Omschrijving

Op een unieke zichtlocatie dichtbij de entree van het bedrijventerrein “Snel en Polanen” staat dit mooie bedrijfspand met voldoende parkeerplaatsen. Dit bedrijfspand bestaat uit ca. 530 m2 bedrijfsruimte en ca. 490 m2 kantoor- showroomruimte. 

De bereikbaarheid van de Straat van Gibraltar is met zowel eigen- als openbaar vervoer goed te noemen. Vanaf de rijksweg A12 is het object in circa 2 autominuten te bereiken. De bushalte is op 2 minuten loopafstand en onderhoudt rechtstreekse verbindingen met het treinstation van Woerden. 
Op het bedrijventerrein “Snel en Polanen” zijn diverse kleine en grotere bedrijven gehuisvest zoals Eru kaas, BMW-dealer, diverse andere autobedrijven, distributiecentrum Jumbo, Mc Donalds, diverse keukenbedrijven, Praxis, beddenspeciaalzaken etc.

Indeling

De bedrijfsruimte is door middel van een overheaddeur met separate loopdeuren te bereiken. De betonnen begane grondvloer heeft een maximale vloerbelasting van ca. 2.000 kg/m2. De lichtstraten en aluminium kozijnen, voorzien van dubbele beglazing, zorgen voor een goede daglichttoetreding. 

De kantoorruimten zijn in twee bouwlagen uitgevoerd en voorzien van een ruime entree met fraaie trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte is opgedeeld in diverse kantoorruimten met kantine, showroom, toiletten, technische ruimte en een verkeersruimte. 

Voor het pand, dat op een hoek ligt, is een fraai aangelegde tuin aanwezig. Aan de zijkant is ruim voldoende parkeerruimte. Rondom het pand is een 2 meter hoog hekwerk aanwezig inclusief 2 grote draaipoorten voor de toegang tot het pand.

Bijzonderheden

Voorzieningen bedrijfsruimte
•	Vrije hoogte ca. 6.2 meter 
•	Maximale vloerbelasting 2.000 kg/m2
•	Elektrisch bedienbare overheaddeur (4,5 x 3,9 m), separate loopdeur
•	Goede daglichttoetreding en ventilatiemogelijkheden
•	Direct gestookte heaters voorzien van plafondventilators
•	TL- en Ledverlichtingsarmaturen
•	Brandblusmiddelen en brandmelders

Voorzieningen kantoorruimten
•	Systeemplafonds met inbouw ledverlichtingsarmaturen en spots
•	Vrije hoogte 2.6 meter
•	Bestaande scheidingswanden en vloerbedekkingen
•	Goede ventilatiemogelijkheden
•	Kabelgoten voorzien van wandcontactdozen
•	Radiatoren met thermostaatventielen
•	Diverse airco units
•	Toiletten 
•	Kantine met pantry’s voorzien van close-in boiler, koelkast en vaatwasser
•	Cv-ruimte met Nefit Hr-ketels
•	Hoofdmeterkast voor zien van 30 groepen van 25 ampère, 6 krachtgroepen van 3x 25 ampère en 1 krachtgroep van 3x 63 ampère
•	15 parkeerplaatsen
•	Het gehele buitenterrein is voorzien van speciale voorbelasting om verzakkingen van het straatwerk te voorkomen.

Het object ligt in het bestemmingsplan “Barwoutswaarder, Polanen en Putkop” en heeft de bestemming “Bedrijventerrein” met de nadere functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 voor het noordelijk gedeelte van het complex en categorie 4.1 voor het zuidelijk deel van het complex. Geschikt voor bedrijven voorkomend op de staat van bedrijfsactiviteiten behorend bij het bestemmingsplan. 

Bijzonderheden

Aanvaarding in overleg

Huurbetalingen: per maand vooruit

Huurtermijn: 5 jaar

Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI als vastgesteld door het CBS). 

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W.

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen. 

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W.-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels. 

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken