01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
31 foto's beschikbaar

Verhuurd: Touwslagersweg 12A1, 3449 HX Woerden

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 100 m²
€ 1.750,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Het betreft een bedrijfsobject bestaande uit twee appartementsrechten, ingedeeld als kantoorruimten en uitermate geschikt voor praktijkruimte. Voor het object beschikt u over vier parkeerplaatsen op eigen grond. Het kantoorpand bestaat uit twee lagen en is modern ingericht, voorzien van verwarming, airco's, alarminstallatie en netwerkbekabeling, luxe keuken op de verdieping en vier kantoorruimten... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2002
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Woensdag 7 februari 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05902
Vraagprijs € 1.750,- per maand
Borg € 5.250,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 7 februari 2018
Laatste wijziging Dinsdag 17 april 2018
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2002
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dubbelglas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 100 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 195 m²
Inhoud 644 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Het betreft een bedrijfsobject bestaande uit twee appartementsrechten, ingedeeld als kantoorruimten en uitermate geschikt voor praktijkruimte. Voor het object beschikt u over vier parkeerplaatsen op eigen grond. Het kantoorpand bestaat uit twee lagen en is modern ingericht, voorzien van verwarming, airco's, alarminstallatie en netwerkbekabeling, luxe keuken op de verdieping en vier kantoorruimten verdeeld over twee lagen.

Indeling

Via de entree komt u in een ruime en lichte hal waar u de toegang heeft tot een moderne spreekkamer met glazen pui. Naast de spreekkamer heeft u een doorgang naar een toilet en trap naar de eerste verdieping. Onder de trap vindt u de trapkast met meters voor gas, water en elektra. Aan het einde van de hal komt u in een ruime kantoorkamer, deze kantoorkamer heeft een eigen entree, met hal, 2de toilet, berging, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping komt u in een ruime kantoorkamer met C.V. kast en doorgang naar de luxe keuken (2017) voorzien van vaatwasmachine, koelkast, combi magnetron en coocker, een ruim kantoor met berging. Er bevindt zich een tweede trap naar de begane grond.

Bijzonderheden

Ligging
Het object is gelegen op het bedrijventerrein "Barwoutswaarder" te Woerden. Dit bedrijventerrein ligt aan de rand van Woerden met veel kleinschalige en middelgrote bedrijven veelal voor opslag en productie. De bereikbaarheid is goed te noemen. Het bedrijventerrein ligt nabij de Rijksweg A12 en heeft binnenkort twee op- en afritten.

Bestemming
Het object ligt in het bestemmingsplan "bedrijventerrein Barwoutswaarder, Polanen en Putkop" vastgesteld op 29 november 2012 en heeft de bestemming "bedrijventerrein" hier mogen zich bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1 voorkomend op de lijst van bedrijven behorend bij het bestemmingsplan. Het object heeft de nadere functieaanduiding: "bedrijfsverzamelgebouw en showroom".

Milieu
Voor zover verhuurder bekend bevat de onroerende zaak geen verontreiniging die nadelig is voor het gebruik hiervan, als industrieterrein, of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering of tot het nemen van andere maatregelen.
Voor zover bekend zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tanks voor het opslaan van vloeistoffen aanwezig.

Bijzonderheden
- Voor het pand heeft u de beschikking over 4 eigen parkeerplaatsen
- Het hele pand is voorzien van een uitgebreid netwerk/internet voorziening

Gemeentelijke informatie over Woerden
Woerden is een stad met een rijke historie en ligt centraal in het Groene Hart. De gemeente Woerden bestaat uit de dorpskernen Kamerik, Harmelen en Zegveld. Woerden heeft een echte regiofunctie.

Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar.

Huurprijs: €. 21.000,= per jaar, excl. BTW en servicekosten.

Huurperiode: 5 jaar en 5 optiejaren.

Huuringangsdatum: in overleg.

Wijze van betaling: per maand vooruit.

voorbehoud: positief bedrijfsinformatierapport, ter beoordeling van verhuurder.

Huurprijsaanpassing:
Wijziging van de huurprijs vindt jaarlijks plaats, op basis van de wijziging (CPI) reeks CPI-Werknemers Laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting, bestaande uit de huurpenningen vermeerderd met servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW. Verhuur geschiedt onder voorbehoud van financiële gegoedheid van huurder.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie is geheel vrijblijvend.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Recent bekeken