Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden Foto - Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden
8 foto's beschikbaar

Te huur: Johan v Oldenbarneveltlaan 36, 3445 AE Woerden

Type object Kantoor
Totale VVO 21 m²
In units vanaf 21 m²
Aanvaarding In overleg
€ 500,- /mnd

Algemeen

Kantoor/praktijkruimte van ca. 21 m2 gelegen aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 22 te Woerden met medegebruik van de centrale ontvangstruimte en de kantine. Deze kantoor/-praktijkruimte is gelegen op de begane grond in het midden van het verzamelgebouw. Het verzamelgebouw is gelegen op de hoek Johan van Oldenbarneveltlaan/Johan de Wittlaan. In dit gebouw zijn op de begane grond diverse bedrijv... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 1999
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Maandag 17 juni 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06039
Huurprijs € 500,- per maand
Borg € 1.500,-
Servicekosten € 75,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gestoffeerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 17 juni 2019
Laatste wijziging Maandag 2 december 2019
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1999
Oppervlaktes en inhoud
VVO 21 m²
In units vanaf 21 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Dichtbij openbaar vervoer
Lokale voorzieningen Bank op 1000 meter tot 1500 meter
Geldautomaat op 1000 meter tot 1500 meter
Recreatie op 500 meter tot 1000 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel op 1000 meter tot 1500 meter
Supermarkt op 1000 meter tot 1500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Busknooppunt binnen 500 meter
Treinstation binnen 500 meter
Afrit van de snelweg op 2000 meter tot 3000 meter
Energieverbruik
Energielabel D

Beschrijving

Kantoor/praktijkruimte van ca. 21 m2 gelegen aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 22 te Woerden met medegebruik van de centrale ontvangstruimte en de kantine. Deze kantoor/-praktijkruimte is gelegen op de begane grond in het midden van het verzamelgebouw. Het verzamelgebouw is gelegen op de hoek Johan van Oldenbarneveltlaan/Johan de Wittlaan. In dit gebouw zijn op de begane grond diverse bedrijven gesitueerd en de verdiepingen bestaan uit woningen.

De ruimte heeft vele raampartijen aan de buitenzijden en is goed gelegen op loopafstand van het centraal station Woerden en op loopafstand van het stadscentrum van Woerden. Er is een goede bereikbaarheid per auto en met openbaar vervoer.

Indeling

U komt binnen via de entree met ruimte ontvangstruimte en de algemene ruimte voorzien van een pantry. Aan beide zijden zijn diverse kantoor/- praktijkunits aanwezig. De aangeboden ruimte is ca. 21 m2 groot en gelegen aan de kant van de J. van Oldenbarneveltlaan. Achter de algemene ruimte bevinden zich toiletten.

Bijzonderheden

Bereikbaarheid
De J. de Wittlaan/J. van Oldenbarneveltlaan is een zijstraat van de Utrechtsestraatweg, één van de mooiste toegangswegen naar de binnenstad van Woerden. Op twee minuten loopafstand bent u bij het NS-station en de binnenstad is lopend in vijf minuten te bereiken. Terwijl u met de auto in 10 minuten bij de rijksweg A12 bent.

Gemeentelijke informatie over Woerden
Woerden is een stad met een rijke historie en ligt centraal in het Groene Hart. De gemeente Woerden bestaat ook uit de dorpskernen Kamerik, Harmelen, en Zegveld. Woerden heeft een echte regiofunctie.

Het is aangenaam werken in Woerden. Woerden is een echte stad met een gezellig stadscentrum dat de komende jaren volledig vernieuwd en uitgebreid is en gaat worden. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. In het centrum van Woerden is ruim voldoende gelegenheid voor parkeren. Ook beschikt het centrum over een ruime parkeergarage. Binnen de gracht en gordel is het betaald parkeren.

Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A-12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn prima verbindingen per bus.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken