strijkviertel 68 1 overzicht van boven af strijkviertel 682 strijkviertel 68 3 overzicht van bovnen af 2 strijkviertel 68 4
6 foto's beschikbaar

Te huur: Strijkviertel 68*, 3454 PP Utrecht

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 38.000 m²
Bruto vloeroppervlakte 10.000 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 9.000 m²
Aanvaarding In overleg

Algemeen

Ondernemers opgelet!

Nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen voor de verhuur.

Onze opdrachtgever heeft de wens om een aantal bedrijfsgebouwen te realiseren voor de verhuur. Hij heeft de beschikking over ca. 38.000 m2 industrieterrein waarop een aantal bedrijfsgebouwen mogen worden gerealiseerd. Wij kunnen uw wensen invullen vanaf ca. 1.000 tot 12.000 m2 bebouwd oppervlak. Wij staan open voor al uw... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 2017
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Vrijdag 20 januari 2017

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05800
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 20 januari 2017
Laatste wijziging Dinsdag 26 maart 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2017
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 38.000 m²
Bruto vloeroppervlakte 10.000 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 9.000 m²
Inhoud 8.000 m³
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Buiten bebouwde kom
Industrieterrein
Nabij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Open ligging
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 30
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Ondernemers opgelet!

Nieuw te bouwen bedrijfsgebouwen voor de verhuur.

Onze opdrachtgever heeft de wens om een aantal bedrijfsgebouwen te realiseren voor de verhuur. Hij heeft de beschikking over ca. 38.000 m2 industrieterrein waarop een aantal bedrijfsgebouwen mogen worden gerealiseerd. Wij kunnen uw wensen invullen vanaf ca. 1.000 tot 12.000 m2 bebouwd oppervlak. Wij staan open voor al uw vragen.

Wie zoeken wij?

Bedrijven met een uitstekende naamsbekendheid die willen verhuizen naar een goed bereikbare locatie nabij op- en afritten van de A-12 en A-2. naar een ruim industrieterrein op het industrieterrein Oudenrijn te De Meern (Utrecht).

Opleveringsniveau: in overleg.

Huurbetalingen: per maand vooruit

Huurtermijn: bespreekbaar vanaf 5 jaar.

Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI. als vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2006)

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W..

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuurd. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten: een nader te bepalen bedrag per m2 per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting op voorschotbasis. voor de nader te bepalen leveringen en diensten:
1. onderhoud groen
2. onderhoud algemene delen
3. levering van energie
4. administratiekosten.
5. etc.

Indeling

Nader in te vullen.

Bijzonderheden

Ligging en bereikbaarheid
De ligging van het terrein is goed te noemen, op enkele autominuten van de op- en afritten naar de A12 en A2. Het terrein ligt aan de rand van het industrieterrein naast een gebied dat ontwikkeld wordt voor woningbouw, recreatie en bedrijventerreinen.

In de nabijheid bevinden zich bushaltes met goede verbindingen naar de stad Utrecht.

Bestemmingsplan
Het gehele perceel ligt in het bestemmingsplan “Leidsche Rijn e.o.”.

Op 31 oktober 2013 is het bestemmingsplan “Leidsche Rijn e.o.” vastgesteld door de gemeenteraad en op 12 september 2014 onherroepelijk geworden.

De bestemming luidt: “bedrijventerrein”. tot cat. 3.1 is toegestaan met de nadere functieaanduiding 'groothandel in hout- en bouwmaterialen, tevens ondergeschikte kantoorruimte tot max. 50% van BVO en detailhandel als nevenactiviteit tot max. 250 m2. bouwhoogte 8 meter.

Op dit moment wordt het terrein gebruikt voor de verwerking, handel, binnen- en buitenopslag van materialen.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de makelaar.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Utrecht
Sectie: T
Nummer: 854 geheel en 855 gedeeltelijk
Kadastrale perceelsgrootte: ca. 3 hectare 81 are en 36 centiare of zoveel meer dan minder als na kadastrale uitmeting blijkt.

Zakelijk recht : Eigendom, zakelijk recht als bedoeld in art. 5 lid 3 onder B, van de belemmeringenwet privaatrecht, opstalrecht nutsvoorzieningen op gedeelte van het perceel.

Parkeergelegenheden
Parkeren op eigen terrein is ruimschoots mogelijk.

Overeenstemming
Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment behoud verhuurder het recht voor om zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Milieu
Voor zover verhuurder bekend bevat de onroerende zaak geen verontreiniging die nadelig is voor het gebruik hiervan, als industrieterrein, of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering of tot het nemen van andere maatregelen.
Voor zover bekend zijn in de onroerende zaak geen ondergrondse tanks voor het opslaan van vloeistoffen aanwezig.

DISCLAIMER
Voor onze huurakte gelden de standaard NVM-regels.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Recent bekeken