Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden Foto - Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden
14 foto's beschikbaar

Te huur: Kattegat 8b, 3446 CL Woerden

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 209 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 235 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.500,- /mnd

Algemeen

Te huur aangeboden Kattegat 8b te Woerden.

Op goede locatie gelegen bedrijfsruimte met ondergeschikte kantoorruimte en parkeerplaatsen op goed bereikbare locatie dichtbij op- en afrit naar de A12. De bedrijfsruimte is ca. 175 m2 groot en heeft een entresol van ca. 100 m2. De bedrijfsruimte is goed bereikbaar via een elektrisch bedienbare overheaddeur en via de kantoorruimte van ca. 60 m2 bruto... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1999
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Donderdag 18 april 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06015
Huurprijs € 1.500,- per maand
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 18 april 2019
Laatste wijziging Vrijdag 6 december 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1999
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 209 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 235 m²
Kantoor oppervlakte 60 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 295 m²
Vrije hoogte 6 m.
Draagvermogen 1.500 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Industrieterrein
Nabij snelweg
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Te huur aangeboden Kattegat 8b te Woerden.

Op goede locatie gelegen bedrijfsruimte met ondergeschikte kantoorruimte en parkeerplaatsen op goed bereikbare locatie dichtbij op- en afrit naar de A12. De bedrijfsruimte is ca. 175 m2 groot en heeft een entresol van ca. 100 m2. De bedrijfsruimte is goed bereikbaar via een elektrisch bedienbare overheaddeur en via de kantoorruimte van ca. 60 m2 bruto vloeroppervlak bestaande uit een spreekkamer met gang, trap naar de eerste verdieping, pantry, toilet en loopdeur naar de bedrijfsruimte.

Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over een kantoorruimte met kast.

De bedrijfshal ligt op het industrieterrein "Polanen" dichtbij op- en afrit van de A12 met in de nabijheid kleine en grote bedrijven zoals: Jumbo, Mac Donalds, Keuken showrooms, Praxis, diverse autodealers etc.

De bereikbaarheid is zeer goed te noemen.

Indeling

Op de begane grond heeft u de beschikking over een overheaddeur (4 x 4 m.) en een loopdeur naar de gang met spreekkamer, pantry, toilet en bedrijfsruimte.
In de bedrijfsruimte is een aparte ruimte gemaakt die nu gebruikt wordt als showroom met daarboven een entresol.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vindt u de kantoorruimte met vaste kast.

Bijzonderheden

Huurbetalingen: per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaar.

Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI. als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W..

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Woerden.

De gemeente Woerden heeft ca. 52.000 inwoners en heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen en twee scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs van VMBO tot Gymnasium. Een bruisend centrum met een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden en winkels.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A12 en met circa 20 minuten op de A2 en slechts op 45 minuten van de luchthaven (Schiphol)

Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

In de oude binnenstad treft u een aantal monumentale panden aan zoals Het Kasteel, het oude Stadhuis, de Bonaventura- en Petruskerk, het Arsenaal en de Korenmolen de Windhond.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Recent bekeken