Beschrijving

Kantoorpand van ca. 37,5 m2 gelegen aan de Johan de Wittlaan 1e te Woerden. Deze kantoorruimte is gelegen op de begane grond op de hoek van een verzamelgebouw. Het verzamelgebouw is gelegen op de hoek Johan van Oldenbarneveltlaan/Johan de Wittlaan te Woerden. In dit gebouw zijn op de begane grond diverse bedrijven gesitueerd en de verdiepingen bestaan uit woningen.
 
De ruimte heeft vele raampartijen aan de buitenzijden en is goed gelegen op loopafstand van het centraal station Woerden en op loopafstand van het stadscentrum van Woerden. Er is een goede bereikbaarheid per auto en met openbaar vervoer.

Indeling

U komt binnen via de entree met ruimte ontvangstruimte en de algemene ruimte voorzien van een pantry. Aan beide zijden zijn diverse kantoor/- praktijkruimtes aanwezig. De aangeboden ruimte is ca. 37,5 m2 groot verdeeld over 2 kantoorruimten van ca. 20,5 m2 en 17 m2. Deze ruimte is gelegen in de hoek van het gebouw aan de zijde van de J. de Wittlaan. Vanaf de J. de Wittlaan is de ruimte tevens te bereiken via openslaande deuren. Deze ruimte is zowel via de algemene ruimte als via een eigen entree bereikbaar. 

Achter de algemene ruimte bevinden zich de toiletten.

Bijzonderheden

Bereikbaarheid
De  J. de Wittlaan/J. van Oldenbarneveltlaan is een zijstraat van de Utrechtsestraatweg, één van de mooiste toegangswegen naar de binnenstad van Woerden. Op twee minuten loopafstand bent u bij het NS-station en de binnenstad is lopend in vijf minuten te bereiken. Terwijl u met de auto in 10 minuten bij de rijksweg A12 bent.

Gemeentelijke informatie over Woerden
Woerden is een stad met een rijke historie en ligt centraal in het Groene Hart. De gemeente Woerden bestaat ook uit de dorpskernen Kamerik, Harmelen, en Zegveld. Woerden heeft een echte regiofunctie.

Het is aangenaam werken in Woerden. Woerden is een echte stad met een gezellig stadscentrum dat de komende jaren volledig vernieuwd en uitgebreid is en gaat worden. In het oude stadsdeel van Woerden zijn diverse historische en culturele elementen bewaard gebleven. In het centrum van Woerden is ruim voldoende gelegenheid voor parkeren. Ook beschikt het centrum over een ruime parkeergarage. Binnen de gracht en gordel is het betaald parkeren.

Woerden is door haar centrale ligging aan de voet van Rijksweg A-12 en met directe verbindingen per trein naar Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar. Met de omliggende dorpen zijn prima verbindingen per bus.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Kenmerken