19 foto's beschikbaar

Te huur: Kalverstraat 12a, 3481 ES Harmelen

Type object Praktijkruimte
Perceeloppervlakte 350 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 290 m²
Aanvaarding Per vrijdag 1 februari 2019
Prijs op aanvraag

Algemeen

GEHEEL OF GEDEELTELIJK TE HUUR!
Altijd al willen werken in het centrum van Harmelen, dan is dit uw kans! Wij bieden deze ruime praktijk-/kantoor-/productieruimte gelegen aan de Kalverstraat 12a te Harmelen te huur aan. Het pand is gelegen in het midden van het centrum met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. De ruimte ligt verscholen achter de bakkerswinkel aan de Kalverstraat in h... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Praktijkruimte
Bouwperiode 1930
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Donderdag 20 december 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05980
Prijs Prijs op aanvraag
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Aanvaarding Per vrijdag 1 februari 2019
Aangeboden sinds Donderdag 20 december 2018
Laatste wijziging Dinsdag 22 januari 2019
Bouw
Type object Praktijkruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1930
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 350 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 290 m²
Locatie
Ligging In centrum
Nabij openbaar vervoer
Vrij

Omschrijving

GEHEEL OF GEDEELTELIJK TE HUUR!
Altijd al willen werken in het centrum van Harmelen, dan is dit uw kans! Wij bieden deze ruime praktijk-/kantoor-/productieruimte gelegen aan de Kalverstraat 12a te Harmelen te huur aan. Het pand is gelegen in het midden van het centrum met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. De ruimte ligt verscholen achter de bakkerswinkel aan de Kalverstraat in het centrum nabij diverse winkels. Het pand heeft aan de achterkant een veranda direct aan de rivier ‘de Oude Rijn’. De ruimte is verrassend groot en heeft meerdere gebruiksmogelijkheden.

Het historisch dorpshart van Harmelen worden gevormd door de Kalverstraat, Kerkweg, Kloosterweg Kerkplein en de Dorpsstraat. Harmelen is een forensendorp met ca. 8.000 inwoners. Harmelen ligt tussen de steden Utrecht en Woerden met goede verbindingen naar de A12 en de grote steden, ook met openbaar vervoer is Harmelen goed bereikbaar.

Indeling

Begane grond
Via de poort komt u bij de entree, vanwaar u binnenkomt in de ontvangstruimte. Vanuit de ontvangstruimte heeft u toegang tot de toiletruimtes (invalidentoilet, dames- en heren toilet en doucheruimte). Bij de balie kunt u zich melden en plaatsnemen in de wachtruimte, via een gang heeft u toegang tot een drietal spreek/kantoorkamers aan de linkerzijde, een productieruimte en kantoorkamer aan de rechterzijde, beide ruimtes aan deze zijde hebben toegang tot de grootste ruimte voorzien van berging en een trap naar de eerste verdieping. Deze grote ruimte is tevens bereikbaar vanuit de ontvangstruimte.

Aan de achterzijde van het pand heeft u via de gang en via de grote ruimte via enkele deuren toegang tot het deels overdekte dakterras liggend aan de rivier ‘de Oude Rijn’. Het terras is gelegen op het westen.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping vindt u een ruime bergruimte met de opstelling van de cv-ketel en een mechanisch afzuigsysteem.

Bijzonderheden

Bijzonderheden
- Het geheel is voorzien van TL verlichting
- Op de betonnen vloer ligt zeil
- Gedeeltelijke huur is bespreekbaar

Zekerheidsstelling
Ter grootte van 3 maanden huur

Oplevering
In overleg

Het bestemmingsplan
Het gehuurde ligt in het bestemmingsplan “kern Harmelen” vastgesteld op 15 oktober 2009 en heeft de bestemming “gemengd” bestemd voor dienstverlening, maatschappelijke doeleinden, detailhandel en beperkte horeca.

Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie.

Plattegronden

Recent bekeken