2017-09-18 10.06.47 69 41 43 63 64 65 66 67 68 70 42
12 foto's beschikbaar

Verkocht onder voorbehoud: Breudijk 22nabij, 3481 LP Harmelen

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 8.525 m²
€ 495.000,- k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Algemeen

Op een kansrijke locatie aan een provinciale weg vindt u deze voormalige agrarische ligboxenstal met tuinderskas, kwekerij met aanbehoren, erfverhardingen en looppaden op ca. 9.000 m2 eigen (onder)grond en gedeelde ontsluiting naar de Breudijk.

Het geheel ligt in het bestemmingsplan Buitengebied Harmelen, vastgesteld op 25 juni 2015. De ter verkoop aangeboden grond en gebouwen hebben de bestem... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1979
Status Verkocht onder voorbehoud
Aangeboden sinds Maandag 22 januari 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05896
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 22 januari 2018
Laatste wijziging Maandag 2 juli 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1979
Dakbedekking Asbest
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 8.525 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 1.287 m²
Inhoud 4.400 m³
Locatie
Ligging Aan drukke weg
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 10
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Op een kansrijke locatie aan een provinciale weg vindt u deze voormalige agrarische ligboxenstal met tuinderskas, kwekerij met aanbehoren, erfverhardingen en looppaden op ca. 9.000 m2 eigen (onder)grond en gedeelde ontsluiting naar de Breudijk.

Het geheel ligt in het bestemmingsplan Buitengebied Harmelen, vastgesteld op 25 juni 2015. De ter verkoop aangeboden grond en gebouwen hebben de bestemming "agrarisch"met de nadere functieaanduiding: specifieke vorm van agrarisch - kwekerij.

Het bestemmingsplan laat meerdere mogelijkheden eventueel met vrijstelling toe. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

De kwekerij en de kas zijn verhuurd. Graag lichten wij u in een persoonlijk gesprek toe wat de huurcondities zijn.

Indeling

De voormalige ligboxenstal heeft een bruto oppervlakte van ca. 540 m2. en is onderverdeeld in een viertal kleinere ruimten en één grote opslagruimte, allen voorzien van een betonnen vloer. De tuinderskas is ca. 747 m2 groot. het erf is deels verhard met beton, stelconplaten en tegels.

Bijzonderheden

Mogelijkheden
Er zijn meerdere mogelijkheden met dit complex. De huidige regels en bestemmingen maken door middel van wijziging of vrijstelling veel mogelijk, denkend aan de ruimte voor ruimte regeling, het gebruik door bedrijven etc. Vraag de makelaar of uw plannen passen of passend gemaakt kunnen worden.

Werken in Harmelen

Harmelen is centraal gelegen, waardoor het een aantrekkelijke gemeente is om te wonen en te werken. De woonwijken zijn ruim opgezet en kennen veel groen. In het dorp zijn een groot aantal voorzieningen zoals: winkels, basisscholen, openbare busverbindingen, het sociaal cultureel centrum, een bibliotheek, kerken en meerdere kinderdagverblijven, sportvoorzieningen zoals een zwembad, tennisbanen, sporthal, paardenmanege etc. Verder kent Harmelen een rijk verenigingsleven. Kortom een prachtig dorp om te wonen en/of te werken.

Begin 2015 is er een nieuwe rondweg rondom het dorp Harmelen aangelegd waardoor u binnen ca. tien minuten rijden een op- en afrit naar de A12 kan bereiken.

DISCLAIMER
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom en wordt voldaan aan de notaris.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Plattegronden

Recent bekeken