12 foto's beschikbaar

Te huur: Industrieweg 4k, 3442 AE Woerden

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 1.959 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 184 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.100,- /mnd

Algemeen

Te huur aan de Industrieweg 4k te Woerden een nieuwe bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein de "Honthorst" bestaande uit een bedrijfsruimte van ca. 92 m2 op de begane grond, ca. 92 m2 op de eerste verdieping en 3 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een strakke, klassieke en representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei doeleinden. Geschikt of geschikt te maken voor showroom, werkp... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2019
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Dinsdag 15 januari 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05990
Vraagprijs € 1.100,- per maand
Borg € 3.300,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 15 januari 2019
Laatste wijziging Woensdag 6 november 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.959 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 184 m²
Vrije hoogte 4 m.
Draagvermogen 2.000 kg/m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 3
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Te huur aan de Industrieweg 4k te Woerden een nieuwe bedrijfsruimte gelegen op het bedrijventerrein de "Honthorst" bestaande uit een bedrijfsruimte van ca. 92 m2 op de begane grond, ca. 92 m2 op de eerste verdieping en 3 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een strakke, klassieke en representatieve uitstraling en is geschikt voor velerlei doeleinden. Geschikt of geschikt te maken voor showroom, werkplaats, opslag en of kantoor. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar met eigen en met openbaar vervoer en ligt enkele autominuten vanaf de af- en oprit naar de A12.

De unit wordt casco aangeboden.

Het bedrijventerrein wordt op dit moment gerevitaliseerd en huisvest bedrijven in de sectoren; industrie, groothandel en dienstverlening.

De bestemming luidt: Bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 en bedrijfsgebonden kantoren ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie en productie gebonden detailhandel ondergeschikt aan de bedrijfsfunctie.

Indeling

Begane grond: ca. 92 m2 bedrijfsruimte voorzien van handbediende overheaddeur ca. 3 x 3.30 m. met een vrije hoogte van ca. 3.70 m., voorzien van een betonnen begane grondvloer met een vloerbelasting van 2000 kg/m2.

Eerste verdieping

Een opslagruimte van ca. 92 m2 met een vloerbelasting van ca. 400 kg/m2.

Bijzonderheden

Huurbetalingen: per maand vooruit.

Huurtermijn: 5 jaar.

Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI. als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W..

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Woerden.

De gemeente Woerden heeft ca. 52.000 inwoners en heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen en twee scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs van VMBO tot Gymnasium. Een bruisend centrum met een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden en winkels.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A12 en met circa 20 minuten op de A2 en slechts op 45 minuten van de luchthaven (Schiphol)

Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

In de oude binnenstad treft u een aantal monumentale panden aan zoals Het Kasteel, het oude Stadhuis, de Bonaventura- en Petruskerk, het Arsenaal en de Korenmolen de Windhond.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Recent bekeken