29 foto's beschikbaar

Verhuurd: Industrieweg 8c, 3481 MD Harmelen

Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 2.350 m²
€ 1.500,- /mnd
Verhuurd

Algemeen

Aan de Industrieweg 8c te Harmelen op het industrieterrein "de Putkop" wordt te huur aangeboden een praktische bedrijfsruimte met kantine, kantoor en toilet van ca. 200 m2 vloeroppervlakte op de begane grond en ca. 55 m2 op de eerste verdieping, alsmede twee parkeerplaatsen voor het pand.

Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en ook met openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bedrijfshal
Bouwperiode 1974
Status Verhuurd
Aangeboden sinds Dinsdag 25 september 2018

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05961
Vraagprijs € 1.500,- per maand
Borg € 4.500,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verhuurd
Aanvaarding Per maandag 1 oktober 2018
Aangeboden sinds Dinsdag 25 september 2018
Laatste wijziging Donderdag 21 februari 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1974
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2.350 m²
Verhuurbare vloeroppervlakte 200 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Buiten bebouwde kom
Nabij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Vrij
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 2
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigendom belast met beperkte rechten

Omschrijving

Aan de Industrieweg 8c te Harmelen op het industrieterrein "de Putkop" wordt te huur aangeboden een praktische bedrijfsruimte met kantine, kantoor en toilet van ca. 200 m2 vloeroppervlakte op de begane grond en ca. 55 m2 op de eerste verdieping, alsmede twee parkeerplaatsen voor het pand.

Deze locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer en ook met openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op loopafstand en heeft verbindingen richting Woerden en Utrecht.

Constructie bouwkundig:
onderheide constructie, geïsoleerde wanden, stalen constructie, vloer in de hal is voorzien van stelconplaten op zand, elektrische bedienbare overheaddeur 4 x 4 m. aparte loopdeur, hoogte hal ca. 6m.

Indeling

begane grond
Ca. 200 m2 bedrijfsruimte met eigen parkeerplaatsen.

Eerste verdieping

eerste verdieping
Ca. 55 m2 vloeroppervlak voorzien van kantine ca. 17 m2, kantoor ca. 12 m2 en bergruimte ca. 11 m2.

Bijzonderheden

Huurbetalingen: per maand vooruit.
Huurtermijn: 5 jaar.
Opzegtermijn: uiterlijk 12 maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Huurprijsaanpassingen: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het consumentenprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI. als vastgesteld door het CBS).

Zekerheidsstelling: afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat, een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur te vermeerderen met de servicekosten en de wettelijk verschuldigde B.T.W..

Huurcontract: gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), met bijbehorende algemene bepalingen.

Omzetbelasting: uitgangspunt is B.T.W. belaste verhuur. Derhalve dient de huursom te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde B.T.W. percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief B.T.W. zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Over Harmelen
Harmelen ligt in het westelijk deel van de provincie Utrecht tussen de steden Utrecht en Woerden. Harmelen kenmerkt zich door open weidegebieden, houtkaden, geriefbosjes en de lintbebouwing aan de Oude Rijn. Door haar centrale ligging is Harmelen een aantrekkelijke plaats om te wonen en/of te werken. Harmelen is voorzien van een cultureel centrum H2O met zwembad, de bibliotheek en verscheidene winkels, supermarkten, scholen etc. Verder kent Harmelen een rijk en actief verenigingsleven.

Bereikbaarheid
Het dorp is landelijk gelegen en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.
Via de nieuwe randweg (ca. 500 m. van locatie) kunt u richting de Rijksweg A12 en A2. De afstand naar het centrum van Utrecht is ca. 15 km.

Oplevering: in overleg

Disclaimer
Voor onze huurovereenkomst gelden de standaard NVM-regels.

Deze informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is overeenstemming bereikt op het moment dat de door Rien Treur Makelaardij opgestelde huurovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben partijen het recht zonder kostenvergoeding etc. af te zien van een transactie. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontle

Plattegronden

Recent bekeken