning is gelegen op een markante hoeklocatie met zeer veel mogelijkheden. Het bedrijfspand is voorzien van buitenterrein en parkeerplaatsen op eigen grond.

Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en ook met openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op loopafstand en heeft verbindingen richting Woerden en richting Utrecht.

Indeling

Bedrijfsruimte
op de begane grond komt u binnen via de entree in de ruime hal, met toegang naar de kantoorruimte, pantry, toilet, archiefkast, bedrijfsruimte en via een vaste trap naar eerste verdieping (woonhuis), kantoorruimte ca. 48 m2, bedrijfsruimte ca. 281 m2, met twee overheaddeuren en parkeerplaatsen op buitenterrein.

Praktijkruimte
De praktijkruimte heeft een eigen entree waar u ook daar in een ruime hal komt met spiltrap naar eerste verdieping (woonhuis) uitkomend in de serre, twee verkleedruimten met ieder een doucheruimte en toilet, bergruimte, sauna, drie behandelkamers van ca. 10, 10 en 11 m2 met ieder een eigen pantry en wastafel.

Woonhuis
via de hal op de begane grond loopt u de vaste trap op naar de overloop die toegang biedt aan drie slaapkamers van ca. 16, 16 en 12 m2, een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel, een separaat toilet, de wasruimte, en de ruime woonkamer met open keuken ca. 42,5 m2, schuifpui naar dakterras met serre ca. 76 m2, en fitnessruimte ca. 76 m2. De fitnessruimte is ook voor andere doeleinden eenvoudig geschikt te maken.

Bijzonderheden

Over Harmelen
Harmelen ligt in het westelijk deel van de provincie Utrecht tussen de steden Utrecht en Woerden. Harmelen kenmerkt zich door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Door haar centrale ligging is Harmelen een aantrekkelijke plaats om te wonen en/of werken. Harmelen is voorzien van een cultureel centrum H2O met zwembad, de bibliotheek en verscheidene winkels, supermarkten, scholen etc. Verder kent Harmelen een rijk en actief verenigingsleven.

Bereikbaarheid
Het dorp is landelijk gelegen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.
De afstand naar het centrum van Utrecht is ca. 15 km.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken