Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden Foto - Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden
18 foto's beschikbaar

Te huur: Industrieweg 4M, 3442 AE Woerden

Type object Kantoor
Perceeloppervlakte 106 m²
Totale VVO 91 m²
In units vanaf 91 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verhuur
€ 900,- /mnd
Nieuw in verhuur

Algemeen

Kantoorruimte op de eerste verdieping met 2 eigen parkeerplaatsen.

Deze in 2019 opgeleverde kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping aan de Industrieweg 4m te Woerden bieden wij te huur aan. De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein de ‘Honthorst‘ en heeft de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen. Het gebouw is kwalitatief goed gebouwd met metselwerk gevels, aluminium kozij... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Kantoor
Bouwperiode 2019
Status Nieuw in verhuur
Aangeboden sinds Dinsdag 23 mei 2023

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06375
Huurprijs € 900,- per maand
Borg € 2.700,-
Elektra € 100,- per maand
Gas € 100,- per maand
Water € 10,- per maand
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Nieuw in verhuur
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 23 mei 2023
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 106 m²
VVO 91 m²
In units vanaf 91 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Lokale voorzieningen Bank op 1500 meter tot 2000 meter
Geldautomaat op 1500 meter tot 2000 meter
Restaurant op 1500 meter tot 2000 meter
Winkel op 1000 meter tot 1500 meter
Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte op 500 meter tot 1000 meter
Busknooppunt op 1000 meter tot 1500 meter
Treinstation op 1000 meter tot 1500 meter
Afrit van de snelweg op 4000 meter tot 5000 meter
Energieverbruik
Energielabel A++
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Kadastrale gegevens
Woerden B 9432 Woerden B 9432
Perceeloppervlakte 106 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Kantoorruimte op de eerste verdieping met 2 eigen parkeerplaatsen.

Deze in 2019 opgeleverde kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping aan de Industrieweg 4m te Woerden bieden wij te huur aan. De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein de ‘Honthorst‘ en heeft de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen. Het gebouw is kwalitatief goed gebouwd met metselwerk gevels, aluminium kozijnen, betonnen vloeren en betonnen dak en heeft een modern inbouwpakket met glaswand, LED verlichting, radiatoren en mechanische ventilatie.

De bestemming luidt: bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 3.1 en bedrijfsgebonden kantoren ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie en productie gebonden detailhandel ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie.

Indeling

U komt via de entree binnen in een gezamenlijke hal met trapopgang naar het pand. Bovenaan de trap komt u in een voorportiek met toiletruimte en toegang tot de pantry van het kantoor.

De pantry is voorzien van een nieuw keukenblok met kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en kastruimte.

Aan beide zijden van de pantry zijn twee afgesloten kantoorruimtes. Door de glaswanden zijn de kantoorruimtes voorzien van veel lichttoetreding. De kantoorruimte aan de voorzijde is voorzien van twee kasten over de gehele wand en twee bureaus/werktafels. In de andere kantoorruimte staat een grote tafel.

Bijzonderheden

Woerden algemeen
Woerden is van oudsher een vestingstad, onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Dit is zowel op straat te zien als vanuit de lucht; Woerden heeft een kenmerkende ‘ster vorm’. In het centrum van Woerden zijn naast het Kasteel ook duidelijk de singel en gedeelten van de vestingwal nog aanwezig.

Het centrum van Woerden kenmerkt zich door de gezelligheid in een historisch decor. Het brede aanbod aan winkels in combinatie met de terrassen en horeca en het gezellige Kerkplein zorgen voor een aantrekkelijke binnenstad.

Ligging en bereikbaarheid
Woerden ligt in een landelijke omgeving in het bekende Groene Hart.

De ligging van het object is op loopafstand van supermarkt en het centrum van Woerden. Het treinstation is op ca. 5 fietsminuten en een op- en afrit na de A12 is op ca. 10 autominuten bereikbaar.

Verhuurbare oppervlakten
Ca. 91 m² op de verdieping

Parkeren
U krijgt de beschikking over 2 parkeerplaatsen.

Oplevering
Het pand is per direct beschikbaar.

Huurtermijn
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar, flexibele termijnen zijn bespreekbaar.

Servicekosten
Niet van toepassing.
De nutsvoorzieningen worden eens per jaar verrekend. de huurder kan zelf contracten afsluiten met leveranciers voor internet.

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Btw-heffing
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien dit op basis van de huidige regeling niet mogelijk is, dan dient de huurprijs te worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en BTW.

Overige conditie
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

DISCLAIMER
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken