4 foto's beschikbaar

Te huur: Barwoutswaarder 87E, 3449 HK Woerden

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 250 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 470 m²
Aanvaarding In overleg
€ 25.000,- /jr

Algemeen

NOG TWEE UNITS TE HUUR

Nieuwbouwproject van tien bedrijfsunits op klein bedrijventerrein gelegen aan de Barwoutswaarder 87 B t/m M te Woerden.

Kleinschalige bedrijvigheid vormt een belangrijke bron van vernieuwing en dynamiek in de economie, zeker ook in die van Woerden. Kleinschalige bedrijven dragen fors bij aan de werkgelegenheid en daarnaast zorgen ze vaak voor een snellere invoering va... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2019
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Woensdag 8 mei 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06025
Vraagprijs € 25.000,- per jaar
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 8 mei 2019
Laatste wijziging Vrijdag 31 mei 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2019
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 250 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 470 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Buiten bebouwde kom
Nabij snelweg
Vrij
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

NOG TWEE UNITS TE HUUR

Nieuwbouwproject van tien bedrijfsunits op klein bedrijventerrein gelegen aan de Barwoutswaarder 87 B t/m M te Woerden.

Kleinschalige bedrijvigheid vormt een belangrijke bron van vernieuwing en dynamiek in de economie, zeker ook in die van Woerden. Kleinschalige bedrijven dragen fors bij aan de werkgelegenheid en daarnaast zorgen ze vaak voor een snellere invoering van innovaties en (productiviteits-) verbeteringen.

Multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling, een moderne eigentijdse uitstraling en voldoende parkeergelegenheid.

Verhuurder heeft in samenwerking met Aannemingsbedrijf Houtman B.V. gevestigd aan de Marconistraat 29 te 2809 PH Gouda, op het industrieterrein aan de Barwoutswaarder 87 B t/m M een bedrijfsgebouw ontwikkeld. Dit bedrijventerrein richt zich mede op de vestiging van klein- en middelgrote bedrijven in de ambachtelijke, klein-industriële, handels-, dienstverlenings- en/of productieruimtes met ondergeschikte kantoorruimtes. Naar de overtuiging van de initiatiefnemer zou een bedrijfsgebouw derhalve uitstekend binnen de doelstelling van het huidige bedrijventerrein passen: het biedt jonge en (door)startende ondernemingen kans zich te huisvesten in een omgeving waar economische activiteiten aan de orde van de dag zijn, zonder dat men zelf de zorg voor de ontwikkeling van een geschikte bedrijfsruimte hoeft te dragen. Middels deze informatie wordt een globaal overzicht gegeven van hoe een dergelijk bedrijfsgebouw op het bedrijventerrein aan de Barwoutswaarder 87 eruit komt te zien en hoe het tot stand wordt gebracht.

Multifunctioneel, flexibel en representatief!
Het bedrijfsgebouw bestaat uit 10 bedrijfsunits, geschikt voor vele doeleinden. Multifunctionele ruimtes met een flexibele indeling en een moderne, eigentijdse uitstraling waar veel ondernemers een plaats kunnen vinden en die uitstekend dienen als atelier, magazijn, showroom of werkplaats. Bij het gebouw is parkeergelegenheid aanwezig.

Het bedrijvengebouw in hoofdlijnen
Het gebouw wordt uitgevoerd in een stalen draagconstructie en afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. De bedrijfsunits in ons bedrijvengebouw wordt standaard (casco) opgeleverd met een basispakket aan voorzieningen. Daarmee heeft de eindgebruiker de grootst mogelijke vrijheid om de unit naar eigen wens in te richten.
Het basispakket bestaat onder meer uit de volgende voorzieningen:
• Afgewerkte (beton)vloer
• Dubbele beglazing
• Geïsoleerde gevels en daken
• elektrisch bediende overheaddeur
• Meterkast met standaardvermogens: elektra, water en glasvezel.

Kenmerken van het project zijn:
• Realisatie van 10 stuks representatieve bedrijfsunits;
• Geschikt voor gebruik als werkplaats, atelier, opslagruimte, magazijn, montageruimte e.d. (mits e.e.a. door de gemeente is toegestaan). Eventueel in combinatie met ondergeschikte kantoorruimten;
• Bruto vloeroppervlakte per unit van ca. 240 m2 eventuele samenvoeging van units is bespreekbaar. De goot- en nokhoogte zijn respectievelijk 4,90 en 8,70 m;
• Nutsvoorzieningen elektra, glasvezel en water tot in de meterkast, de aannemer draagt zorg voor de meters en de aansluitingen;
• Ruime parkeer-, in/uitrij, en laad- en losmogelijkheden, middels een verhard terrein;
• De units worden te koop/te huur aangeboden. De ondergrond wordt geleverd in volle eigendom en het buitenterrein als mandelig terrein;
• De bedrijfsunits worden opgeleverd conform de technische omschrijving.

