Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden Foto - Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden
11 foto's beschikbaar

Te huur: Kuipersweg 2M, 3449 JA Woerden

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 120 m²
Totale VVO 177 m²
In units vanaf 177 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.250,- /mnd

Algemeen

Te huur aangeboden een keurige bedrijfsunit met verdiepingsvloer en 2 eigen parkeerplaatsen op het bedrijventerrein "Barwoutswaarder" te Woerden. Het object beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 104 m2 en een opslagruimte op de eerste verdieping van ca. 73 m2. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Er is een mogelijkheid om via de vide me... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2002
Aangeboden sinds Woensdag 1 april 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06120
Huurprijs € 1.250,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 1 april 2020
Laatste wijziging Donderdag 22 april 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2002
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 120 m²
VVO 177 m²
In units vanaf 177 m²
Vrije hoogte 6,8 m.
Draagvermogen 1.000 kg/m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Bank op 1500 meter tot 2000 meter
Geldautomaat op 1500 meter tot 2000 meter
Recreatie op 1500 meter tot 2000 meter
Restaurant op 1500 meter tot 2000 meter
Winkel op 1500 meter tot 2000 meter
Supermarkt op 1500 meter tot 2000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Busknooppunt op 3000 meter tot 4000 meter
Treinstation op 3000 meter tot 4000 meter
Afrit van de snelweg op 3000 meter tot 4000 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Kadastrale gegevens
Woerden D 3245 Woerden D 3245
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur aangeboden een keurige bedrijfsunit met verdiepingsvloer en 2 eigen parkeerplaatsen op het bedrijventerrein "Barwoutswaarder" te Woerden. Het object beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 104 m2 en een opslagruimte op de eerste verdieping van ca. 73 m2. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Er is een mogelijkheid om via de vide met een vorkheftruck, op eenvoudige wijze goederen op de eerste verdieping te plaatsen. De Bedrijfsruimte is voorzien van krachtstroom en water.

De bereikbaarheid van de Kuipersweg is met zowel eigen- als openbaar vervoer goed te noemen. Vanaf de rijksweg A12 is het object in circa 10 autominuten te bereiken. De bushalte is op 2 minuten loopafstand en onderhoudt rechtstreekse verbindingen met het treinstation van Woerden.

Barwoutswaarder is ten westen van het centrum van Woerden gelegen. Het is een bedrijventerrein met verschillende functies zoals middelgrote en grote bedrijfsruimten, enkele kantoorgebouwen en woningen. Barwoutswaarder heeft een netto bedrijfsoppervlak van 31 ha. Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot regionaal opererende bedrijven zoals, Gamma Woerden, benzinestation, veevoederfabriek, Degra vloeronderhoud, schildersbedrijven etc. Het object ligt in het bestemmingsplan Barwoutswaarder, Polanen en Putkop en heeft de bestemming "bedrijventerrein" hier mogen zich bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1 voorkomend op de lijst van bedrijven behorend bij het bestemmingsplan.

Indeling

Via de voordeur komt u in een open hal voorzien van een meterkast een ruime hal met betonnen vloer, wasbak en elektrisch bedienbare overheaddeur.
Voor het pand liggen 2 eigen parkeerplaatsen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping is een ruime opslagruimte aanwezig.

Bijzonderheden

De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- meterkast met water en elektrameter
- overheaddeur (elektrisch bedienbaar)
- betonnen begane grond- en houten verdiepingsvloer
- brandblushaspel

Aanvaarding in overleg

Huurbetalingen: per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaar.

Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.
Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W.

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.
Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W.-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Woerden.
De gemeente Woerden heeft ca. 52.000 inwoners en heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen en twee scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs van VMBO tot Gymnasium. Een bruisend centrum met een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden en winkels.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A12 en met circa 20 minuten op de A2 en slechts op 45 minuten van de luchthaven (Schiphol)
In de oude binnenstad treft u een aantal monumentale panden aan zoals Het Kasteel, het oude Stadhuis, de Bonaventura- en Petruskerk, het Arsenaal en de Korenmolen de Windhond.

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Sluiten

Recent bekeken