Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen Foto - Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen
41 foto's beschikbaar

Te koop: Dorpsstraat 269*, 3481 EJ Harmelen

Type object Praktijkruimte
Perceeloppervlakte 375 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 344 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop
€ 850.000,- k.k.
Nieuw in verkoop

Algemeen

Kinderdagverblijf met mogelijkheden!

Woning met de bestemming: wonen, naschoolse opvang en vergunning voor kinderdagverblijf.
De woning met kinderdagverblijf wordt te koop aangeboden. Graag lichten wij u in een persoonlijk gesprek ter plaatse toe wat de inkomsten zijn uit dit goed lopende bedrijf.

Aan de rand van het dorp Harmelen vindt u deze verrassende ruime en vrijstaande woning met k... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Praktijkruimte
Bouwperiode 1920
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 7 januari 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06085
Vraagprijs € 850.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 7 januari 2020
Laatste wijziging Donderdag 23 januari 2020
Bouw
Type object Praktijkruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1920
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 375 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 344 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Kinderdagverblijf met mogelijkheden!

Woning met de bestemming: wonen, naschoolse opvang en vergunning voor kinderdagverblijf.
De woning met kinderdagverblijf wordt te koop aangeboden. Graag lichten wij u in een persoonlijk gesprek ter plaatse toe wat de inkomsten zijn uit dit goed lopende bedrijf.

Aan de rand van het dorp Harmelen vindt u deze verrassende ruime en vrijstaande woning met kinderdagverblijf en tuin op het zuidwesten en liggend aan het jaagpad nabij en met uitzicht over de rivier “de Oude Rijn

In het voorhuis heeft u de beschikking over een riante woonkamer en drie slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer en de keuken worden gedeeld met het kinderdagverblijf.

Het achterhuis is ingericht als kinderdagverblijf met een speelruimte, een keuken, een eetzaal en twee slaapruimtes voor de kinderen op de begane grond. Op de eerste verdieping is een ruimte voor de naschoolse opvang gerealiseerd en een toegang via de berg-/provisieruimte naar het woonhuis.

Deze woning is ook uitermate en eenvoudig geschikt te maken voor het wonen met twee gezinnen, kangoeroewonen en/of wonen met zorg.

In 2015 is de nieuwe rondweg om Harmelen in gebruik genomen, hierdoor bent u vanaf de woning binnen vijf minuten bij de op- en afrit naar de A12. Hierdoor zijn de grote steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam snel en goed bereikbaar. De dorpskern is in de afgelopen jaren opnieuw ingericht met een “oude dorps-stijl” en een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden en een dokterspraktijk.

Indeling

U parkeert uw auto op een parkeerplaats langs de openbare weg of u komt de oprit oprijden door het toegangshek waar u de auto parkeert. Vanaf hier loopt u halverwege het gebouw het kinderdagverblijf binnen en komt u in de speelzaal. Vanaf de speelzaal heeft u toegang tot de eetzaal en de slaapruimtes.

Aan de achterzijde van het gebouw zijn de eetzaal met keuken en een separaat toilet gesitueerd. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot de speelplaats gelegen op het zuidwesten. Tevens kunt u vanuit de speelzaal naar een tweetal slaapruimtes en de badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, douche en toilet. Via een deur in de badkamer heeft u toegang tot de kelder.

Vanaf de eerste slaapruimte heeft u toegang tot het voorhuis waar u toegang heeft tot de woonkamer van de woning. In de woonkamer heeft u de beschikking over een bergkast en een vaste trap met toegang tot de eerste verdieping. Deze woonkamer heeft authentieke details zoals glas in lood ramen.

Eerste verdieping

Eerste verdieping kinderdagverblijf
Via de vaste open trap in de speelzaal in het midden van het pand komt u in een riante open ruimte met keukenblok en een separaat toilet. In deze ruimte mag u de kinderen opvangen voor de naschoolse opvang. Tevens heeft u, vanuit deze ruimte, toegang tot de slaapverdieping van de woning.

Eerste verdieping woonhuis
Via de vaste trap in de woonkamer aan de voorzijde komt u op de overloop van de eerste verdieping. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot een drietal ruime slaapkamers voorzien van vaste kasten, een tussenkamer die gebruikt wordt als berg-/provisieruimte en een doorloop naar de zeer ruime en lichte ruimte in gebruik als naschoolse opvang en voorzien van separaat toilet en vaste trap naar het kinderdagverblijf.

Tweede verdieping

Via een losse trap aan de voorzijde van de woning heeft u toegang tot de bergzolder die alleen aan de voorzijde van de woning is gesitueerd.

Tuin

U heeft aan de zuidwestzijde de beschikking over een strak aangelegde en geheel bestraatte en goed afsluitbare tuin. Deze tuin is uitermate geschikt als speelruimte voor de kinderen. De tuin geeft u toegang tot het jaagpad en de rivier “de Oude Rijn”. Aan de voorzijde vindt u een keurig aangelegde tuin en aan de westzijde vindt u een geheel bestraatte tuin waar u meerdere auto en of zitjes kunt maken. Altijd een mooie plek te vinden om van de schaduw of de zon te genieten.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
- Atag cv-ketel uit 2013
- Bouwjaar voorzijde ca. 1920 en achterzijde 2007
- Woonhuis voor meerdere doeleinden geschikt of geschikt te maken
- Bestemming luidt: woondoeleinden met extra functieaanduiding naschoolse opvang en vergunning voor kinderdagverblijf
- Oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s
- De woning is aan de voorzijde geschikt gemaakt voor wonen en aan de achterzijde geschikt, ook vergunning technisch, voor het gebruik als kinderdagverblijf
- Het geheel staat te koop inclusief de bedrijfsvoering

Wonen en werken in Harmelen
Harmelen is centraal gelegen, waardoor het een aantrekkelijke gemeente is om te wonen. De woonwijken zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen zoals: winkels, basisscholen, openbare busverbindingen, het sociaal cultureel centrum, een bibliotheek, kerken, meerdere kinderdagverblijven, sportvoorzieningen zoals een zwembad, tennisbanen, sporthal, paardenmanege etc. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven.
Sinds begin 2015 ligt er een nieuwe rondweg om Harmelen en is er bij de A12 een nieuwe op- en afrit gecreëerd. Hierdoor zijn steden als Den Haag, Amsterdam en Utrecht goed te bereiken. De dorpskern van Harmelen is begin 2016 vernieuwd. Deze is ingericht in de "oude dorps-stijl" met een groot plein met groenvoorziening en parkeergelegenheden. Kortom een prachtig dorp om te wonen en/of te werken.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Recent bekeken