Een sfeerimpressie van het bedrijvenverzamelgebouw en een enkele tekeningen zijn terug te vinden in onze brochure.

Type bedrijvigheid
Om de doelstelling met betrekking tot de ruimtelijke kwaliteit te kunnen waarborgen zijn door de gemeente Woerden voorwaarden opgesteld met betrekking tot het vestigingsbeleid voor het bedrijventerrein. Deze voorwaarden zijn vastgelegd in het gemeentelijke bestemmingsplan.

Eén van de voorschriften luidt
• Te vestigen bedrijven dienen te voldoen aan de eisen ten aanzien van een goede ruimtelijke ordening, geluidshinder en milieu zonering

Middels de in de gemeentelijk bestemmingsplan opgenomen bijlage “staat van bedrijfsactiviteiten” is nader gespecificeerd welk type bedrijvigheid een plek zou kunnen krijgen in het te realiseren gebouw.

De bestemming luidt: “Bedrijven” de gronden zijn bestemd voor bedrijven genoemd in categorie 1,2 en 3.1 van de staat van bedrijven (zie bijlage), dan wel naar de aard en invloed vergelijkbare bedrijven. Constructie werkplaat (onder voorwaarden), aannemersbedrijf (onder voorwaarden), opslag en stalling, maximaal 30% van de vloeroppervlak mag worden ingericht als kantoorruimte.

In totaal zullen 10 individuele bedrijfsunits worden gerealiseerd, met een bruto oppervlak van: ca. 240 m2. Voorzien van een aansluitpunt voor riolering.

Alle genoemde huurprijzen zijn op jaarbasis en exclusief BTW, elektra en water. Bij wijziging van het BTW tarief zal dit worden aangepast. Alle maten zijn plusminus maten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijzonderheden

Huurbetalingen: per maand vooruit.
Huurtermijn: 5 jaar.
Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI. als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W..

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Woerden.

De gemeente Woerden heeft ca. 52.000 inwoners en heeft een uitgebreid voorzieningenpakket met onder meer vele basisscholen en twee scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs van VMBO tot Gymnasium. Een bruisend centrum met een grote verscheidenheid aan horecagelegenheden en winkels.

Woerden ligt centraal tussen de steden Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de A12 en met circa 20 minuten op de A2 en slechts op 45 minuten van de luchthaven (Schiphol)

Woerden is door haar centrale ligging in het Groene Hart het ideale start- en finishpunt voor wandel- en fietsroutes.

In de oude binnenstad treft u een aantal monumentale panden aan zoals Het Kasteel, het oude Stadhuis, de Bonaventura- en Petruskerk, het Arsenaal en de Korenmolen de Windhond.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Wijzigingen
De stukken zijn nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen verstrekt door gemeentelijke diensten, architect, constructeur en overige adviseurs van het plan. Desondanks moeten wij een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiend uit bijvoorbeeld eisen van de overheid en/of nutsbedrijven, een gewijzigde constructie, stedenbouwkundige verkaveling etc. De op tekening ingeschreven maten zijn “circa”-maten. De weergegeven ‘artist-impressions’ geven slechts een impressie van de te bouwen units, waaraan dan ook geen rechten kunnen worden ontleend. Tevens behoudt de verkoper en de aannemer zich het recht voor tijdens de uitvoering, op of aan de opstallen, de naar haar oordeel noodzakelijke architectonische of technische wijzigingen aan te brengen. Deze wijzigingen zullen geen ernstige afbreuk doen aan de waarde en bruikbaarheid van de unit en geven geen recht tot enige verrekening met de koper. Indien de unit gekocht wordt terwijl deze al gereed is en er een verschil mocht zijn tussen de technische omschrijving en de werkelijkheid, dan prevaleert de uitvoering van de unit. Afwijkingen in perceelgrootte ten opzichte van het vermelde in de koopovereenkomst zullen eveneens geen recht geven op verrekening.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Foto's

Recent bekeken