Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht Foto - Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht
17 foto's beschikbaar

Te huur: Ambachtweg 59, 2841 MB Moordrecht

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 147 m²
Bruto vloeroppervlakte 103 m²
Totale VVO 103 m²
Aanvaarding In overleg
€ 1.750,- /mnd
€ 16,99/m2/mnd

Algemeen

Multifunctioneel bedrijfs-/kantoorpand, onderdeel uitmakende van het bedrijfsverzamelgebouw “Ambachtstaete”.

Het pand is gelegen op bedrijventerrein ‘Het Ambacht’, met goede ontsluiting richting de Rijksweg A20/A12 (Utrecht-Rotterdam-Den Haag), alsmede naar Gouda.

Op de begane grond krijgt u de beschikking over een bedrijfshal van ca. 108 m2 en een kantoorruimte van ca. 14 m2. De entree... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwjaar 2002
Aangeboden sinds Dinsdag 8 augustus 2023

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 1.750,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 8 augustus 2023
Laatste wijziging Vrijdag 8 september 2023
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor, buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2002
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 147 m²
Bruto vloeroppervlakte 103 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Energieverbruik
Energielabel A+
Kadastrale gegevens
Moordrecht C 5270 Moordrecht C 5270
Perceeloppervlakte 147 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Multifunctioneel bedrijfs-/kantoorpand, onderdeel uitmakende van het bedrijfsverzamelgebouw “Ambachtstaete”.

Het pand is gelegen op bedrijventerrein ‘Het Ambacht’, met goede ontsluiting richting de Rijksweg A20/A12 (Utrecht-Rotterdam-Den Haag), alsmede naar Gouda.

Op de begane grond krijgt u de beschikking over een bedrijfshal van ca. 108 m2 en een kantoorruimte van ca. 14 m2. De entree en de toiletruimtes zijn ook op de begane grond gesitueerd. Op de verdieping krijgt u de beschikking over een riante kantoortuin met toegang tot de keuken en de berging. Bij het pand behoren vier parkeerplaatsen.

Begane grond
U parkeert uw auto aan de voorzijde voor het pand, vanwaar u binnenkomt in een ruime hal met meterkast, cv-kast en toegang tot de toiletten, de trapopgang naar de verdieping, een kantoorruimte en de bedrijfshal.
De bedrijfshal is aan de achterzijde voorzien van een overheaddeur en is ca. 121 m2 groot.

Verdieping
Via de vaste trap komt u direct in de ruime kantoortuin-/praktijkruimte. Momenteel is de ruimte ingericht als kantine met een bar.

Vanuit de kantoortuin heeft u toegang tot een ruime keuken geplaatst in L-opstelling voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de berging met vide en een noodtrap naar de bedrijfshal.

Vloeroppervlakte
Totaal ca. 260 m² b.v.o., verdeeld over:
- ca. 104 m² bedrijfsruimte op de begane grond
- ca. 14 m² kantoorruimte op de begane grond
- ca. 97 m² kantoorruimte op de eerste verdieping
- ca. 33 m² keuken en overig ruimte op de eerste verdieping

Parkeervoorzieningen
Totaal behoren er vier parkeerplaatsen bij het pand, waarvan drie aan de voorzijde van het gebouw (kantoorruimte-zijde) en één op het achtergelegen terrein (bedrijfsruimte-zijde).

Opleveringsniveau
In de huidige staat met onder meer:
Bedrijfsruimte:
- betonvloer met een vloerbelasting van ca. 2.000 kg/m²
- elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 4,2 hoog en 4 meter breed)
- krachtstroom
- tl-verlichting

De bedrijfsruimte is bereikbaar middels een onderheid (gezamenlijk) terrein, welke middels hekwerken af te sluiten is.

Kantoorruimte
- toiletten (dames/heren toilet)
- keuken
- systeemplafond
- airco-units
- c.v.-ketel met radiatoren

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijs
€ 1.750,- per maand, exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten
€ 35,- per maand, exclusief btw, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per maand te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten: onderhoud cv-ketel en airco-units.

Huurder beschikt over eigen meters ten behoeve van nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling
De betaling van de huurprijs, servicekosten en de btw geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.
Huurtermijn

De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar met 5 optiejaren.

Zekerheid
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief servicevoorschot en omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Ambachtweg 59 te Moordrecht. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Rien Treur Makelaardij B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken