Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden
18 foto's beschikbaar

Verhuurd: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 106 m²
Bruto vloeroppervlakte 188 m²
Totale VVO 188 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verhuurd
€ 1.800,- /mnd
€ 9,57/m2/mnd
Verhuurd

Algemeen

Te huur aan de Industrieweg 4m te Woerden

Een nieuw bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein de ‘Honthorst‘ bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een verdieping met twee kantoorruimtes en een pantry/keuken. Daarnaast krijgt u het gebruik van 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gebouw is kwalitatief goed gebouwd met metselwerk gevels, aluminium kozijnen, betonnen... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwjaar 2019
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Woensdag 12 juli 2023

Kenmerken

Overdracht
Huurprijs € 1.800,- per maand
Status Verhuurd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 12 juli 2023
Laatste wijziging Vrijdag 25 augustus 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 106 m²
Bruto vloeroppervlakte 188 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark
Lokale voorzieningen Bank op 500 meter tot 1000 meter
Recreatie op 500 meter tot 1000 meter
Restaurant op 2000 meter tot 3000 meter
Winkel op 500 meter tot 1000 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 1500 meter tot 2000 meter
Treinstation op 2000 meter tot 3000 meter
Afrit van de snelweg op 3000 meter tot 4000 meter
Energieverbruik
Energielabel A++
Kadastrale gegevens
Woerden B 9432 Woerden B 9432
Perceeloppervlakte 106 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Te huur aan de Industrieweg 4m te Woerden

Een nieuw bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein de ‘Honthorst‘ bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een verdieping met twee kantoorruimtes en een pantry/keuken. Daarnaast krijgt u het gebruik van 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het gebouw is kwalitatief goed gebouwd met metselwerk gevels, aluminium kozijnen, betonnen vloeren en betonnen dak en heeft een modern inbouwpakket met glaswand, LED verlichting, radiatoren en mechanische ventilatie.

De bestemming luidt: Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 en bedrijfsgebonden kantoren ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie en productie gebonden detailhandel ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie.

De ruimte bestaat uit een begane grondoppervlakte van ca. 96 m2, met een vloerbelasting van maximaal 2.000 kg/m2 voorzien van een overheaddeur van ca. 3 x 3.30 m. met een vrije hoogte van ca. 3.70 en een betonnen verdiepingsvloer, met een vloerbelasting van maximaal 400 kg/m2 met de mogelijkheid om uw kantoor-/praktijkruimte te realiseren.

Omschrijving
U komt via de entree binnen in een gezamenlijke hal met trapopgang naar het pand. Hier heeft u toegang naar de bedrijfsruimte op de begane grond met overheaddeur, toilet ruimte en douche ruimte. Via een vaste trap komt u in een voorportiek met toiletruimte en toegang tot de pantry van het kantoor.

De pantry is voorzien van een nieuw keukenblok met kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en kastruimte.

Aan beide zijden van de pantry zijn twee afgesloten kantoorruimtes. Door de glaswanden zijn de kantoorruimtes voorzien van veel lichttoetreding. De kantoorruimte aan de voorzijde is voorzien van twee kasten over de gehele wand en twee bureaus/werktafels. In de andere kantoorruimte staat een grote tafel.

Woerden algemeen
Woerden is van oudsher een vestingstad, onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Dit is zowel op straat te zien als vanuit de lucht; Woerden heeft een kenmerkende ‘ster vorm’. In het centrum van Woerden zijn naast het Kasteel ook duidelijk de singel en gedeelten van de vestingwal nog aanwezig.

Het centrum van Woerden kenmerkt zich door de gezelligheid in een historisch decor. Het brede aanbod aan winkels in combinatie met de terrassen en horeca en het gezellige Kerkplein zorgen voor een aantrekkelijke binnenstad.

Ligging en bereikbaarheid
Woerden ligt in een landelijke omgeving in het bekende Groene Hart.

De ligging van het object is op loopafstand van supermarkt en het centrum van Woerden. Het treinstation is op ca. 5 fietsminuten en een op- en afrit na de A12 is op ca. 10 autominuten bereikbaar.

Verhuurbare oppervlakten
Ca. 93 m² begane grond
Ca. 91 m² verdieping

Parkeren
U krijgt tegen over het object de beschikking over een drietal parkeerplaatsen.

Energielabel
Het pand heeft energielabel A++

Oplevering
Het pand is per direct beschikbaar.

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar, flexibele termijnen zijn bespreekbaar.

Servicekosten
Niet van toepassing.
Er zijn eigen nutsaansluitingen, dus de huurder kan zelf contracten afsluiten met leveranciers voor energie en data.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

BTW-heffing
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien dit op basis van de huidige regeling niet mogelijk is, dan dient de huurprijs te worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en BTW.

Overige conditie
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).
Algemeen

De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rien Treur Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken