Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen Foto - Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen
12 foto's beschikbaar

Te huur: Reijerscop 34A, 3481 LG Harmelen

Type object Bedrijfshal
Bruto vloeroppervlakte 120 m²
Totale VVO 120 m²
Aanvaarding In overleg
€ 900,- /mnd
€ 7,50/m2/mnd

Algemeen

Bedrijfsruimte aan de Reijerscop 34a-1 te Harmelen.

In het buitengebied van Harmelen bieden wij één zo goed als nieuwe bedrijfsunit aan van ca. 120 m2 groot met eigen toilet en twee parkeerplaatsen.
De unit is gebouwd in 2020/2021.

De bereikbaarheid van het object is redelijk tot goed te noemen. De unit ligt aan een doodlopende B-weg met goede uitvalswegen naar de A12.

De unit ligt... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwjaar 2020
Aangeboden sinds Dinsdag 9 januari 2024

Kenmerken

Overdracht
Prijs € 900,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 9 januari 2024
Laatste wijziging Woensdag 31 januari 2024
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Buitenterrein
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2020
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 120 m²
Locatie
Ligging Platteland

Beschrijving

Bedrijfsruimte aan de Reijerscop 34a-1 te Harmelen.

In het buitengebied van Harmelen bieden wij één zo goed als nieuwe bedrijfsunit aan van ca. 120 m2 groot met eigen toilet en twee parkeerplaatsen.
De unit is gebouwd in 2020/2021.

De bereikbaarheid van het object is redelijk tot goed te noemen. De unit ligt aan een doodlopende B-weg met goede uitvalswegen naar de A12.

De unit ligt in het agrarisch buitengebied van Harmelen, gemeente Woerden. De unit is uitermate geschikt voor opslag of lichte bedrijfsmatige activiteiten. Het betreft een hal op het terrein van een voormalig agrarisch bedrijf. De unit beschikken over een betonnen vloer, een elektrisch bedienbare overheaddeur (4x4m.), een aparte loopdeur en een eigen toilet. De hal is goed geïsoleerd en wordt verwarmd door middel van een gasgestookte heater. De hal is 10 meter breed en 12 meter diep.

Parkeren
2 parkeerplaatsen

Bestemming
Conform het bestemmingsplan buitengebied Harmelen vastgesteld op 25 juli 2015 heeft het object de bestemming "enkelbestemming agrarisch met waarden" hier mogen zich bedrijven vestigen als nevenactiviteit van de hoofdbestemming: onder andere; hoveniersbedrijf, natuur- en landschapsbeheer, opslag en stalling van niet-milieugevaarlijke, niet agrarische goederen die geen risico voor de omgeving opleveren, bewerking en opslag van agrarische producten. Daarnaast zijn met toestemming van de gemeente niet milieuvergunningsplichtige bedrijven toegestaan zoals in het bestemmingsplan is omschreven. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden.

Voorzieningen:
1. elektrisch bedienbare overheaddeur
2. goothoogte 5 meter en nokhoogte 7 meter
3. betonvloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m2
4. toilet
5. heater

Bijzonderheden
• Huurbetalingen: per maand vooruit
• Huurtermijn: bespreekbaar
• Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn

Huurprijsaanpassingen
• Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling
• Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W.

Huurcontract
• Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting
• Uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Harmelen
Harmelen ligt in het westelijk deel van de provincie Utrecht tussen de steden Utrecht en Woerden. Harmelen kenmerkt zich door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Door haar centrale ligging is Harmelen een aantrekkelijke plaats om te wonen en/of te werken. Harmelen is voorzien van een cultureel centrum H2O met zwembad, de bibliotheek en verscheidene winkels, supermarkten, scholen etc. Verder kent Harmelen een rijk en actief verenigingsleven.

Bereikbaarheid
Het dorp is landelijk gelegen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Via de nieuwe randweg (ca. 500 m. van locatie) kunt u richting de Rijksweg A12 en A2. De afstand naar het centrum van Utrecht is ca. 15 km.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleden.
Sluiten

Recent bekeken